انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 1 آذر1403 - 3:04am

پاسخ به موضوع  [ 102 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 ... 11  بعدی
 خرید دستگاههای دست دوم OKM 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام .این اسکن ها رو از چی گرفتین؟
میشه توضیح بدین ؟

چهارشنبه 26 آذر1392 - 12:41am
کاربر فعال
کاربر فعال

پیوست:
45.jpg
سلام دوستان.
امروز با روور یو سی تونستم از جای که رینگ پیکان رو گذاشته بودم اسکن بگیرم .
برای من جای سوال اینه که عده ای از دوستان می گن سیستم های اوکام فلز نمی زنه. این حرف ها سبب شد من 6 سال بالای 70 میلیون زندگی مو بده آشغال های مانند لرنز و جی پی بگیرم. شما رو به فاطمه زهرا اطلاعات اشتباه ندین .بد بخت شدیم.
چند سال قبل یه رینگ گذاشتم تو 5 متری برای تست.از اون زمان من بدبخت هر چی بود خریدم اما دریغ ار یه بوق خالی.تا این اواخر با پول نرولی یه روور یو سی خریدم.
دیروز با هزار ترس و لرز رفتم برای تست. بخدا دست و پام می لرزید.از اینکه همه می گفتن روور یو سی 1 متر هم نمی زنه.
ولی وقتی نتیجه رو دیدم هزاران بار به روح هیتلر درور فرستادم. 50 تا اسکن گرفتم تو همه اسکن ها نشون داد خیلی واضح و روشن.
عزیزان 5 متر خیلی زیاد است. آفرین به آلمانی ها.امروز بهترین روز زندگیم است.
این هم اسکن ها.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 27 آذر1392 - 8:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
مبارکت باشه دوست عزیز امیدوارم بتونی با هاش به گنج برسی اما باز هم میگم اگه همین رینگ رو توی یک فضای خالی گذاشته بودی الان فقط یک اسکن ابی داشتی این رو هم بدون تقریبا 90 در صد دفینه ها توی فضای خالی هستند ....
موفق باشی

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

چهارشنبه 27 آذر1392 - 9:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مانی عزیز.
ممنون و متشکرم.فضای خالی هم چند جای دارم .ولی نمی دونم چرا در همه فروم ها مردم واقعیات رو کتمان می کنند.ممنون از لطف تون

چهارشنبه 27 آذر1392 - 10:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا مبارکه .انشا الله که تا آخرش همینطوری باشه و واقعاً باهاش مال اساسی بزنی. ما که بخیل نیستیم دوست عزیز. اگرچه روور یو سی رو حساستر از روور سی های اولیه ساختن ولی حساستر از I-160 که نیست. همونطوریکه دوستمون گفتند در زدن دفائن شدیداً ضعف دارن. حالا میری دنبالشون میبینی. اونوقت ببینیم چی برای روح هیتلر میفرستی. ;;) اینو مطمئن باش که یک پالسی خوب قدرت گیرندگی سیگنالش به مراتب بالاتر از این گیرنده های مغناطیسیست. ما هم از این اسکنهای قشنگ و دلگرم کننده داشتیم.(مثل این عکس)
ولی......آخرش برگشتیم به همون پالسی که البته قوی و خیلی خوبشو(MDL 8500) گرفتیم و به قبلی(لامینوس) اضافه کردیم.

تصویر

چهارشنبه 27 آذر1392 - 11:43pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام برادر ممنونم.
اگر هیچی هم پیدا نکنم این واقعیت برای من روشن شد که اوکاام OKM واقعا دستگاه هاش تو عمق جواب می ده. برادر عزیز یه گیرنده مغناطیس به قول جناب عالی نباید به تونه فلزات غیر آهنی
رو بزنه.چون گیرنده مغناطیس فقط آهن رو خوب می زنه. مانند همین اسکن شما بزرگوار که معلومه آهنه . امیدوارم یه جای مس دارم بزنه تو 6 متری مس دارم و تو 4 متری آلومنیوم.
یه ورق مسی 70 در 80 سانتی در 6 متری از چند سال قبل .تا به حال هیچ سیستمی نه تونسته پیداش کنه. خدا کنه بزنه.
حتما نتیجه رو همین جا پست می کنم.ارادتمند شما. جوادیان

پنج شنبه 27 آذر1392 - 12:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

javadian نوشته است:
سلام برادر ممنونم.
اگر هیچی هم پیدا نکنم این واقعیت برای من روشن شد که اوکاام واقعا دستگاه هاش تو عمق جواب می ده. برادر عزیز یه گیرنده مغناطیس به قول جناب عالی نباید به تونه فلزات غیر آهنی
رو بزنه.چون گیرنده مغناطیس فقط آهن رو خوب می زنه. مانند همین اسکن شما بزرگوار که معلومه آهنه . امیدوارم یه جای مس دارم بزنه تو 6 متری مس دارم و تو 4 متری آلومنیوم.
یه ورق مسی 70 در 80 سانتی در 6 متری از چند سال قبل .تا به حال هیچ سیستمی نه تونسته پیداش کنه. خدا کنه بزنه.
حتما نتیجه رو همین جا پست می کنم.ارادتمند شما. جوادیان

درود به جوادیان عزیز
شما وقتی ردیاب و نقطه زن پر قدرت FPL35 را در کنار این دستگاه UC استفاده کنی به فرض اینکه دستگاه هدف داخل فضای خالی را هم نشان ندهد ولی شما بادیدن فضای خالی در تصاویر و نقطه زنی ردیاب و حتی تفکیکی که FPL35 دارد میتوانید بدون شک به بودن هدف واقعی در مکان مورد نظر ایمان بیاورید :YMPEACE:
پیروز باشید :YMPEACE:

پنج شنبه 27 آذر1392 - 1:41am
کاربر فعال
کاربر فعال

کوروش عزیز سلام.
یه رد یاب یونانی از همین بنده خدای که زحمت روور یو سی رو کشید گرفتم که بی نهایت ازش راضی هستم. آنتنی نیست و رو طلای جدید و قدیم هم جواب میده.
خیلی عالی جواب میده. یه النگو رو تو 130 سانت همین جالا بذار میزنه خودش هم بوقی است. این رد یابی که شما فرمودین آنتنی است. من با اینا نمیتونم کار کنم.
رای فایندر هم دارم و یکی از دوستام با هاش کار می کنه . کوروش جان این ردیاب ساخت کجاست؟
یا علی.

پنج شنبه 28 آذر1392 - 9:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

javadian نوشته است:
کوروش عزیز سلام.
یه رد یاب یونانی از همین بنده خدای که زحمت روور یو سی رو کشید گرفتم که بی نهایت ازش راضی هستم. آنتنی نیست و رو طلای جدید و قدیم هم جواب میده.
خیلی عالی جواب میده. یه النگو رو تو 130 سانت همین جالا بذار میزنه خودش هم بوقی است. این رد یابی که شما فرمودین آنتنی است. من با اینا نمیتونم کار کنم.
رای فایندر هم دارم و یکی از دوستام با هاش کار می کنه . کوروش جان این ردیاب ساخت کجاست؟
یا علی.

javadian عزیز
من نمیدونم ردیاب شما چی هست و چه چوری کار میکنه ولی اکثر رد یابها یون یاب هستند و روی نقطه هدف رو نشون نمیدهند، یا اصطلاحا میگن زاویه 45 درجه رو میگیرن در ضمن عمق هم زیاد میزنند توی تست شما هم بعلت اینکه فلز جدید گذاشتید و فلز جدید هم یونی نداره توی هر عمقی بزاری فقط خودش رو میگیره و اگر شما بجای 130 سانت تو 10 متری داخل کوره یک چاه هم میزاشتی روی خود هدف جواب میگرفتی!
اما FPL35 ساخت مهندس حمید و آقا مجتبی بانیان همین انجمن هست که به نظر من و دیگر دوستان که تهیه اش کردن توی دنیا بی نظیره اونم فقط بخاطر اینکه نقطه هدف رو میزنه نه زاویه 45 درجه یا یون هدفو به هر حال شما میتونید اطلاعات بیشتر این ردیابو از دیگر دوستانی که خریداری کردند از قسمت viewtopic.php?f=13&t=1016 همین سایت مطالعه کنید :YMPEACE:
پیروز باشید @};-

پنج شنبه 28 آذر1392 - 9:55am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام عزیزان.
این هم تست مس در 6 متری و تونل در 11 متری.
من دیگه هیچی برای گفتن ندارم. تسلیم و در برابر علم سر فرود میاورم .
گمشده من پیدا شد.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 28 آذر1392 - 7:12pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 102 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 ... 11  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 283 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure