انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 9:44am

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام

ژنرال نوشته است:
احمد قبادی نوشته است:
مدیریت محترم سایت آقای مهدی عزیز
حدف بنده در این سایت تحقیقات و ونقل وانتقال تجربیات بین علاقه مندان میباشد نه تبلیغات چیز دیگه اگر ریگی در کفشم بود میتونستم با مشخصه جدید تو این سایت حضور برسونم وبه فعالیتم ادامه بدم لازم به ذکر است بنده خیلی شفاف حتی نام وفامیلیمو به دوستان معرفی کردم این نشانگر اعتبار وصلاحیت بنده در سازمانهای حکومتی وغیره میباشد دوست دارم این مسله چند دستگی بر طرف بشه.
سپاسگذارم

بسه دیگه حیا کن.....انجمنو رها کن
//////////////////
نه با مشخصه جدید و نه قدیم حضور بهم نرسون اغا :ymsmug:
عزیز من، من میگم که بفرما بیرون پیشتر از شما رفقای قبلیتونو هم با مهربانی و عطوفت فرستادیم بیرون....شما دیگه چه رویی داری والا..ادم کمی شرم و حیا میکنه :-B

تا زمانی که این انجمن هست منم هستم خیالت راحت حرس الکی نخور وقت خودتو دیگران نگیر برو از این سایت از مطالب جمع کن که به دانش اضافه بشه شاید روی فرهنگت تاثیر مثبت داشته باشه با آرزوی توفیق

سه شنبه 12 آذر1392 - 11:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
دوستان عزیز
این دستگاه صرفا برای استفاده های مهندسی استفاده میشه مثل سازمان آب وفاضلاب و غیره به جهت کشف لولهای گمشده آب وگاز وکاربرد دیگری ندارد کاملا سازمانی است بعضی از دوستان دنبال حاشیه مطالب این تایپیک هستند بنده بعنوان شیاد و کلاهبردار فرض میکنند . خدا شکر میکنم که گناهانم با قضاوت دوستان پاک میشود .[/quote]

ببخشید جناب قبادی میشه بگید ما اینجا جمع شدیم واسه چی؟

آیا این توهین به همه ما نیست ؟شما مارو چی فرض کردید ؟

اقای عزیز میگم حرفات تناقض داره ناراحت میشی ما نمیدونیم با چه زبونی با شما صبحت کنیم ما وقت و عمرمون رو از سر راه نیاوردیم که بیایم اینجا یه هفته با شما کلنجار بریم اخرش بیای بگی دستگاه من لوله یابه نه خودت بگو ما چی تورو صدا بزنیم والا هیچ انجمنی به این زیبایی از شما پذیرایی نمیکنه بابا ما سر خوشبختی اینجا جمع نشدیم بخدا که شمام بیاید اینجا از ماها یه چیزی نصیبت بشه یه خورده تعقلم خوب چیزیه طرف پول خرید قطعات واسه ساخت یه مدار که شندر غازم نمیشه تو این دوره زمونه رو نداره اونوقت بیاد 7 میلیون بده لوله یاب بخره یه نگاه به موضوع اصلی این فروم بنداز شما باید برید سایتهای تاسیساتی و مکانیکی نه اینجا امیدوارم خودت متوجه اشتباهت بشی ما نمیگیم از اینجاهم برو ولی اینجا جای نیست که شما فکر میکنید اگه غیر از اینه بسم الله کمکی در مورد فلزیابی میتونی بکنی دریغ نفرمایید

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

سه شنبه 12 آذر1392 - 11:31am

ariana2014 نوشته است:
دوستان عزیز
این دستگاه صرفا برای استفاده های مهندسی استفاده میشه مثل سازمان آب وفاضلاب و غیره به جهت کشف لولهای گمشده آب وگاز وکاربرد دیگری ندارد کاملا سازمانی است بعضی از دوستان دنبال حاشیه مطالب این تایپیک هستند بنده بعنوان شیاد و کلاهبردار فرض میکنند . خدا شکر میکنم که گناهانم با قضاوت دوستان پاک میشود .

ببخشید جناب قبادی میشه بگید ما اینجا جمع شدیم واسه چی؟

آیا این توهین به همه ما نیست ؟شما مارو چی فرض کردید ؟

اقای عزیز میگم حرفات تناقض داره ناراحت میشی ما نمیدونیم با چه زبونی با شما صبحت کنیم ما وقت و عمرمون رو از سر راه نیاوردیم که بیایم اینجا یه هفته با شما کلنجار بریم اخرش بیای بگی دستگاه من لوله یابه نه خودت بگو ما چی تورو صدا بزنیم والا هیچ انجمنی به این زیبایی از شما پذیرایی نمیکنه بابا ما سر خوشبختی اینجا جمع نشدیم بخدا که شمام بیاید اینجا از ماها یه چیزی نصیبت بشه یه خورده تعقلم خوب چیزیه طرف پول خرید قطعات واسه ساخت یه مدار که شندر غازم نمیشه تو این دوره زمونه رو نداره اونوقت بیاد 7 میلیون بده لوله یاب بخره یه نگاه به موضوع اصلی این فروم بنداز شما باید برید سایتهای تاسیساتی و مکانیکی نه اینجا امیدوارم خودت متوجه اشتباهت بشی ما نمیگیم از اینجاهم برو ولی اینجا جای نیست که شما فکر میکنید اگه غیر از اینه بسم الله کمکی در مورد فلزیابی میتونی بکنی دریغ نفرمایید[/quote]

دوست عزیزم این دستگاه رو من تولید نکردم که بخوام سود کلون روش ببرم که بخوام ازش دفاع کنم من از شما دعوت کردم اگر تمایل داشتی که حضور برسونی من دستگاه بهت نشون بدم خودتم تستش کنی شماره تماسمم که داشتی شما برداشتت منفی به بنده پیدا کردی .

سه شنبه 12 آذر1392 - 11:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اریانا اینا مثل هم هستن..همشون فکر پول و تمنات هستن..باور کن...همگی هیچی بلد نیستن یمشت بچه سیمکش پیش خودشون فقط فکر کردن.. :))

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

سه شنبه 12 آذر1392 - 11:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
جناب قبادی شما دارید میگید این دستگاه لوله یابه یعنی بدرد فلزات اهنی میخوره نه اون چیزیکه ما دنبالش هستیم توقع داری بیام یه لوله یاب بخرم 7 تومن که چی بشه از این بهتر با کارایی طلایابی دارن میفروشن 1 میلیون تا 2 میلیون شما اگه فروشنده ای و به قول خودت سازنده مدارات الکترونیک یه چیزی بساز که حساسیت به طلا داشته باشه نه لوله با یه قیمت مناسب ما در خدمت شمام هستیم وسلام

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

سه شنبه 12 آذر1392 - 11:52am

انشاء الله طرح جدیدم به اتمام برسه در خدمتون هستم

سه شنبه 12 آذر1392 - 12:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

احمد قبادی نوشته است:
بنيامين1 نوشته است:
همه با هم
قبادی ولفتو بردارو برو
قبادی ولفتو بردارو برو.............. :-Q :-Q :-Q

اینم یک نمونه از افرادی که فقط تو زندیگشون همین بلندن وبه خودشون افتخار میکن

یه ضربل مثل که میگن فلانی گنجیشک رنگ میکنه به جا قناری می فروشه

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

سه شنبه 12 آذر1392 - 4:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
با سلام
لطفا این بحث رو تمام کنید نه سودی به حال شما داره نه ضرری .
فقط باعث فحاشی به هم و دلخوری بچه ها میشه
با تشکر

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

سه شنبه 12 آذر1392 - 6:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

واقعاً چرا اینجوریه که بعضیها دوست دارن نامعتبر صحبت کنن و ژست بگیرن وپای حرفشون وای نایستن؟ جملاتی مثل : "این دستگاهو داشتم، کارشو دیدم ، اینقدر قیمتشه،.... اونقدر قدرتشه، ارزش نداره ،....هرکی بخواد اینقدر جورش میکنم بخره و ...... ؟؟؟!!!!! بعد که جدّی میطلبیش تو زرد در میان.!!!! در همین تاپیک دو مورد بوده که بنده تجربه کردم. یکی گفته بود من دوستم داره راضی نیست میفروشتش. تو پیغام خصوصیا منو حسابی سر کار گذاشتو آخرشم سکوت و...... X( این اخری هم که سؤالاتم رو مطرح کردم فرد مدّعی درست جواب نمیده. آخه چرا اینطوریه؟ این MDL (شماره 2) رو هر کی داشته باشه بنده خریدارم حالا میخواید بگید معدنی زنه، برای لوله یابیه ، اصلاً طلا نمیزنه یا هر چیز دیگه. حضرات، بنده خریدارشم. \M/ البته اگر سالم باشه و قیمتش منصفانه.

سه شنبه 12 آذر1392 - 11:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
سلام دوستان
شاید اولین باری باشه توی این تایپیک پی ام میزارم - اما واقعیت امر اینه که چرا دوستان سره هیچ و پوچ به هم پرخاشگری میکنن و بددهن میشن - در این مبحث اینجوری میشه گفت و توضیح داد که 1: آیا این نقطه زن قابلیت سنس فلز رو هر چند آهن تو عمق 4 متر رو داره یا نه اگر جواب بله هستش باید دونست با چه لپی این از این 2: اگر مدار ساخت شرکتی هستش خوب اسم شرکتش چیه 3: این نقطه زن به چه منظوری ساخته شده کشف دفینه یا کشف لوله فازلاب 4: امکان ساخت این دستگاه به صورت دستی هست یا نه منظورم از برنامه داخلی استفاده شده یا نه (فایل هگز داره یا نه که قطعا داره) 5: کسانیکه ادعای داشتن این دستگاه رو دارن واقعا باهش کار کردن یا دور ازجان فقط بازار گرمی میکنن به حساب اینکه آره منم با هر دستگاهی کار کردم منجمله این 6: تا چه حدی میشه به این دستگاه اعتماد کرد 7: دوستمون میگن عکس دوم رو خریدارم اکه بگن چی دیدن ازش ممنون میشیم 8 : آیا ارزش خریدن داره من و ماها هم یه زوری برا خرید بزنیم 9 : و در آخر اینکه هر چیزی با مدرک رو بشه خیلی کمک میکنه تو پیشبرد اهداف بالا -و دوستان دیگه نگن من دیدم -من شنیدم - منم دارم - من من کردن خیلی بده دوستان بنده میخوام هیچی نباشه ولی یک کلام حرف که از دهنی بیرون میاد لبریز از حق و حقیقت باشه با دروغ گفتن و خود نمایی کردن اینو دارم - اینو داشتم- اینو خریدم - اینو میخرم فایده نداره- من خودم هیچی ندارم پاکه پاک شپش تو جیبم پشتک میزنه -اما باشنیدن اینکه فلانی داره خوشحال میشم شماها دارید میدونم اما من ردیاب انجمن رو هم ندارم اینجوری بهتر نیست روک باشیو رک زندگی کنی - دوستان جسارت نشه اما هرکی هرچی داره رو کنه مثل مچتبی جان مثل آقا حمید مثل دوستم کانی جان
و میمونه یه خواهش خیلی غرق این مقوله مدار-فلز-ردیاب- ووو شدم من دیگه تهشم مثل یه معتاد که دلم به این بحثها خوشه اما دیگه نه من دیگه میرم پایان کار من تا اینجا بود اما شماها باشید ولی همدل همصدا همفکر ولی نکنید از هم دنیا ارزش نداره
والسلام............یاحق

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

چهارشنبه 12 آذر1392 - 1:17am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 239 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure