انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 8:36am

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام

سلام دوستان

من به درخواست اقای هوشی این پیام رو میزنم چون ایشون متاسفانه با اتومبیل دوستشون روز جمعه تصادف کردند و دست و سرشون شکسته و فعلا نمی تونن به انجمن سر بزنن مثل اینکه ایشون به چند نفر تو این تاپیک قول تهیه این دستگاه رو داده بودند که با توجه به اتفاقی که براشون افتاده فعلا نمیتونن این کار رو انجام بدن و از این بابت عذر خواهی کردند اما شماره تلفن و ادرس فروشنده رو به من دادند تا در اختیار عزیزانی که خواهان این دستگاه هستند قرار بدم تا بد قول نشند .پس هر کس به اقای هوشی درخواست تهیه این دستگاه رو داده بود به من پیغام بده تا ادرس و شماره تلفن فروشنده رو در اختیارش قرار بدم .

چهارشنبه 12 آذر1392 - 1:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
بابا دوستان من دنبال یه نقطه زن میگردم که با ردیابم ست بشه خواهشا هرکی سراغ داره بهم بگه البته با قیمت مناسب چون بول اضافی ندارم باور کنین .... دوما دوس ندارم کسی کلاه سرم بذاره چون ذاتا خودم کلاهبردار نیستم و نخواهم بود بس هرکی از دوستان سراغ داره و مطمئنه که جواب میده کمک کنن .....
با تشکرررر :-*

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

چهارشنبه 13 آذر1392 - 3:55am
استادیار
استادیار

haloo نوشته است:
بابا دوستان من دنبال یه نقطه زن میگردم که با ردیابم ست بشه خواهشا هرکی سراغ داره بهم بگه البته با قیمت مناسب چون بول اضافی ندارم باور کنین .... دوما دوس ندارم کسی کلاه سرم بذاره چون ذاتا خودم کلاهبردار نیستم و نخواهم بود بس هرکی از دوستان سراغ داره و مطمئنه که جواب میده کمک کنن .....
با تشکرررر :-*

سلام
بزار خیالتو راحت کنم تنها نقطه زنی که مکمل این ردیابه و از بالا میزنه توباکس هست و در کنارش حتما باید یک نقطه زن دیگه برای داخل چاله داشته باشی که بنظر من چنس مناسبترین هست

چهارشنبه 13 آذر1392 - 2:00pm
کاربر فعال
کاربر فعال

mahmood51 نوشته است:
واقعاً چرا اینجوریه که بعضیها دوست دارن نامعتبر صحبت کنن و ژست بگیرن وپای حرفشون وای نایستن؟ جملاتی مثل : "این دستگاهو داشتم، کارشو دیدم ، اینقدر قیمتشه،.... اونقدر قدرتشه، ارزش نداره ،....هرکی بخواد اینقدر جورش میکنم بخره و ...... ؟؟؟!!!!! بعد که جدّی میطلبیش تو زرد در میان.!!!! در همین تاپیک دو مورد بوده که بنده تجربه کردم. یکی گفته بود من دوستم داره راضی نیست میفروشتش. تو پیغام خصوصیا منو حسابی سر کار گذاشتو آخرشم سکوت و...... X( این اخری هم که سؤالاتم رو مطرح کردم فرد مدّعی درست جواب نمیده. آخه چرا اینطوریه؟ این MDL (شماره 2) رو هر کی داشته باشه بنده خریدارم حالا میخواید بگید معدنی زنه، برای لوله یابیه ، اصلاً طلا نمیزنه یا هر چیز دیگه. حضرات، بنده خریدارشم. \M/ البته اگر سالم باشه و قیمتش منصفانه.

با سلام. من چند روزی انجمن نبودم الان اومدم دیدم اقا محمد این پست رو زدن که فکر میکنم مورد آخری منظورشون منم. آقا محمد من مدعی چیزی نیستم فقط گفتم یکی از دوستانم این دستگاهو داشته و من وقتی این تاپیکو در مورد دستگاه دیدم خیلی وسوسه شدم که اگه انقدر دستگاه خوبیه که مهندس حمید در موردش تاپیک زده پس چرا من یکی ازش نداشته باشم . پس رفتم سراغ دوستم و جویای عملکرد دستگاه شدم و اون چیزایی که عرض کردم رو شنیدم و وظیفه دونستم برای روشنگری داخل انجمن بیان کنم. چنتا سوال مطرح کرده بودین که دستگاه کدوم ورژن بوده که باید عرض کنم دستگاه ایشون همون شماره 2 بوده که فاقد دیسک بوده و فقط یک لوپ 1در1 داشته و به قیمت 690هزار تومان از شرکت طلیعه کاوش که منحل شده خریداری کرده و به شخص دیگه ای فروخته به قیمت یک میلیون و دویست تومان. تا اونجایی که میدونم منطقه کاوشش سمت دماوند بوده چون ساکن اونجاست. در مورد دسترسی به خریدار دستگاهش حقیقتا چیزی نمیدونم . من خیلی ازشون خواهش کردم بیان عضو انجمن بشن ایشاله که خودشون بیان توضیحات کاملتری ارائه بدن.
اینم شماره شرکت طلیعه کاوش البته اگه کسی باشه که جواب بده :D
021-88800828

چهارشنبه 13 آذر1392 - 2:15pm
مدیر کل
مدیر کل

delta نوشته است:
سلام دوستان

من به درخواست اقای هوشی این پیام رو میزنم چون ایشون متاسفانه با اتومبیل دوستشون روز جمعه تصادف کردند و دست و سرشون شکسته و فعلا نمی تونن به انجمن سر بزنن مثل اینکه ایشون به چند نفر تو این تاپیک قول تهیه این دستگاه رو داده بودند که با توجه به اتفاقی که براشون افتاده فعلا نمیتونن این کار رو انجام بدن و از این بابت عذر خواهی کردند اما شماره تلفن و ادرس فروشنده رو به من دادند تا در اختیار عزیزانی که خواهان این دستگاه هستند قرار بدم تا بد قول نشند .پس هر کس به اقای هوشی درخواست تهیه این دستگاه رو داده بود به من پیغام بده تا ادرس و شماره تلفن فروشنده رو در اختیارش قرار بدم .

سلام منو به اقای هوشی برسون و با این خبرتون ناراحتمون کردین امیدوارم زودتر حالشون خوب بشه .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

چهارشنبه 13 آذر1392 - 3:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
خوب حالا من توباکس از کجا بیدا کنم خودم که اصلا بلد نیستم
و این چنس رو هم از کجا بیارم.هرکی اینا رو داره لطفا کمکم کنه

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

چهارشنبه 13 آذر1392 - 3:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

haloo نوشته است:
خوب حالا من توباکس از کجا بیدا کنم خودم که اصلا بلد نیستم
و این چنس رو هم از کجا بیارم.هرکی اینا رو داره لطفا کمکم کنه

سلام دوست من
در مورد این دوتا دستگاه من بهتر میدونم با کروش یه صحبتی بکنی هر دوتا شو میتونه برات بسازه کارش بیسته :-BD

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 13 آذر1392 - 5:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
سلام دوست گرامی اگه ممکنه لطف بفرمایید شماره این شرکت را برای من هم بفرستید

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

چهارشنبه 13 آذر1392 - 5:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

delta نوشته است:
سلام دوستان

ممنونم از بابت پستتون. واقعاً بابت حادثه رخداده برای ایشان متأسّف شدم. برای ایشان آرزوی سلامتی کامل رو دارم و دعا میکنم که خدا وند همه مریضان و آسیب دیدگان از جمله ایشان رابهبودی کامل عطا نمایند. سلام این بنده را هم به ایشان برسانید. واقعاً هم ناراحت و هم شرمنده شدم. #-o بله، بنده هم متقاضی بودم وبنا بود این کاررو برام انجام بدن. پیغام خصوصی هم دادم که مکاتباتمون نیمه کاره ماند. :-s

چهارشنبه 13 آذر1392 - 11:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محسن1 نوشته است:
mahmood51 نوشته است:
واقعاً چرا اینجوریه که بعضیها دوست دارن نامعتبر صحبت کنن و ژست بگیرن وپای حرفشون وای نایستن؟ جملاتی مثل : "این دستگاهو داشتم، کارشو دیدم ، اینقدر قیمتشه،.... اونقدر قدرتشه، ارزش نداره ،....هرکی بخواد اینقدر جورش میکنم بخره و ...... ؟؟؟!!!!! بعد که جدّی میطلبیش تو زرد در میان.!!!! در همین تاپیک دو مورد بوده که بنده تجربه کردم. یکی گفته بود من دوستم داره راضی نیست میفروشتش. تو پیغام خصوصیا منو حسابی سر کار گذاشتو آخرشم سکوت و...... X( این اخری هم که سؤالاتم رو مطرح کردم فرد مدّعی درست جواب نمیده. آخه چرا اینطوریه؟ این MDL (شماره 2) رو هر کی داشته باشه بنده خریدارم حالا میخواید بگید معدنی زنه، برای لوله یابیه ، اصلاً طلا نمیزنه یا هر چیز دیگه. حضرات، بنده خریدارشم. \M/ البته اگر سالم باشه و قیمتش منصفانه.

با سلام. من چند روزی انجمن نبودم الان اومدم دیدم اقا محمد این پست رو زدن که فکر میکنم مورد آخری منظورشون منم. آقا محمد من مدعی چیزی نیستم فقط گفتم یکی از دوستانم این دستگاهو داشته و من وقتی این تاپیکو در مورد دستگاه دیدم خیلی وسوسه شدم که اگه انقدر دستگاه خوبیه که مهندس حمید در موردش تاپیک زده پس چرا من یکی ازش نداشته باشم . پس رفتم سراغ دوستم و جویای عملکرد دستگاه شدم و اون چیزایی که عرض کردم رو شنیدم و وظیفه دونستم برای روشنگری داخل انجمن بیان کنم. چنتا سوال مطرح کرده بودین که دستگاه کدوم ورژن بوده که باید عرض کنم دستگاه ایشون همون شماره 2 بوده که فاقد دیسک بوده و فقط یک لوپ 1در1 داشته و به قیمت 690هزار تومان از شرکت طلیعه کاوش که منحل شده خریداری کرده و به شخص دیگه ای فروخته به قیمت یک میلیون و دویست تومان. تا اونجایی که میدونم منطقه کاوشش سمت دماوند بوده چون ساکن اونجاست. در مورد دسترسی به خریدار دستگاهش حقیقتا چیزی نمیدونم . من خیلی ازشون خواهش کردم بیان عضو انجمن بشن ایشاله که خودشون بیان توضیحات کاملتری ارائه بدن.
اینم شماره شرکت طلیعه کاوش البته اگه کسی باشه که جواب بده :D
021-88800828

ممنونم بابت پستتون. بنده هم جسارت نکردم که شما مدّعی هستی و ... ولی میشه یک فرضیه ای هم داشت و اونم اینکه شاید چیزیکه ایشان یا بعضی دیگر از دوستان داشتند یک کپی از روی اصلیش بوده و به قولی ششدانگ کار نمیکرده. انشاء الله هر وقت یه دونه خوبشو گیر بیارم این تاپیک و مبحثشو حسابی داغ میکنیم و روش کار میکنیم.

چهارشنبه 13 آذر1392 - 11:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , Google , Majestic12 و 273 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure