انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 5:44pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 67 , 68 , 69 , 70 , 71 , 72 , 73 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مهندس نتیجه خیلی خوبیه،
ضخامت اون صفجه زرد رنگ بین لایه پشت و رو چقدره؟ تشکر

دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد

سه شنبه 25 آذر1392 - 12:24am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم رابینهود عزیز. خب در واقع من از یک کارتن پلاستکی دو لایه این طرح رو برش دادم که ضخامتش هم 3 میلیمتر بود. ولی این جنس به اعتقاد من زیاد هم مناسب نیست و مثلا چوب میتونه بهتر باشه. فراموش نکنین طراح برای همین قالب از جنس پلکسی گلاس با ضخامت 4 میلیمتر استفاده کرده بود.
در هر صورت من این مدل رو بعنوان نمونه برای تست درست کردم ولی با این حال نتیجش فوق العاده بود! ضمن اینکه بدلیل استفاده کمتر از سیم ؛ این لوپ بسیار سبک و در عین حال ارزانتر هم در میاد.

سه شنبه 25 آذر1392 - 12:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تشکر مهندس.

دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد

سه شنبه 25 آذر1392 - 12:53am
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید جان ، مثل همیشه گل کاشتی ، تشکر :ymhug: ، راستی کسی این سیم تفلونی رو گیر نیاورد ؟

سه شنبه 25 آذر1392 - 12:57am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
آقا حمید عزیز ممنون از راهنماییتون
راستی اگه سیم با روکش تفلون گیر نیاد میشه با استفاده از سیمهای تلفن امتحانش کرد؟
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 26 آذر1392 - 8:18am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
چرا نشه بینای عزیز؟ در واقع برای تست که اشکالی نداره! کسی اگر 20 متر سیم تلفن داشته باشه میتونه عین مدل بنده رو بسازه و تست کنه. سیم تلفن تفاوتی که با سیم لاکی داره این هست که ضخامت روکش بیشتری داره. بنابراین فاصله بین سیمها رو کمی بیشتر میکنه که این خوبه. اما از طرفی همین پلاستیک هم نقش دی الکتریک خازنی رو ایفا میکنه و شاید بشه گفت اون فاصله بیشتر رو خنثی میکنه! نکته دیگه این هست که جنس مس بکار رفته در اون سیمها معمولا به خوبی و خلوص سیم لاکی نیست و این هم کمی تاثیر منفی در نتیجه نهایی داره.

سه شنبه 26 آذر1392 - 1:17pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ممنون حمید جان.
راستی برای خرید اینترنتی قطعات مثلا برای خازن 100nf چندین نوع خازن نمایش داده میشه(عدسی-ام کاتی-پلی استر-شیمایی-مولتی لایر و ...)
میشه لطفا راهنمایی کنین بهتره از کدوم نوع استفاده بشه؟
چون من توی خرید حضوری خازنهای 100nf همش رو مولتی لایر 5mm دادن برام و بقیه اش خازن شیمیایی هستش.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 26 آذر1392 - 4:38pm
مدیر کل
مدیر کل

بینا جان در مورد خازنهای این مدار قبلا چند بار توضیح دادم. خازنهای 100 نانو برای این مدار مهم نیست از چه نوعی باشن. خازنهای 22 پیکو هم بهتر هست مولتی لایر باشن ولی عدسی هم مشکلی نداره.
کلا خازنهای 100 نانو به صورت عدسی ؛ مولتی لایر ؛ پلیستر و ام کا تی در بازار ما پیدا میشن که همونطوریکه بارها عرض کردم بهترین کیفیت رو در این بین خازنهای ام کا تی دارن و بعد پلیستر کیفیت خوبی داره و مولتی لایر دارای کیفیت پایین تری هست و در نهایت عدسی پایین ترین کیفیت از نظر دقت و پایداری حرارتی رو داراست.

سه شنبه 26 آذر1392 - 4:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان عزیز فلز 15*15 رو تو چه عمقی تفکیک میکنه ایا ارزش ساخت داره یا مداری بهتر از این هست که من بسازم اگه هست لطفا راهنمایی کنید کدوم مدار از این چنسی بهتره

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 26 آذر1392 - 6:41pm
مدیر سایت
مدیر سایت

asadof نوشته است:
دوستان عزیز فلز 15*15 رو تو چه عمقی تفکیک میکنه ایا ارزش ساخت داره یا مداری بهتر از این هست که من بسازم اگه هست لطفا راهنمایی کنید کدوم مدار از این چنسی بهتره

با تشکر از زحمت های اقا حمید ، مدار که ساختم در حالت بدون جعبه و بدون شیلد با کویل 50 سانتی معمولی نچندان خوب یه فیبر مسی 10*15 رو تو فاصله 60 سانت سنس میکنه ، و بقیه فلزات از جمله سینی استیل بقطر 45 سانت رو در فاصله 1.50 ، سیم لحیم ، سوهان ، رو هم خیلی خوب سنس میکنه ولی مدار brn که داخل جعبه پلاستیکی هست رو خیلی با زحمت و تقریبا در 30 سانتی کویل سنس میشه ، و سنس طلا هم خیلی خیلی ضعیفه ، باید طلا رو بچسبونم به کویل تا صداش دربیاد ، میشه گفت که حتی سنس نداره ، البته منوهای دستگاه رو هم طبق راهنمای که گذاشتین تو پوشه چنس انجام دادم ، ، حمید جان علت چی میتونه باشه؟ در ضمن میتونید راهنمایی کنید که این سیم تفلون از کجا گیر میاد ؟تشکر

سه شنبه 26 آذر1392 - 7:10pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 67 , 68 , 69 , 70 , 71 , 72 , 73 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 242 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure