sulduz نوشته است:
با تشکر از همه شما دوستان گرامی از همتون سپاس گذارم
اما احساس میکنم دیگه راه درمان نداره چون دیگه دید نداره از آقا مچتبی هم ممنون که این صفحه رو گذاشته بودن ولی تقاضا داترم که برش دارن دیگه امیدی نیست انگار
ممنون
داداش من مگه تو متخصصی یا نعوذ بالله بجای خدا تصمیم میگیری
مرد حسابی یارو سرطان داره چنان به زندگی امید داره که بعد چند سال خوب میشه یا اگه قرار ه یه ماه زندگی کنه از 15 سال هم رد میشه.
تو که یه چشم هست. ندیدن دلیل بر اینی که خوب نمیشه نیست. تو که آیه میخونی یا من اسمه دوا وذکره شفا چرا بهش معتقد نیستی. درسته الان فکر میکنی سخته و نشد ولی من میگم میشه فقط باید بخوای و امید داشته باشی. از کدوم مریض صعب العلاج کمتری یا کدوم ناقصی هست که اینقدر نا امیدی. داداش یه یا علی بگو و برو دنبال دوا و درمون. زور خودتو بزن خوب شد که خدا رو شکر یه مهمونی میدی وشکر خدا میکنی نشد هم تو تلاش خودتو کردی.
من یه کامنت گذاشتم که از طریق نماینده برو پیش وزیر جدید که خودش تو ایران اوله و تک تو بیماریهای چشم و تخصص اصلیش که در سطح بین المللی هست هم قرنیه هست یعنی همون مشکل تو.
برو دنبال اینیکه گفتم. من دوست داشتم کارش گیر بود وراه نمینداختی نماینده مستقیم بردش پیش وزیر. چندین و چند مورد. تو هم نماینده رو ببین و پیگیری کن.
حالا من نماینده مون اومد ببینمش باهاش حرف میزنم بینم میتونم برات یه کاری بکنم یا نه ولی قول نمیدم. چون وقتی میاد همش این ور و اونوره وموقعی میفهمی اومده که برگشته. ولی خوب خودت باشی کارت زودتر راه میوفته.