نویسنده |
پیغام |
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
سلام دوستان امروز ظهر وقتی اومدم پای کامپیوتر پسرم یه نقاشی کشیده بود که وقتی دیدمش نزدیک بود از خنده منفجر بشم راستش من اسمم حسین است اسم پسرم مانی است یک دوست هم دارم اسمش قرنی است که با هم میریم حفاری حالا نقاشی پسرم مانی رو میزارم تا تا ببینید و ....
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
پنج شنبه 14 آذر1392 - 2:00pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
mani1063 نوشته است: سلام دوستان امروز ظهر وقتی اومدم پای کامپیوتر پسرم یه نقاشی کشیده بود که وقتی دیدمش نزدیک بود از خنده منفجر بشم راستش من اسمم حسین است اسم پسرم مانی است یک دوست هم دارم اسمش قرنی است که با هم میریم حفاری حالا نقاشی پسرم مانی رو میزارم تا تا ببینید و .... دمت گرم مانی خیلی با حال بود
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
پنج شنبه 14 آذر1392 - 2:06pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
حسین آقا از جانب من مانی جان رو ببوسین. عکس بسیار جالب و تاثیر گذاری بود که نشاندهنده اهمیت این انجمن برای کاربرانش و نقش مثبتی هست که ایشالا بتونه در زندگی همه عزیزان داشته باشه. طبیعتا این مساله باعث میشه ما هم در انجمن بیشتر احساس مسئولیت کنیم و تلاش کنیم تا بتونیم به دوستان کمک لازم رو انجام بدیم.
|
پنج شنبه 14 آذر1392 - 2:28pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
حسین جان امیدوارم که خدا نگهش داره واست و شاهد موفقیتای باباش باشه ....خیلی باحال بود
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
پنج شنبه 14 آذر1392 - 4:59pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
حسین جان انصافا بسر با حالی داری خدا واست نگهش داره...و تو زندگیش مثل نسل ما با درد و غم بزرگ نشه
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
پنج شنبه 14 آذر1392 - 5:28pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
خیلی ممنونم از اظهار لطفتون امیدوارم همه دوستان موفق باشید
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
جمعه 15 آذر1392 - 2:34pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
ولی خدا وکیلی نزار بره دنبال گنج مثل من خوشبخت بشه بهش بگو که گنج واقعی فکر و بازوی انسانه.
|
چهارشنبه 27 آذر1392 - 5:23pm |
|
|
bad tiger
کاربر حرفه ای
|
mani1063 نوشته است: سلام دوستان امروز ظهر وقتی اومدم پای کامپیوتر پسرم یه نقاشی کشیده بود که وقتی دیدمش نزدیک بود از خنده منفجر بشم راستش من اسمم حسین است اسم پسرم مانی است یک دوست هم دارم اسمش قرنی است که با هم میریم حفاری حالا نقاشی پسرم مانی رو میزارم تا تا ببینید و .... داداش امیدوارم خدا اینقد پولدارت کنه که پسرت هیچ وقت مشکل مالی نداشته باشه اما پسرا از پدرشون بیشتر از پول محبت و توجه میخوان
این نیز بگذرد
|
سه شنبه 5 خرداد1393 - 2:18am |
|
|
فرخ
|
درود بر همه ی دستان عزیز این اولین پست من توی این انجمن هست. البته چند وقته به صورت مهمان مطالب رو دنبال میکنم.اینجا جو بسیار صمیمانه ی حاکمه امشب تصمیم گرفتم ثبت نام کنم و عضو خانواده فلز جو بشم و از تجربیات و مطالب این سایت بیشتر بهره ببرم و امیدوارم بتونم برای دوستان از لحاظ علمی مفید واقع بشم . آقا حسین خدا سلامتی بشما و خانوادتون بده .مانی جان رو از طرف من ببوس
|
سه شنبه 5 خرداد1393 - 3:16am |
|
|
HAMID.P
کاربر فعال
|
bad tiger نوشته است: mani1063 نوشته است: سلام دوستان امروز ظهر وقتی اومدم پای کامپیوتر پسرم یه نقاشی کشیده بود که وقتی دیدمش نزدیک بود از خنده منفجر بشم راستش من اسمم حسین است اسم پسرم مانی است یک دوست هم دارم اسمش قرنی است که با هم میریم حفاری حالا نقاشی پسرم مانی رو میزارم تا تا ببینید و .... داداش امیدوارم خدا اینقد پولدارت کنه که پسرت هیچ وقت مشکل مالی نداشته باشه اما پسرا از پدرشون بیشتر از پول محبت و توجه میخوان کاملا با نظرتون موافقم . بچه ها بیشتر از پول به محبت بابا نیاز دارن . توی دنیا هیچ چی جای محبت رو نمی گیره . خدا هیچ خونه ای رو بی پدر و مادر نکنه .
اندیشه هایتان را روی فرکانس شادی تنظیم کنید تا بهشت را در روی زمین تجربه کنید..
|
پنج شنبه 12 تیر1393 - 4:58pm |
|
|
|