انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:16am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59 , 60 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

آرش جان همونطور که از اسمش مشخص هست این پروگرامر برای انواع میکرو های AVR قابل استفاده هست. روش هم سوکت ZIF داره که برای میکروی Atmega8 و خیلی مدلهای دیگه AVR میشه ازش استفاده کرد. و هم سوکتهای معمولی برای میکروهای خاص و کوچکتر از نوع AVR داره.
برای پروگرام میکروهای PIC این پروگرامر قابل استفاده نیست و نیاز به پروگرامر دیگه ای دارین. البته پروگرامر همه کاره که هم AVR و هم PIC رو پروگرام بکنه در بازار موجود هست ولی خیلی گرانتره. توصیه بنده تهیه دو پروگرامر مجزای AVR و PIC هست که ارزونتر در میاد و میشه انواع میکروهای متداول در این مدارات رو باهاشون پروگرام کرد.

چهارشنبه 13 آذر1392 - 1:59pm
استادیار
استادیار

حمید نوشته است:
آرش جان همونطور که از اسمش مشخص هست این پروگرامر برای انواع میکرو های AVR قابل استفاده هست. روش هم سوکت ZIF داره که برای میکروی Atmega8 و خیلی مدلهای دیگه AVR میشه ازش استفاده کرد. و هم سوکتهای معمولی برای میکروهای خاص و کوچکتر از نوع AVR داره.
برای پروگرام میکروهای PIC این پروگرامر قابل استفاده نیست و نیاز به پروگرامر دیگه ای دارین. البته پروگرامر همه کاره که هم AVR و هم PIC رو پروگرام بکنه در بازار موجود هست ولی خیلی گرانتره. توصیه بنده تهیه دو پروگرامر مجزای AVR و PIC هست که ارزونتر در میاد و میشه انواع میکروهای متداول در این مدارات رو باهاشون پروگرام کرد.

ممنون مهندس حمید عزیز :)

چهارشنبه 13 آذر1392 - 2:03pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
خواهش میکنم کوهیار عزیز. از حرف شما اینطور بر میاد که شما تجربه مونتاژ مدارات الکترونیک رو دارین ولی با میکرو کار نکردین. در این صورت مشکلی نیست میکرو داستانش خیلی سادست! ولی اگر تجربه الکترونیک نداشته باشین در ساخت مشکل زیادی خواهید داشت.
در زمینه عمق زنی هم اگر شما به 1.5 متر عمزنی در خاک راضی هستین این مدار میتونه بدردتون بخوره. اما اگر بالای 2 متر مد نظرتون باشه ؛ نه این مدار و نه مدارات دیگه چندان کمک کننده نیستن. البته کیفیت و سایز لوپ بسیار تاثیر گذار هست. توباکس هم که میدونین عمقزنی خیلی بیشتری داره ساختش خیلی خیلی مشکل تر هست.
در مورد پروگرامر شما باید یک پروگرامر Multi AVR بگیرین. قیمتش فکر میکنم حدود 30 تومن باشه و ایرانیش هم هست. دقت کنین رابط اتصالش هم از نوع یو اس بی باشه. خودش برنامه کامپیوتری جهت پروگرام داره و از برنامه های دیگری هم میشه استفاده کرد. ضمن اینکه معمولا یک فایل یا دفترچه راهنما هم داره که برای شروع کمک میکنه.

ممنون از استاد حمید عزیز
بله شما درست میفرمایید
سابقه مونتاژ دارم و البته چندتا فلزیاب آنالوگم مونتاژ کردم مثل دلتا2 ولی هیچوقت سمت میکرو نرفتم
اینبارم چون شما روی چنس کار کردید و تاییدش کردید و فایل شمارم که میشه گفت یه راهنمای کامل ساخته خوندم گفتم با اطلاعات کامل برم جلو و البته میشد بدم کسی برام پروگرم کنه ولی بهتر اینه که خودمم یه بار امتحان کنم و تجربه این کارم کسب کنم.
در هر صورت وقتی کسی با تخصص و اعتبار شما مداری رو تایید میکنه دلیل قانع کننده ای برای عملکرد اون مداره و این باعث انگیزه میشه
با آرزوی موفقیت

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 13 آذر1392 - 3:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
باسلام

آقاحمید , ممکنه این اشکال (سوختن 7660) بخاطر پروگرام شدن نادرست میکرو باشه؟ چون میکرو را طبق تصویری که از برنامه پروگرامر در صفحات قبل گذاشتم وشما هم تایید کردید پروگرام کردم.(تنظیمات پیشفرض) ولی فیوز بیتهایی که شما در فایل راهنما قرار داده بودید با این تنظیمات تفاوت داشت و تعدادی از گزینه های دیگری تیک خورده بود.
البته وقتی میکرو را نصب میکنم با روشن کردن مدار تمام نوشته ها روی ال سی دی ظاهر میشن و منو ها کار میکنند.
یک بوق ممتد هم از بازر شنیده میشه که با کم وزیاد کردن ولوم صدا هم کم وزیاد میشه.

پویا جان نگران نباش ، فیبر کاملا صحیح هستش و مدار من داره کار میده

شما تمام قطعاتی که به 7660 متصل هستن رو چک کن و اتصالات رو هم چک کن

اینطور که شما میفرمایین 7660 نمیتونه ایراد داشته باشه دلیل سوختن 7660 و داغ کردنش مشخصه که مشکل از مدار هستش

امیدوارم که بتونی راه اندازیش کنی :ymhug:

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

چهارشنبه 13 آذر1392 - 3:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
kooroshxfx نوشته است:
pouya83 نوشته است:
باسلام

آقاحمید , ممکنه این اشکال (سوختن 7660) بخاطر پروگرام شدن نادرست میکرو باشه؟ چون میکرو را طبق تصویری که از برنامه پروگرامر در صفحات قبل گذاشتم وشما هم تایید کردید پروگرام کردم.(تنظیمات پیشفرض) ولی فیوز بیتهایی که شما در فایل راهنما قرار داده بودید با این تنظیمات تفاوت داشت و تعدادی از گزینه های دیگری تیک خورده بود.
البته وقتی میکرو را نصب میکنم با روشن کردن مدار تمام نوشته ها روی ال سی دی ظاهر میشن و منو ها کار میکنند.
یک بوق ممتد هم از بازر شنیده میشه که با کم وزیاد کردن ولوم صدا هم کم وزیاد میشه.

پویا جان نگران نباش ، فیبر کاملا صحیح هستش و مدار من داره کار میده

شما تمام قطعاتی که به 7660 متصل هستن رو چک کن و اتصالات رو هم چک کن

اینطور که شما میفرمایین 7660 نمیتونه ایراد داشته باشه دلیل سوختن 7660 و داغ کردنش مشخصه که مشکل از مدار هستش

امیدوارم که بتونی راه اندازیش کنی :ymhug:

ممنون دوست عزیز

با این اوصاف اگه میکرو را از مدار جدا کنم و یه 7660 سالم روی مدارنصب کنم ممکنه بدون میکرو باز هم این اتفاق بیفته و 7660داغ بشه؟

اکثر قطعات اطراف این ای سی را عوض کردم مخصوصا خازنها را ,فیبر هم هیچ اتصالی نداره چندبن بار بادقت هرچه تمام بررسی کردم حتی پشت فیبر را با تینر فوری کاملا تمیز کردم دیگه نمیدونم ایراد از کجاست.

چهارشنبه 13 آذر1392 - 4:14pm
مدیر کل
مدیر کل

پویا جان شما ایسی 5 رو فعلا جا نزن. غیر از اطراف ایسی 7660 شما ترانزیستور 5 و قطعات متصل بهش رو هم چک کن. چون ولتاژ منفی اونجا هم استفاده میشه.

چهارشنبه 13 آذر1392 - 4:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
حمید نوشته است:
پویا جان شما ایسی 5 رو فعلا جا نزن. غیر از اطراف ایسی 7660 شما ترانزیستور 5 و قطعات متصل بهش رو هم چک کن. چون ولتاژ منفی اونجا هم استفاده میشه.

باسلام
طبق راهنمایی جنابعالی در فایل راهنما، چون مشکل 7660 رفع نشده،هنوز غیر از میکرو هیچکدام از آیسی ها را جا نزده ام.

چهارشنبه 13 آذر1392 - 6:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پویا جان شما هر چندتا 7660 سالم هم به مدار بزنین باز میسوزه،7660 ربطی به میکرو نداره

تا مشکل مدارت حل نشده اپ امپ و انالوگ به دیجیتالتو نزن که مثل بالون هوا میره

بجای در آوردن میکرو و تمرکز روی قسمت دیجیتال به مواردی که جناب مهندس حمید فرمودن دقت کن ،چون مشکل سمت قسمت آنالوگه نه دیجیتال

موفق باشی

چهارشنبه 13 آذر1392 - 6:41pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
pouya83 نوشته است:
حمید نوشته است:

باسلام
طبق راهنمایی جنابعالی در فایل راهنما، چون مشکل 7660 رفع نشده،هنوز غیر از میکرو هیچکدام از آیسی ها را جا نزده ام.

با سلام
پویا جان بنا به صحبتهای مهندس حمید.ترتیب پایه های ترانزیستورc945رو با شماتیک هماهنگ کن.متاسفانه این ترانزیستور ترتیب پایه ثابتی نداره و هر کارخونه ای یه جور تولید کرده.فک کنم ایراد کارت از ترانزیستورهات باشه :-?

چهارشنبه 13 آذر1392 - 8:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

كرمي نوشته است:
pouya83 نوشته است:
حمید نوشته است:

باسلام

با سلام
پویا جان بنا به صحبتهای مهندس حمید.ترتیب پایه های ترانزیستورc945رو با شماتیک هماهنگ کن.متاسفانه این ترانزیستور ترتیب پایه ثابتی نداره و هر کارخونه ای یه جور تولید کرده.فک کنم ایراد کارت از ترانزیستورهات باشه :-?

جناب استاد کرمی عزیز

طبق عکسی که پویا جان در صفحه 51 گذاشتن ترتیب پایه های ترانزیستور درست هستش

مگر اون هاهم سوخته باشه که احتمالش کمه

چهارشنبه 13 آذر1392 - 9:14pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59 , 60 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Rasam و 316 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure