انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 8:18pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 66 , 67 , 68 , 69 , 70 , 71 , 72 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

پایه وسط ماسفتها که سورس هست. ولتاژی که شما در این پایه باید داشته باشین بصورت یک پالس ولتاژ بالا باید باشه ولی بهرحال نباید صفر نشون بده. شما اول چک کنین ماسفتها رو برعکس نذاشته باشین! بعد هم دیود های 4 و 6 و خود لوپ رو باید بررسی کنین. ضمنا برای عملکرد درست باید مدار هر دو ماسفت و تمام قطعاتی که در مسیر رساندن سیگنال بهشون هستن سالم باشن وگرنه کلا کار نمیکنه. به همین جهت شما ترانزیستورهای 1 و 2 و 5 و 6 و قطعات متصل بهشون رو هم باید چک کنین.

دوشنبه 25 آذر1392 - 3:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام،فلزیاب چنس رو بصورت کیت آماده نمی کنین تا کسایی مثل ما که شهرستانن و دسترسی به بسیاری از قطعات ندارن بتونن بخرن؟راستی من ردیاب 35 رو دارم برای تکمیل عملکرد اون میخوام میتونه جوابگو باشه؟

ولو بسط الله الرزق لعباده لبغوا في الأرض ولكن ينزل بقدر ما يشاء إنه بعباده خبير بصير
و اگرخدا روزى را بر بندگانش فراخ گرداندمسلما در زمين سر به عصيان برمى‏دارند ليكن بدان اندازه ای که خود میخواهدفرو مى‏فرستد براستى كه او به [حال] بندگانش آگاه بيناست

دوشنبه 25 آذر1392 - 3:45pm
مدیر کل
مدیر کل

asaad عزیز فعلا برنامه ای برای تولید یا فروش فلزیاب در داخل انجمن و بطور رسمی از طرف خود انجمن وجود نداره. در این خصوص هم تصمیم در درجه اول با آقا مجتباست که اگر قبول کنن انجام میدن.
در خصوص قطعات هم چندین قطعه فروشی معتبر در اینترنت هست که میتونین مشکل خرید قطعات رو براحتی از طریقشون حل کنین و بصورت پستی برای شما ارسال میکنن. میتونین از دوستانی که قبلا این کار رو انجام دادن راهنمایی بگیرین.
این تیپ فلزیابها و کلا هر فلزیابی تا حدی میتونه بعنوان مکمل ردیاب مطرح باشه. مثلا اگر سنس فلزی بزرگ تا 2 متر زیر خاک و اون هم با لوپ بزرگ برای شما مطلوب هست میتونین روی این فلزیاب ها حساب کنین. اما اگر عمق بیشتر یا فلز کوچکتر یا اپراتوری با لوپ کوچک مد نظر شما باشه متاسفانه باید گفت تقریبا هیچ یک از این فلزیاب ها جوابگو نیستن! زیاد هم به پیچیدگی مدار یا قیمت دستگاه مربوط نمیشه. این یک محدودیت تکنولوژیکی در مورد فلزیابهاست که توانایی همراهی با ردیاب رو هیچوقت بطور کامل ندارن و از طرفی بر خلاف اون چیزی که خیلیها تصور میکنن فلزیابها هم بدون خطا نیستن! پس با در نظر گرفتن همه این مسائل و یک دید معقول به این قضیه میشه بهتر تصمیم گرفت تا بعدا پشیمانی یا دلسردی پیش نیاد.

دوشنبه 25 آذر1392 - 4:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

باسلام
اقا حمید من گارد رو روی 60 میزارم و حساسیت هم روی 10 باز هم خیلی بی ثباته تقریبا زمانی که هیچ فلزی در نزدیکی لوپ نیست 5 الی 6 خونه پر شده و خالی میشه و اینکار همینجوری ادامه داره و در بعضی مواقع به جای نوشته در ال سی دی در سطر اول مربع مربع پر میشه و دیگه هیچ نوشته ای در ال سی دی نیست به نظر شما اشکال از کجا میتونه باشه.

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

دوشنبه 25 آذر1392 - 5:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

micro نوشته است:
باسلام
اقا حمید من گارد رو روی 60 میزارم و حساسیت هم روی 10 باز هم خیلی بی ثباته تقریبا زمانی که هیچ فلزی در نزدیکی لوپ نیست 5 الی 6 خونه پر شده و خالی میشه و اینکار همینجوری ادامه داره و در بعضی مواقع به جای نوشته در ال سی دی در سطر اول مربع مربع پر میشه و دیگه هیچ نوشته ای در ال سی دی نیست به نظر شما اشکال از کجا میتونه باشه.

میکرو جان گارد 60 و بریر 10 اصلا طبیعی نیستش

شما اصلا گارد رو از 45 به بالا نبرو حتی با بریر1 هم نباید بیخودی سنسی داشته باشه

ضمن اینکه دوباره مدارت رو چک کنی بهتره

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

دوشنبه 25 آذر1392 - 6:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

داداش از راهنماییت ممنونم ولی به نظر من یک جای این مدار ایراد داره یکی از قطعات بخوبی کار نمیکنه شایدم یکی از ای سی ها . من روی گاردها و حساسیتهای مختلف تنظیم کردم ولی باز هم همینجوری بوده به نظر شما اشکال از کجاست

دوشنبه 25 آذر1392 - 6:33pm
مدیر کل
مدیر کل

میکرو جان متاسفانه مثل اینکه شما مساله نویز محیط رو شوخی میگیرین! :D این مدار بشدت به امواج مزاحم داخل محیط حساس هست و طبق بررسی هم که بنده با اسیلوسکوپ انجام دادم این نویز از هیچ کجا به جز ورودی آپ امپ وارد مدار نمیشه! راهش هم اینه که حداقل برای اتصال لوپ از کابل کواکسیال مرغوب و دارای فویل داخلی و تا حد ممکن کوتاه استفاده کنین. محیط تست شما هم نباید دارای امواج مزاحم زیادی باشه. در محیط طبیعت اصلا چنین اشکالی وجود نداره. در نهایت اگر خود مدار داخل جعبه بصورت شیلد شده قرار بگیره و خود لوپ هم ترجیحا شیلد باشه این مشکل کلا برطرف میشه.
البته احتمال هم داره که مدار شما واقعا ایرادی داشته باشه. اطراف آیسی آپ امپ و خروجی لوپ رو از نظر تمیز بودن مونتاژ بررسی کنین. همین طور قطعات متصل به اپ امپ و ایسی 7816 رو از نظر مقدار چک کنین که اشتباه نباشن.

دوشنبه 25 آذر1392 - 7:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

از راهنمایی شما ممنونم داداش حمید

دوشنبه 25 آذر1392 - 9:35pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان عزیز لوپ جدیدی رو ساخته و تست کردم که میخوام نتیجه رو با شما در میان بذارم! :D
پیوست:
Flatx2.jpg

همونطور که میبینید ظاهر این لوپ بسیار شبیه به تارعنکبوتی هست! خب در واقع شاید همینطور هم باشه. اما عملا این لوپ به شکل ساده تر و نوع ایده آل تری از لوپ تخت هست که در عین اینکه ساده ترین لوپ با کیفیتی بوده که تا الان ساختم در عین شگفتی بهترین و قویترین اونها هم بوده که حداقل سیم ممکن هم درش استفاده میشه!!!
مشخصات لوپی که میبینید قطر داخلی 14 سانت و قطر خارجی 19 سانت ؛ ظرفیت 396 میکرو هانری و 1 اهم مقاومت هست که درش 20 متر سیم 0.7 میل استفاده شده. در مجموع 38 دور سیم پیچیده شده که 19 دور در هر طرف لوپ قابل رویت هست!
توانایی سنس مدار چنس با این لوپ ؛ سکه 500 تومنی از 29 سانت در گارد 25 و باریر 2 بوده که بنظر من با توجه به کوچکی لوپ نتیجه بسیار خوبیه. ضمن اینکه تفکیک هم با این لوپ در حد قابل قبولی کار میکنه.
حداقل گارد قابل استفاده با این لوپ برای بنده عدد 18 بود که کمترین رقم بین لوپهایی هست که تا بحال ساختم و این خودش نشانه کیفیت خوب این لوپ هست.
ایده ای که پشت ساخت این لوپ قرار داره این هست که در عین اینکه از روش تخت استفاده میشه ولی چون هیچ یک از دو رشته از سیمها به هم چسبیده نیستن ؛ عملا ظرفیت خازنی داخلی لوپ هم کاهش پیدا میکنه. از طرف دیگه زیر و رو بودن سیمها خود بخود سبب فاصله افتادن بین رشته های سیم میشن ؛ در حالیکه انجام این کار در لوپ تخت معمولی بسیار دشوار هست. با این وجود ساخت این لوپ به مراتب از انواع لوپ دیگه و بخصوص تخت معمولی هم بسیار ساده تر و سریع تره!
روش ساخت به این شکل هست که قالبی نازک ترجیحا از چوب به صورت دایره در نظر میگیریم دور تا دور این دایره رو به تعداد عدد فرد قسمت بندی میکنیم. مثلا بنده 15 قسمت در نظر گرفتم. حداقل این عدد میتونه 5 باشه. هر چه تعداد شکافها بیشتر بشه لوپ به حالت دایره نزدیک تر میشه و بنظر من ایده آل تره ؛ اما به همون نسبت هم پیچیدنش سخت تر میشه. پس از مشخص کردن این قسمتها شکافهایی به عرض چند میلیمیتر ایجاد میکنیم. این عرض بنظر من در حد 4 برابر ضخامت سیم باشه بسیار مناسبه بشرطی که قالبی هم که در نظر میگیریم نازک باشه. طول این شکافها هم بستگی به تفاوت قطر داخلی و بیرونی داره که قابل محاسبه هست.
برای پیچیدن هم از یک شکاف و قسمت درونی قالب شروع میکنیم و بصورت یکی زیر و یکی رو سیمها رو رد میکنیم و به سمت بیرون دایره پیچیدن رو ادامه میدیم. از دور سوم متوجه فاصله ای که بصورت خودکار بین سیمها میفته میشین! پیچیدن این لوپ بسیار ساده هست و خیلی سریع هم انجام میشه. فقط برای ایجاد نظم بهتر بین سیمها بهتره پیچیدن بصورت محکم انجام بشه! یعنی موقع پیچیدن به سیم کشش زیاد وارد بشه تا دورهای سیم صاف تر قرار بگیرن.
نکته جالب دیگه در مورد این لوپ تبعیت تقریبی از فرمول لوپهای تخت هست. مثلا از طریق لینک زیر میتونین این محاسبه رو انجام بدین:
http://deepfriedneon.com/tesla_f_calcspiral.html
با قرار دادن اعداد لوپ بنده در این فرمول به ظرفیت 411 میکرو هانری میشه رسید که لوپ بنده فقط 15 میکرو هانری کمتر از این عدد هست و میشه گفت با تقریب بسیار خوبی درست در میاد و حتی میزان سیم مورد نیاز رو هم درست جواب میده!!! پس با این لوپ بنظر من نه تنها یکی از بهترین نتایج در عین سادگی تا این لحظه حاصل شده بلکه حتی دوستانی که دسترسی به سلف متر ندارن دیگه نگران نباشن! چون از طریق این فرمول میتونن برای انواع لوپ و با انواع سیم خودشون محاسبه رو انجام بدن. :D
نکته مهم دیگه این هست که برای سایز لوپهای کوچک نظیر لوپ بنده باید از همین سیم 0.7 میل استفاده بشه و ضخیم تر نباشه. البته با این مقاومت 1 اهمی لوپ هم هیچ مشکلی برای مدار چنس وجود نداشت و ماسفتها هم داغ نمیکردن و مصرف مدار تنها 90 میلی آمپر بود! ولی بهرحال در صورتیکه دوستان یک سایز بزرگتر از این بخوان درست کنن قطعا سیم 0.8 میل انتخاب بهتری هست.
ضمن اینکه فکر میکنم در صورت استفاده از سیم روکش تفلون حتی نتیجه بهتری هم بدست میاد. بخصوص که اگر روکش سیم ضخیم تر باشه فاصله ای که بین رشته های سیم ایجاد میشه کمی بیشتر هم میشه و در عین حال اگر جنس روکش تفلون هم باشه نتیجه خیلی خوب خواهد بود.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 25 آذر1392 - 9:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
ممنون استاد،بسیار عالیه \M/

سه شنبه 25 آذر1392 - 12:10am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 66 , 67 , 68 , 69 , 70 , 71 , 72 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: farokh و 258 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure