نویسنده |
پیغام |
موسی200
|
دوستانگرامی سلام ما قبرخانی رو دیروز شکافتیم که مر بوط میشود به سنگ کاسه که در 6 متری اون هست بعد از 2متر رسیدیم به 3 تا سنگ بزرگ که مابین اینها رو با یک ملات تقریبا نخودی رنگ گرفته بودند وقتی سنگها رو شکستیم به صورت قالب از سنگ جدا میشد در ضمن بین اینها هم یک نوع سنگ چین بود لطفا از دوستانی تاحالا در شمال کشور به مورد مشابهی خوردن تقاضا کمک دارم ضمنا قبلش هم در 1متی به خاکستر و زغال بر خوردیم همونجاروهم ردیاب برنجی زده بود حالا میخام بدونم ایامسیرم در پی قبر درست هست یانه یا علی
|
پنج شنبه 21 آذر1392 - 10:02am |
|
|
موسی200
|
اینم یک عکس از همون سنگ کاسه که عمقش به 3cm میرسه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 21 آذر1392 - 10:11am |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
سلام دوست گرامی mani1063 عزیز . عکس های جنابعالی را مشاهده کردم .چیز خاصی نظرم را جلب نکرد .چون علائمی که انسان بر روی آنها کار کرده ،آشکارا آدمو به طرف خودشون میکشند .درسته که اون صخره ها مخروطی هستند .ولی این کا فی نیست .باید نشانه های زنده ی دیگه در اون محدوده باشه .من سنگ های مخروطی که کار دست باشه از دو متر یا دو ونیم متر به بالا ،ندیدم .یا حق
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
پنج شنبه 21 آذر1392 - 5:53pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
سلام دوست گرامی اشکان عزیز .عکس های شما را مشاهده کردم.مورد شما یک پدیده ی جغرافیا یی است .زمانی که یک تخته سنگ در جایی قرار میگیرد ،بر اثر مرور زمان بابارش باران زمین سست دور تخته سنگ شسته شده وفرسایش می یابد ،ولی تخته سنگ از فرسایش زمین زیر خود جلوگیری می کند که حاصل ان میشود شکلی به مانند استوانه یا ......
|
یکشنبه 24 آذر1392 - 5:59pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
سلام جناب موسی 200. درباره مکانت بیشتر توضیح بده .خاکستر از چه عمقی نمایان شد ؟چه نشانه ای روی مکانی که حفاری کردید گذاشته بودند؟لایه خاکستر چند سانت بود؟سفال واستخوان ؟ داخل تخت است؟تل یا تپه است؟ و.............
|
دوشنبه 25 آذر1392 - 3:38pm |
|
|
bardia92
کاربر فعال
|
سلام. استاد تهرانی ممکنه لطف کنید در باره علایمی که داخل خاک استفاده میشده جامع توضیح دهید با سپاس بی پایان
|
دوشنبه 25 آذر1392 - 6:29pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
سلام دوستان .درباره علائم در حین حفاری توی پست های قبلی توضیح دادم .اگه جایی کار میکنی که علائمی دیدی برام بفرست .برات توضیح میدم .یا خق
|
سه شنبه 26 آذر1392 - 1:52pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
سلام دوست من جناب تنها . توی عکس نمیشه با قاطعیت نظر داد .ولی اگه عکسی که گرفتی واقعا اون حفره کار دست باشه ،نشانه ی خوبیه .سنگ صندلی هایی که من دیده ام یکی از شاخصه هاش اینه که وقتی روش بشینی پات به زمین برسه وزیر پات بازم علامتی باشه که کار دست باشه مثل تخته سنگ گرد با ضخامت 10 سانت یا کنده کاری باشه .دورش سنگ غریب یا رودخانه ای کاشته شده باشه .در پشتش علامت کاسه یا دایره باشه .طوری روش کار میشه که بتونی اونو از صخره های طبیعی جدا کنی(تشخیص بدی).در رویروش تخت داشته باشه وداخل تخت سنگ های شاخصی کاشته شده باشه یا تپه ی کوچک داشته باشه -زیر پات سنگ فرش داشته باشه و........ داخل عکس شما زیر حفره تپه کوچکی هست که روی آن چند تا سنگ هست .دقیقا اونو بررسی کن ببین دست ساز هستش یا نه ............ یا حق
|
سه شنبه 26 آذر1392 - 2:06pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
سلام دوستان . خیلی توی سایت های مختلف گشته ام .اولا که این مطابو هیچ سایتی نداره .دوم اینکه بچه های انجمن همه با اخلاصن .اگه مشگلی گیر کنی ومطرح کنی ،همه صف می کشند برای کمک به شما . وقتی ردیاب به دستم رسید ،به استادی آقا مجتبی و مهندس حمید ایمان آوردم .چون من هیچ وقت ردیاب دستم نگرفتم .وقتی که طبق فرمایشات اساتید عمل کردم : دوستان داخل منزل یه انگشتر 5 گرمی را پنهان می کردند ،برای بار دوم به بعد موفق شدم اونو ردیابی کنم .وقتی که تست ها را انجام دادم دوستان میگفتند این پولی که شما برای خرید این دستگاه دادید یه پر کاه در مقابل کوه است . نمیخوام مبالغه کنم چون هیچ وقت هیچ کدام از مدیران این سایت را ندیدم ولی به حسن نیت ومهارت انها ایمان کامل دارم .
|
سه شنبه 26 آذر1392 - 3:07pm |
|
|
bardia92
کاربر فعال
|
سلام استاد ما در یه منطقه کوهستانی که سه تا درخت توت که به شکل د کاشته شده اند وبه تپه خاک به ارتفاع تقریبا 2.5 متر که در امتداد شیب که روبروی دهنه باز د قرار دارد که خود این درختها در انتهای پایین این تپه قرار دارد ویک متر پایین تر درختها اب رو قرار دارد. کار میکردیم از وسط تپه شروع به حفاری کردیم که بعد از یه متر در دیواره جنوب غربی رسیدیم به یه مقدار خورده سفال داخلش لعاب شیشه ای که یه تیکه برای لبه بالای خمره وبه تیکه دیگر برای و سطخمره دوتیکه دیگر بدون لعاب ودو رنگ که داخل قرمز وبیرون نخودی رنگ پیدا کردیم نیم متر دیگر کار را ادامه دادیم که رسیدیم به صخره لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
|
سه شنبه 26 آذر1392 - 6:50pm |
|
|
|