انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 4:23pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 58 , 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

پویا جان خسته نباشی. مدار شما بنظر میرسه تا اینجا سالم هست!
ولتاژ Uref از نظر تئوری باید 4.59 ولت باشه! ولتمتر هم ممکنه خیلی دقیق نشون نده. با تقریب در حد 4.6 ولت درست هست مشکلی نداره.

شنبه 16 آذر1392 - 1:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام خدمت مهندس حمید

امروز مدار را استارت زدم فعلا چون نتونستم کویل با مشخصات اصلی را بسازم با یه کویل که برای سندبانک ساخته بودم تست کردم.مشخصات این کویل 16 دور سیم 0.50 که مقاومتش 1.8 اهم و اندوکتانسش 422 میکروهانریه. البته چون این کویل استاندارد این مدار نیست قسمت تفکیک تقریبا درست کار نمیکنه ولی بردش نسبتا خوبه بطوریکه در باریر 2 وگارد17 بدون هیچگونه نویز وصدای اضافی یه بشقاب گرد استیل بقطر25 را در 130 سانت سنس میکنه.
این هم یادآور بشم که فعلا مدار را با 9ولت راه اندازی کردم میترسم اگه ولتاژ را بالا ببرم 7660 بسوزه.
فقط یه مشکلی هست و اون هم اینکه صدای بازر خیلی ضعیفه طبق دستور شما یه مقاومت 100اهم به پایه هاش وصل کردم چون قبل از وصل مقاومت اصلا صدا نداشت حتی مقاومت را کمی بالا پایین کردم ولی تاثیر چندانی نداشت .این هم بگم که این بازر روی یه پالسی دیگه بود که صدای بسیار خوبی داشت منظورم اینه که سالمه .حالا چیکار کنم تا صدا بلدتر بشه ؟از بلندگوی 8اهم 0.5 وات هم استفاده کردم وضعیت بدتر از این بود .بازر بهتره.
:YMPEACE:

شنبه 16 آذر1392 - 1:45pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
pouya83 جان خوشحالم که مدارت راه افتاد.
فقط میشه بگین نسبت به فلزات غیر مغناطیس عملکردش چطوره؟
راستی ممکنه مقایسه با سندبانک داشته باشی؟
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 16 آذر1392 - 1:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

bina نوشته است:
سلام دوستان
pouya83 جان خوشحالم که مدارت راه افتاد.
فقط میشه بگین نسبت به فلزات غیر مغناطیس عملکردش چطوره؟
راستی ممکنه مقایسه با سندبانک داشته باشی؟
یاحق

فعلا چون کویل استاندارد خودشو نساختم نمیتونم نظرقطعی بدم که کدومشون بهتره البته ازلحاظ برد .ولی از لحاظ سایر آیتم ها قطعا چنس بهتره . طبیعتا در اکثرپالسی ها حساسیت به فلزات غیرمغناطیسی کمتره. \:d/

شنبه 16 آذر1392 - 2:04pm
مدیر کل
مدیر کل

پویا جان تبریک میگم! :D لوپی که استفاده کردین از نظر مشخصات تقریبا خوبه. ولی اگر از نوع معمولی باشه عملکرد تفکیک نمیتونه خوب باشه. ضمن اینکه سایز لوپ رو هم ذکر نکردین تا از نظر برد قابل مقایسه باشه. البته با ولتاژ 9 ولت برد اندکی کمتر از 12 ولت هست. عدد گارد رو هم بهتره چند درجه بیشتر از حداقلی که جواب میده بذارین تا تفکیک و ثبات بهتر بشه. با این همه گارد 17 خیلی خوب جواب داده! بعید میدونم لوپ شما از نوع معمولی باشه! :-?
در مورد بلندگو من خودم چندین مدل بلندگو و بیزر رو امتحان کردم! تقریبا همشون خوب بودن. مگر اینکه خود بلندگو خیلی کوچک و ضعیف باشه. در اینجا بیزر میشه استفاده کرد به همون طریقی که در توضیحات عرض کردم. کم و زیاد کردن صدا هم توسط دو کلید فشاری امکانپذیره. اخرین درجه صدا بنظر من خیلی قوی هست! عملا بیشتر از ولوم 5 کارایی چندانی نمیتونه داشته باشه و مصرف باطری رو در حالت بوق بالا میبره.
بهرحال از نظر مداری شبکه مقاومتهای 14 و 7 و خازن 4 و ترانزیستور 7 و دیود 10 تنها قطعاتی هستن که به صدا مربوط میشن.

شنبه 16 آذر1392 - 2:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
پویا جان تبریک میگم! :D لوپی که استفاده کردین از نظر مشخصات تقریبا خوبه. ولی اگر از نوع معمولی باشه عملکرد تفکیک نمیتونه خوب باشه. ضمن اینکه سایز لوپ رو هم ذکر نکردین تا از نظر برد قابل مقایسه باشه. البته با ولتاژ 9 ولت برد اندکی کمتر از 12 ولت هست. عدد گارد رو هم بهتره چند درجه بیشتر از حداقلی که جواب میده بذارین تا تفکیک و ثبات بهتر بشه. با این همه گارد 17 خیلی خوب جواب داده! بعید میدونم لوپ شما از نوع معمولی باشه! :-?
در مورد بلندگو من خودم چندین مدل بلندگو و بیزر رو امتحان کردم! تقریبا همشون خوب بودن. مگر اینکه خود بلندگو خیلی کوچک و ضعیف باشه. در اینجا بیزر میشه استفاده کرد به همون طریقی که در توضیحات عرض کردم. کم و زیاد کردن صدا هم توسط دو کلید فشاری امکانپذیره. اخرین درجه صدا بنظر من خیلی قوی هست! عملا بیشتر از ولوم 5 کارایی چندانی نمیتونه داشته باشه و مصرف باطری رو در حالت بوق بالا میبره.
بهرحال از نظر مداری شبکه مقاومتهای 14 و 7 و خازن 4 و ترانزیستور 7 و دیود 10 تنها قطعاتی هستن که به صدا مربوط میشن.

لوپ معمولی 45سانتیه که برای سندبانک ساختم

شنبه 16 آذر1392 - 2:20pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
آقا حمید ایا میشه بجای L1 که سیم پیچ تیروئیدیه از سلف شبیه مقاومت استفاده کرد؟ یا حتما باید خودش باشه؟
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 16 آذر1392 - 3:40pm
مدیر کل
مدیر کل

خیر بینا جان چند بار عرض کردم. سلف مقاومتی در اون قسمت هم میتونه باعث افت قدرت بشه و هم احتمال داره بسوزه! از این گذشته فکر نمیکنم ساخت سلف توروئیدی با فقط نیم متر سیم اینقدر مشکل باشه که شما و دوستان باهاش مساله دارین! اگر واقعا براتون سخت هست میتونین اصلا نذارین و بجاش یک تکه سیم قرار بدین! بهتر از اینه که سلف مقاومتی بذارین. با توجه به وجود خازنهای 2200 میکرو این سلف رو میشه حتی یکسره کرد. چندان تاثیری روی ثبات نداره. اما اگر سلف بصورت توروئیدی باشه بهتره. ظرفیتش هم که عرض کردم اهمیتی نداره.

شنبه 16 آذر1392 - 5:59pm
مدیر سایت
مدیر سایت

سلام دوستان
برای ساختن کویل بنابر فرمایشات مهندس حمید پس بهتره که از روش فلت استفاده کنیم
حالا من تمام خرت و پرتامو گشتم تنها نمره ی سیمی که تونستم پیدا کنم سیمهای 35صدم و 45صدم و 47صدم و 7 دهم بود
با توجه به اینکه من در نظر دارم 2 تا کویل برای کاوش در عمق کم و بالا بسازم با توجه به امکاناتم پیشنهاد شما چی هست؟
حالا اگه یه سیم پیچ با قطر داخلی 25 سانتیمتر با سیم 7دهم بسازم و 27 دور بپیچم قطر خارجی میشه 30 سانتیمتر و ظرفیت هم دقیق 396 میکروهانری
و اگه با قطر داخلی 30 سانتیمتر بسازم و 25 دور بپیچم قطر خارجی میشه 35 سانت و ظرفیت هم میشه 412 میکرو هانری
و برای سیمپیچ بزرگتر هم دوستان چی پیشنهاد میدن؟ قطر داخلی رو چند در نظر بگیرم؟
درود

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 16 آذر1392 - 12:20am
مدیر کل
مدیر کل

koohyar عزیز بین این سیمهایی که فرمودین فقط سیم 0.7 قابل استفادست اون هم نهایتا برای لوپ 50 سانتی. برای لوپ های بزرگتر خیلی بهتره از سیم ضخیم تر مثلا 1 میل استفاده بشه. وگرنه اهم لوپ خیلی بالا میره و این خودش باعث افت قدرت میشه.
در مورد لوپ تخت هم من توضیحی که بنظرم میرسید عرض کردم. طبیعی هست که برای لوپهای بزرگ اگر بتونین فلت بپیچین دیگه اصلا مهم نیست که قطر داخلی و خارجی چقدر باشه چون عملا تعداد دورها کمتر هست و تفاوت بین قطر داخلی و بیرونی خیلی کمتر میشه. تنها نکته بنظر من این هست که بر خلاف کوئل تخت استاندارد بهتره بین دورهای سیم یک فاصله اندک وجود داشته باشه. هر چقدر لوپ رو بزرگتر بگیرین بهتره این فاصله رو هم بیشتر کنین. مثلا برای لوپهای کوچک 1 میلیمتر و برای لوپهای بزرگ 2 میلیمتر بین سیمها فاصله وجود داشته باشه بنظر من نتیجه بسیار خوبی بدست میاد.

یکشنبه 16 آذر1392 - 1:01am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 58 , 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 420 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure