انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:01am

پاسخ به موضوع  [ 112 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 12  بعدی
 بهترین فلزیاب پالسی که تجربه کار با آن را دارید 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون هوشی جان
مرسی از اینکه تجربیاتتو در اختیار میذاری .
یه سوالی که خیلی مهمه برام اینه که بعد از انجام دادن بالانس ایا راهی وجود داره که بتونیم بفهمییم بالانس درست و خوب انجام شده یا نه
نکته دیگه اینکه وقتی میخواییم تست عمق بگیریم همونطوری که اقا اریا تو ضیح دادن و بک فلز 20در 20 رو از فاصله یک متری لوپ بالانس کنیم
نحوه این بالانس کردنم اگه توضیح بدید ممنون میشم یعنی ما باید لوپو و فلزو در چه شکلهایی قرار بدیم که بالانس بشه

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

یکشنبه 15 اردیبهشت1392 - 4:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با اجازه هوشی خان
برای اینکه دقیقا بفهمی بالانست درسته فقط میتونی تو خونه تست هوایی برای فلزیات بگیری یا فلزی به اندازه 20*20 یا 30*30 البته اهن باشه بهتره..بعد سر زمین اگر بالانس کردی از بالا اون تیکه فلز رو میگیری و میبینی که درسته یا خیر
برای اون روش اقا اریا .2-3 متر میای عقب و اول دستگاهت رو رو خاک بالانس میکنی ببینی دقیق بالانس شده یا نه...اگر بالانست صحیح ب.د حالا فلز اهنی 30*30 یا 20*20 رو از فاصله یک متری یا یک و نیم متری میگیری و سنس رو کم میکنی تا تو استانه قرار بگیره..
این روش عمق گیری یکی از بهترین روشهاست برای پالسی اما یادت باشه تو هر محیطی فرق میکنه میزان سنسش/

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

یکشنبه 15 اردیبهشت1392 - 4:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ژنرال جان ممنون از راهنمایت
یعنی بعد از اینکه دستگاهو بالانس کردم و دستگاه اماده به کار بود این فلز اهن رو از فاصله یک متری روش نگه دارم ونکته دیگه در حین انجام کار و بعد از بالنس سنسو بیارم پاین یا قبلش امتحان کنم تا سنس مرود نظر بیاد دستم
یه سوال دیگه هم اینکه وقتیبا لوپ یکدر یک فلزیو زیر خاک سنس میکنیم یعنی این فلز در مکز لوپ یک در یک قرار داره یا همون ابتدای لوپ که میره رو فلز شرو ع به بوق زدن و عدد دادن میکنه
بازم ممنون از تمامی دوستان

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

یکشنبه 15 اردیبهشت1392 - 8:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اگر بعد از بالانس ورق رو بگیری روش خوب دقیقآ تو اون زمین و با اون خاک تقریبآ همون متراژ که مدنظرته رو خواهد زد
با لوپ یک در یک عدد درستی نمیده با لوپ یکمتری به کددهی توجه نکن چون عدد درستیب نمیده

اشوزرتشت

چهارشنبه 18 اردیبهشت1392 - 11:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ژنرال جان تو زمین و خاک که فرق میکنه

یکشنبه 22 اردیبهشت1392 - 12:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

oshin نوشته است:
ژنرال جان تو زمین و خاک که فرق میکنه

درسته اوشین جان دیگه تو این مساله ما کاره ای نیستیم و این مربوط به جنس خاک اونجاست..من اصولشو عرض کردم وگرنه طبیعیه که در خاک برد هم کم میشه و بخاطر همین میگم بافلز اهن این عمل رو انجام بدید چون حد وسط فلزاته..اگر با اهن این متراژ رو بگیرید طبیعیه که ما هم بدنبال اهن نیستیم و لورنز هم طلا رو از اهن کمتر میزنه پس اگر در یکمتری اهن رو میزنه و در 70 سانتی همون ابعاد مس، پس برد اهن رو منهای مقاومت خاک کنی میشه تقریبا همون حدود مس ;) :D
به همین سادگی رفیق ;)

اشوزرتشت

یکشنبه 22 اردیبهشت1392 - 2:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مرسی ژنرال جون

یکشنبه 22 اردیبهشت1392 - 11:03pm

سلام
بیشتر فلزیاب های پالسی به ذرات حساس هستند و کمتر فلزیابی میشه گیر اورد که حذف املاح بالای 60-70 واقعی داشته باشه
بعضی از دوستان نوشتند حذف املاح وذرات تا 90 درصد اما این با عقل جور در نمیاد که هیچ ..من یه پسر عمو دارم که یه پالسی همنجوری گرفته که تو کاتالوگش نوشته بود حذف املاح تا 90 درصد که اینو من به وضوح دیدم خودم که نداشت ...برای همین دوستان یه دستگاهی رو بسازن ومعرفی کنند که حذف املاح بالا داشته باشه وتفکیک خوب....خودتون میدونید که تفکیک وحذف املاح باعث میشه حفاری بیخود نکنیم .به نظر من یه دستگاه باید این ملاک ها رو داشته باشه تا بشه بهش گفت دستگاه خوب

پنج شنبه 26 اردیبهشت1392 - 10:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

sagiamir نوشته است:
سلام
بیشتر فلزیاب های پالسی به ذرات حساس هستند و کمتر فلزیابی میشه گیر اورد که حذف املاح بالای 60-70 واقعی داشته باشه
بعضی از دوستان نوشتند حذف املاح وذرات تا 90 درصد اما این با عقل جور در نمیاد که هیچ ..من یه پسر عمو دارم که یه پالسی همنجوری گرفته که تو کاتالوگش نوشته بود حذف املاح تا 90 درصد که اینو من به وضوح دیدم خودم که نداشت ...برای همین دوستان یه دستگاهی رو بسازن ومعرفی کنند که حذف املاح بالا داشته باشه وتفکیک خوب....خودتون میدونید که تفکیک وحذف املاح باعث میشه حفاری بیخود نکنیم .به نظر من یه دستگاه باید این ملاک ها رو داشته باشه تا بشه بهش گفت دستگاه خوب

دوست عزیز خوش امدی
فلزیاب بی ار ان هم که اقا شهریار لطف کردن اونو ساختن هم همین خصوصیات رو داره وثبات بالایی هم داره در عین سادگی...میتونید در بخش مربوطه دنبال کنید مطاب رو..
اقا حمید هم ردیابی رو طراحی کردن که همه ی این مواردیکه شما میگید رو داره و همچنین قابلیت نقطه زنی هم داره...میتونید اطلاعات بیشتر در مورد دستگاه و تستهایی که انجام شده رو در فروشگاه ببینید
موفق باشید

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

پنج شنبه 26 اردیبهشت1392 - 10:49pm
مدیر کل
مدیر کل

سلام sagiamir عزیز به این انجمن خوش اومدی. خدمت شما عرض کنم همه چیز بستگی به سطح توقع شما داره! شاید چیزی که شما و خیلیا دنبالش هستین وجود خارجی نداشته باشه! واقعیت هم همینه سیستم فلزیابی خیلی سال هست که پیاده شده اما ظاهرا هنوز هیچ فلزیابی نیست که واقعا فقط خود فلز رو بزنه! این یک حقیقته. دوستان هم نباید دنبال چیزی باشن که وجود نداره. واقعیت علمی قضیه اینه در سیستم فلزیابی بر اساس تغییر میدان الکترومغناطیس لوپ فلز سنس میشه. اما سوال اینجاست آیا فقط فلزات این میدان رو تغییر میدن؟ جواب مطمئنا خیر هست! با همین دلیل ساده هیچ فلزیابی با سیستمهای متعارف وجود نداره که اصلا املاح نزنه. بسته به فاکتورهای خاصی که در مدار فلزیاب لحاظ میشه یکی کمی بهتره یکی کمی بدتر. مطمئن هم باشین وضع اون فلزیابی که خیلی قویتر هست از این لحاظ بدتره! یعنی قطعا به املاح حساستر هم میشه. مشکل دیگه هم خاک کشور ماست که بسیار متنوع و دارای املاح مختلف هست.
در مورد ردیاب بحث فرق داره و ما مشکل املاح کلا نداریم بلکه مشکل ذرات رو بیشتر داریم. همون طور که علی جان گفتن ردیاب ما در این زمینه از همه آزمایشات تا اینجا موفق بیرون اومده و در نوع خودش بینظیره.

جمعه 26 اردیبهشت1392 - 1:36am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 112 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 12  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , Google و 294 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure