انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 8:29pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 64 , 65 , 66 , 67 , 68 , 69 , 70 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
MORTEZA-3282 نوشته است:
با سلام من دیشب یک لوپ 70 سانت ساختم با سیم نمره 90 با ظرفیت دقیق 400 میکروهانری و 1.4 اهم و یک سینی استیل 15در 15 رو از 1.30 سنس کرد با گارد 25 و بارییر 2 ولی تست در خانه بود شاید بیرون بیشتر سنس کنه

باسلام
مرتضی جان،ممنون بخاطر اطلاع رسانیتون.میشه لطفا بگی این لوپ را به چه شکل پیچیدی،(تخت یا معمولی)؟دایره ای یا مربعی؟
ظرفیت سلف یاهانری اونو باچی انداره گرفتی؟ با فرمول حساب کردی یابا سلف سنج اندازه گرفتی؟
باتشکر

شنبه 23 آذر1392 - 11:31am
مدیر سایت
مدیر سایت

داخل خونه خیلی نویز میده دستگاه مخصوصاً اگر این نتیجه ای که آقا مرتضی گرفته در بیابون تست بشه باید مقداری بیشتر هم بشه ، چون این دستگاه از BRN به نظر بنده حدود 20 درصد قوی تره و در فضای آزاد و مخصوصاً داخل خاک برای فلزات مدفون قدرتش بیشتر هم میشه ؛ فقط موندم که آیا در تفکیک آهن زنگ زده مدفون در خاک رو با طلا اشتباه میزنه یا نه هنوز بنده تست نکردم ؟

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 23 آذر1392 - 12:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

باسلام
آقا حمید لطفا کمک کنید من برد رو مونتاژ کردم لوپ رو هم طبق فرمایشات شما ساختم ولی برای یک بار که دستگاه رو روشن میکنم خیلی با ثبات کار میکنه ولی به محض اینکه خاموش میکنم و 1 ساعت بعد روشن میکنم تا ازش تست بگیرم فوق العاده بی ثباته و اصلا نمیشه تنظیمش کرد لطفا راهنماییم کنید که باید چیکار کنم
با تشکر

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

یکشنبه 24 آذر1392 - 7:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا حمید کجایی به دادم برس ^:)^

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

یکشنبه 24 آذر1392 - 10:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
حمید جان اگه لطف کنید نحوه اتصال 5 عدد باطری لیتیومی رو به آی سی رگولاتور 7812 و گرفتن خروجی از این IC رو توضیح بدین و همچنین بفرمایید که آیا لازمه سر راه اتصال باطری به آی سی از قطعه دیگری مثل مقاومت استفاده بشه؟ ممنون میشم. ^:)^

یکشنبه 24 آذر1392 - 11:04pm
مدیر کل
مدیر کل

میکرو جان مساله بی ثباتی فقط به شیلد بودن کابل لوپ و محل دستگاه بستگی داره. جاشو که عوض کنین میبینین بهتر میشه. در نهایت باید کل مدار و خود لوپ رو هم شیلد کنین تا دیگه به امواج داخل محیط حساس نباشه. البته داخل خونه بیشتر اینجوریه. بیرون ببرین خیلی ثبات بهتری داره.
اما اینکه 1 ساعت خاموش کنین بعد سیستم عوض بشه نه! :D

یکشنبه 24 آذر1392 - 11:36pm
مدیر کل
مدیر کل

hamid80 عزیز 5 باطری لیتیوم رو که با هم سری میکنین و حدود 20 ولت خواهید داشت. در مورد رگولاتور 7812 هم کار بسیار سادست. آیسی رو که از طرف نوشته هاش مقابل خودتون میگیرین بصورتی که پایه ها رو به پایین باشن ؛ پایه چپ ورودی ولتاژ یعنی مثلا 20 ولت هست که به مثبت باطری وصل میشه. پایه وسط زمین هست که به منفی باطری وصل میشه. پایه راست هم خروجی 12 ولت شماست که به مثبت مدار وصل میکنین. منفی مدار هم به منفی باطری متصل میشه. هیچ قطعه دیگه ای هم نیاز نیست. فقط سیمها رو بهتره کوتاه در نظر بگیرین.

یکشنبه 24 آذر1392 - 11:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با عرض خسته نباشید بنده حقیر هم دستگاه رو تموم کردم اول صدا نداشتم .ترانزیستور 945 رو عوض کردم صدا اومد.
همه چی خوب کار میکنه و ولتاژ باتری هم 11 تا 12 ولت رو نشون میده که با ولت متر هم درسته.تا وقتی لوپ رو وصل میکنم یکی از ترانزیستور های 9640 داغ میکنه که هیت سینگ بستم ولی بازهم داغ میکنه و ولتاژ باتری به شدت پایین میاد و دستگاه آلارم باتری میده . لوپ 1 اهم وبا سیم 0.7 درست کردم. باتری هم تقریبا 700 تا 800 آمپر هست خواستم از باتری آمپر بالاتری استفاده کنم ولی با توجه به داغ شدن ترانزیستور منصرف شدم مدار از نظر اتصالی هم چک شده لطفا راهنمایی کنید ممنون.

دوشنبه 24 آذر1392 - 1:00am
مدیر کل
مدیر کل

sasanasadi عزیز با لوپ 1 اهمی نباید ماسفت شما زیاد داغ بکنه که نیاز به هیتسنک داشته باشه. بنده حتی با لوپ 0.5 اهم هم تست کردم بدون هیتسینک هم حرارتش قابل تحمل هست. ولی از این گذشته اگر ماسفت زیاد داغ بکنه دیگه چندان عملکرد مطلوبی نداره.
شما اطراف ماسفت رو چک کنین قطعه ای اشکال نداشته باشه و مقادیر هم درست باشن. همینطور خروجی لوپ رو هم چک کنین اتصالی نداشته باشه. اگر مدار سالم باشه چنین حالتی نباید داشته باشه.

دوشنبه 24 آذر1392 - 1:56am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
مهندس حمید در مورد شیلد کردن مدار و کوئل آیا باید فویل شیلد به جایی اتصال داده بشه ؟

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 25 آذر1392 - 8:43am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 64 , 65 , 66 , 67 , 68 , 69 , 70 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 283 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure