نویسنده |
پیغام |
saeednew
کاربر فعال
|
مهندس حمید واقعا ممنون که با حوصله زیاد و بدون هیچ چشمداشتی جواب سوالهای من و بقیه بچه ها رو دادین. مهندس چرا ما همش باید مدار این خارجی ها رو تحلیل کنیم و سعی کنیم تقویت کنیم .تا حالا کسی از بچه های خودمون نتونسته یه مدار خوب طراحی کنه ؟ یه سوال دیگه هم دارم از خدمتتون . من مهندسی الکترونیک خوندم یه 6-7 سال پیش اما خیلی وقته از الکترونیک فاصله گرفتم و خیلی چیزها رو فراموش کردم.الان اگه بخوام دوباره وارد گود قهرمانی بشم ! شما چه کتابها یا منابعی رو پیشنهاد میکنید تا درباره شناخت قطعات و طراحی و مونتاژ مدار و ... بتونم اطلاعات خوبی بدست بیارم و به اصطلاح دوباره بتونم دست به آچار بشم ؟ با تشکر از محبت و صبر و حوصله تون مهندس
the trouble is , you think you have time
|
یکشنبه 17 آذر1392 - 1:15pm |
|
|
saeednew
کاربر فعال
|
راستی بچه ها تو یکی از پستها یه کتابی معرفی کرده بودن به اسم مدارات فلزیاب از آفای سهرابی , گفتن تو قسمت کتابها هست اما من پیدا نکردم,اگه امکانش هست لینکی چیزی اگه هست واسم بذارین مهندس .ممنونم
|
یکشنبه 17 آذر1392 - 1:54pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم سعید جان لطف دارین. خب در مورد مدارات خارجی بحث زیاد هست. بهرحال این واقعیته که ما از نظر تکنولوژی از خیلی کشورها عقب تر هستیم! توی دنیا هم کم مهندس طراح پیدا نمیشه که تا حالا هر جور مداری رو طراحی نکرده باشن. از طرفی ایرانی ها اگر هم چیزی طراحی کنن واقعا زورشون میاد بصورت مجانی منتشر کنن. کسی هم اگر به نتیجه خاصی برسه ترجیح میده برای خودش نگه داره یا ازش کسب درامد بکنه. فرهنگ ما بهرحال اینجوری هست و کار گروهی هم در ما ایرانیها کلا خیلی ضعیفه. پس انتشار این جور کارها خیلی کم صورت میگیره. داشتن مهندسی الکترونیک از دانشگاههای ایران معمولا متاسفانه کمک زیادی به ساخت و حتی مونتاژ یک مدار نمیکنه! بستگی به خودتون داره چقدر تجربه کار عملی داشته باشین. مطالب و جزوات آزمایشگاههای الکترونیک و دروس الکترونیک و مدار از نظر تحلیل میتونه تا حدی به شما کمک بکنه. ولی برای مونتاژ باید دست به آچار بشین و مدار بسازین.
|
یکشنبه 17 آذر1392 - 1:55pm |
|
|
آرش
استادیار
|
منم با مهندس حمید کاملا موافقم
|
یکشنبه 17 آذر1392 - 4:22pm |
|
|
saeednew
کاربر فعال
|
متاسفانه اکثر ما (ایرانی ها ) فقط دست بگیر داریم . فقط میخوایم بقیه بهمون کمک کنن تو کمک گرفتن و راهنمایی خواستن خیلی فعال اما تو کمک کردن خیلی خسیس و مخفی کار. خدا آخر و عاقبت همه ما رو ختم به خیر کنه ان شا الله ... واقعا باید قدر دوستانی که بی منت اطلاعات و تجربیاتشون رو به اشتراک میذارن رو بدونیم. با تشکر از همه اساتید محترم
|
یکشنبه 17 آذر1392 - 5:32pm |
|
|
saeednew
کاربر فعال
|
saeednew نوشته است: راستی بچه ها تو یکی از پستها یه کتابی معرفی کرده بودن به اسم مدارات فلزیاب از آفای سهرابی , گفتن تو قسمت کتابها هست اما من پیدا نکردم,اگه امکانش هست لینکی چیزی اگه هست واسم بذارین مهندس .ممنونم راستی مهندس جواب این سوالمو ندادین.این کتاب رو چطوری میتونم دانلود کنم ؟ از کجا ؟
|
دوشنبه 18 آذر1392 - 3:42am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
اون قسمتی از کتاب که مربوط به فلزیابهای TR میشه میتونین از این لینک دانلود کنین: download/file.php?id=1585
|
دوشنبه 18 آذر1392 - 11:52am |
|
|
saeednew
کاربر فعال
|
دستتون درد نکنه . مث اینکه چند صفحه ای از رو کتاب اسکن شده .باید کتاب اصلیشو پیدا کرد.
|
دوشنبه 18 آذر1392 - 2:31pm |
|
|
renosa900
|
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان بخصوص مهندس حمید عزیز من هم یکی از اون به قول دوستان کسانی هستم که توباکس رو ساخته و به جواب هم رسیده ولی بنا به دلابلی نتونسته در انجمن حاضر باشه البته فعلا" نتونستم رو برد نهایی تو باکس کار کنم ولی با این حال در داخل خونه و در کنار سایر فلزات فلز 15*15 رو 2 متر میزنه که با ابن تفاصیر فک نکنم اصلا" نیاز به تغییر داشته باشه . اگه کسی از دوستان خواست براش عکس هم میزارم
|
سه شنبه 18 آذر1392 - 1:00am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان renosa900 عزیز بهت تبریک میگم بخاطر این موفقیت. لطفا عکس و فیلمی از همه جای دستگاه بذارین . راستی این برد رو بدون تغیرات و با فیبر اولیه داری ؟ یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 19 آذر1392 - 9:07am |
|
|
|