نویسنده |
پیغام |
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
دوستان اگر کسی به این شماره شرکتی که دوست خوبمون دلتا گذاشتن زنگ زده نتیجه را اعلام کند و همه با هم تماس نگیرید که فردا دیگه دست کسی به این فلزیاب نمیرسه منظورم اینه که اول کاملا صحت مشخصات و درستی کارو بررسی کنید اگر با اصل خود mdl 8500 تطابق داشت اقدام کنید و نتیجه را اینجا اعلام کنید
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
پنج شنبه 14 آذر1392 - 12:18pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
ariana2014 نوشته است: دوستان اگر کسی به این شماره شرکتی که دوست خوبمون دلتا گذاشتن زنگ زده نتیجه را اعلام کند و همه با هم تماس نگیرید که فردا دیگه دست کسی به این فلزیاب نمیرسه منظورم اینه که اول کاملا صحت مشخصات و درستی کارو بررسی کنید اگر با اصل خود mdl 8500 تطابق داشت اقدام کنید و نتیجه را اینجا اعلام کنید بنده دقیقاً قصد این کار رو داشتم. MDL اصل و واقعی رو با چشم بسته هم تشخیص میدم. البته سالم بودنشم خیلی شرطه. حتی ممکنه اصل باشه ولی یکی از فاکتورهای مهمش ( ثبات، صحّت، سرعت و قدرت) خوب نباشه که دراین صورت سیستم اون ارزشی که باید رو نداره. فقط یه ایراد اساسی که وجود داره اینکه آدرس ارومیه است و به من یکی که ساکن تهرانم خیلی دوره.
|
پنج شنبه 14 آذر1392 - 9:55pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
خدمت دوست عزیز penemena که الان دارن این بحث رو دنبال میکنن و الانم عضو این انجمن هستن لطفا از مدار دستگاه و قابلیت هاش و معایبش توضیحاتی ارائه بده بلکن تونستیم توسط اساتید این مدار رو خودمون بسازیم
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
جمعه 14 آذر1392 - 12:10am |
|
|
penamena
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 اردیبهشت1392 - 8:05pm پست: 189 محل اقامت: یزد
|
ARASH05550 نوشته است: خدمت دوست عزیز penemena که الان دارن این بحث رو دنبال میکنن و الانم عضو این انجمن هستن لطفا از مدار دستگاه و قابلیت هاش و معایبش توضیحاتی ارائه بده بلکن تونستیم توسط اساتید این مدار رو خودمون بسازیم خیلی از دوستان توی پیام خصوصی راجع به این دستگاه ازم سوال کردن.از لحاظ عمق کاوش دستگاه خوبیه.ثباتشم عالیه.نه مثل دلتا پالس که وقتی بوق میزنه تازه باید احتمال 50 درصد بدی که چیزی هست بعد کار کنی.این دستگاه44عدد سکه نقره قدیمی که حجمی هم نداره عمق 2.6 با سنس قوی زد. من از الکترونیک سر در نمیارم!دستگاه من خراب شده بود فرستادم برای مدیر سایت تعمیر کاران.درست شده.بعد از تعمیر هنوز تست توی فضای باز نگرفتم.دو صفحه راهنمای راه اندازی داره.ویه کارت تردد!موقعی که خراب شد همه جا رو زیر رو کردم برای تعمیرش به یکی از شرکتای تهرانیم دادمش ولی نتونست درستش کنه.داشتم نا امید میشدم.
|
جمعه 15 آذر1392 - 10:54pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
penamena نوشته است: ARASH05550 نوشته است: خدمت دوست عزیز penemena که الان دارن این بحث رو دنبال میکنن و الانم عضو این انجمن هستن لطفا از مدار دستگاه و قابلیت هاش و معایبش توضیحاتی ارائه بده بلکن تونستیم توسط اساتید این مدار رو خودمون بسازیم خیلی از دوستان توی پیام خصوصی راجع به این دستگاه ازم سوال کردن.از لحاظ عمق کاوش دستگاه خوبیه.ثباتشم عالیه.نه مثل دلتا پالس که وقتی بوق میزنه تازه باید احتمال 50 درصد بدی که چیزی هست بعد کار کنی.این دستگاه44عدد سکه نقره قدیمی که حجمی هم نداره عمق 2.6 با سنس قوی زد. من از الکترونیک سر در نمیارم!دستگاه من خراب شده بود فرستادم برای مدیر سایت تعمیر کاران.درست شده.بعد از تعمیر هنوز تست توی فضای باز نگرفتم.دو صفحه راهنمای راه اندازی داره.ویه کارت تردد!موقعی که خراب شد همه جا رو زیر رو کردم برای تعمیرش به یکی از شرکتای تهرانیم دادمش ولی نتونست درستش کنه.داشتم نا امید میشدم. ا حسنت. خداییش خیلی حال کردم. انگار خودم زدمشون. اینارو با دیسک 45 سانتی زدی یا کابل یونیورسال؟ اگر کابل، چه سایزی ؟(لوپ 1x1 یا 2x2؟)
|
شنبه 15 آذر1392 - 1:27am |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
penamena نوشته است: ARASH05550 نوشته است: خدمت دوست عزیز penemena که الان دارن این بحث رو دنبال میکنن و الانم عضو این انجمن هستن لطفا از مدار دستگاه و قابلیت هاش و معایبش توضیحاتی ارائه بده بلکن تونستیم توسط اساتید این مدار رو خودمون بسازیم خیلی از دوستان توی پیام خصوصی راجع به این دستگاه ازم سوال کردن.از لحاظ عمق کاوش دستگاه خوبیه.ثباتشم عالیه.نه مثل دلتا پالس که وقتی بوق میزنه تازه باید احتمال 50 درصد بدی که چیزی هست بعد کار کنی.این دستگاه44عدد سکه نقره قدیمی که حجمی هم نداره عمق 2.6 با سنس قوی زد. من از الکترونیک سر در نمیارم!دستگاه من خراب شده بود فرستادم برای مدیر سایت تعمیر کاران.درست شده.بعد از تعمیر هنوز تست توی فضای باز نگرفتم.دو صفحه راهنمای راه اندازی داره.ویه کارت تردد!موقعی که خراب شد همه جا رو زیر رو کردم برای تعمیرش به یکی از شرکتای تهرانیم دادمش ولی نتونست درستش کنه.داشتم نا امید میشدم. penemena جان سلام و ممنون از توضيحات شما اما خواست من و دوستان ساختن اين دستگاهه اگر مثل يه از دوستان انجمن اينجوري فكر نميكني كه ميخوره تو سر دستگاهت لطف كن از مدارت عكس با كيفيت بزار تا راه حلي مبني بر ساخت دستي ارائه بشه بازم ميگم اگه خواهان لطف كردني و معرفت طلب هستي اين لطف رو به دوستان بكن تا بلكن بشه ساخت و لااقل ما هم يه نقطه زن خوب و مكمل ردياب انجمن داشته باشيم باتشكر
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
شنبه 15 آذر1392 - 1:30am |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
2 ایراد مهم در کار دستگاه MDLیکه الآن میفروشند هست: اول اینکه دقیقاً همون اولی نیست اگرچه مدعیند همونه ولی عیناً همون نیست. و دوم که خیلی مهمتره عدم انجام تست فیلدیست. اینکه همون سناریوی قدیمی تست در دفتر شرکت و..... میگن چونکه MDL معروفه، نیاز به تست نداره. که این اصلاً موجّه نیست. البته ظاهر که مهم نیست هرچی باشه ولی کارش خوب باشه که اینطوری اثبات نمیشه.
|
یکشنبه 16 آذر1392 - 12:42am |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
mahmood51 نوشته است: 2 ایراد مهم در کار دستگاه MDLیکه الآن میفروشند هست: اول اینکه دقیقاً همون اولی نیست اگرچه مدعیند همونه ولی عیناً همون نیست. و دوم که خیلی مهمتره عدم انجام تست فیلدیست. اینکه همون سناریوی قدیمی تست در دفتر شرکت و..... میگن چونکه MDL معروفه، نیاز به تست نداره. که این اصلاً موجّه نیست. البته ظاهر که مهم نیست هرچی باشه ولی کارش خوب باشه که اینطوری اثبات نمیشه. داداش طرف با زبون بی زبونی داره میگه دستگاش مالی نیست و اون چیزی نیست که مد نظر ماست این دیگه خیلی ساده است وقتی میگه با تست نمیدم یعنی کلابرداری
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
یکشنبه 17 آذر1392 - 11:19am |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
من یادمه واسه اطلاعاتم و اگاهیم رفتم نمایندگیه شرکت kxs که همه میدونین چه شرکتیه بعد کلی حرف و بحثو مجادله گفتم لورنزو با تست در بیرون میدین یا تو شرکت گفتن بیرون اصلا تست نمیدیم منم از همونجا بلند شدم اومدم
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
چهارشنبه 20 آذر1392 - 6:05pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
دستگاه دستگاه باشه طرف خودش با تسته در خاک اونم نه در هوا بهت میده.اونی که از حساب پاکه از محاسبه چه باکه
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
چهارشنبه 20 آذر1392 - 6:06pm |
|
|
|