انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 5:57pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 68 , 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

ارتین جان جوابدهی مدار شما بنظر من چندان جالب نبوده! فیبر مسی 15 در 15 با لوپ 19 سانتی تخت که توضیحش رو دادم برای من تا 65 سانتی قابل سنس هست. توجه کنین که تنظیم گارد و باریر در این مدار اهمیت بسیار زیادی داره. برای سنس طلا شما باید از لوپ با کیفیت مثل تخت استفاده کنین و گارد رو زیر عدد 30 بذارین. لوپ معمولی تقریبا طلا رو سنس نخواهد کرد! ثبات مدارتون هم باید جوری باشه لااقل موقع تست بتونین باریر رو روی عدد 2 تنظیم کنین. کابل لوپ رو هم حتما از نوع کواکسیال بگیرین وگرنه ثبات پایین میاد. کلا محیط تست هم تاثیر زیادی داره.
سیم تفلون شاید فقط اندکی تاثیر مثبت داشته باشه. شما اگر مدل لوپی که بنده ساختم رو بسازین تقریبا نزدیک به ایده آل هست و مطمئن باشین جواب خیلی خوبی میده.

سه شنبه 26 آذر1392 - 7:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
داداش حمید اگر ممکنه از قسمت پشت لوپی که ساختین عکسی میزارین چون هر چی فکر میکنم نمیدونم به چه شکلی باید پیچیده بشه
با تشکر

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

سه شنبه 26 آذر1392 - 8:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید عزیز، خسته نباشی
آیا مقایسه ای بین نتایج تست لوپ جدید و نوع تخت ساده رو انجام دادید؟
در ضمن نتایج تستهای دیگری که برا فلزات مختلف، برد نهایی با لوپ جدید چقدر بوده و آیا می توان تا حدودی افزایش برد برای لوپهای با سایز بزرگتر 50 و بالاتر در صورتی که با این روش ساخته شوند رو پیش بینی کرد؟

دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد

سه شنبه 26 آذر1392 - 8:38pm
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
بنده يك لوپ معمولي 30 سانتي با سيم 75 درست كردم البته موقت بوده و كاملاً شيلدش كردم و مدار رو هم شيلد كردم و همينطور سيمهاي رابط از مدار به فيشها و هم سيم بلندگو رو هم از سيمهاي شيلد دار استفاده كردم كه در اينصورت به كلي نويز دستگاه از بين رفت و به حد ايده ال رسيد ، فقط براي سنس طلا بياد ميزان دقيق گارد و بارير بدست بياد . با اين شرايط فيبر مسي 15 در 15 رو تا 80 سانت ميزنه ، از زحمات مهندس حميد سپاسگذارم

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 26 آذر1392 - 9:15pm
مدیر کل
مدیر کل

میکرو جان دقت میکردین عرض کرده بودم پشت و روی لوپ عینا مثل هم هست! توضیح هم دادم از داخل که شروع به پیچیدن میکنین سیم رو یکی از رو و یکی از زیر عبور میدین. فکر میکنم واضح باشه منظورم چیه. چون فقط یک جور میشه پیچید و به این شکل لوپ رو دراورد!

خدمت رابینهود عزیز هم عرض کنم بنده لوپ تخت معمولی رو تست نکردم. ولی مطمئن باشین این مدل لوپ از تخت معمولی بهتر جواب میده! مقایسش با نتیجه دوستانی که لوپ تخت هم ساختن نشون میده که حتی اگر بهتر نباشه حداقل نتیجه مساوی هست. با این تفاوت که ساخت لوپ با این روش بخصوص در ابعاد بزرگتر بمراتب راحت تره و قشنگ تر و دقیق تر در میاد. نتیجه با این لوپ 19 سانتی سنس سکه 500 تومنی از 29 سانت و سکه طلای 1 گرمی از 15 سانت و فیبر مسی 15 در 15 در 65 سانت و در یخچال از حدود 1.5 متر یا بیشتر بوده! طبیعتا با بزرگ شدن ابعاد این لوپ میزان برد هم بیشتر میشه و مشکلی از این بابت وجود نداره.

مهدی جان شما هم خسته نباشین. ولی به اعتقاد من راه اندازی این مدار و بسیاری از سایر فلزیابهای پالسی با لوپ معمولی کار کاملا بیهوده ای هست! شما هیچوقت با لوپ معمولی نمیتونین سنس درستی برای طلا داشته باشین. علت فنیش هم این هست که لوپ معمولی همیشه دارای ظرفیت خازنی بالایی هست که اجازه تخلیه سریع جریان از لوپ رو نمیده. از طرفی هم فلزات نرم از جمله طلای با عیار بالا دارای میرایی موج سریع تری نسبت به فلزات دیگه هستن و بنابراین باید سیستم نمونه گیر گیرنده در زمان زودتری قادر باشه موج رو ارزیابی کنه که این تنظیم توسط دیلی یا همون گارد در این مدار انجام میشه. پس اینکه شما توقع داشته باشین با لوپ معمولی عدد گارد خاصی رو پیدا کنین که طلا قابل سنس باشه معنی نداره. سیستم فلزیاب با ردیاب تفاوت اساسی داره! شما در اینجا باید در نظر داشته باشین هر چقدر عدد گارد رو بتونین کمتر بذارین طلا بهتر قابل سنس هست. ولی با لوپ معمولی اون رنج گاردی که منجر به سنس خوب طلا بشه اصلا امکانپذیر نیست. پس تنها راه عوض کردن لوپ و استفاده از لوپ با کیفیت بالاست. روشی هم که بنده لوپ رو پیچیدم مطمئن باشین حتی از حالت معمولی هم راحت تره. مثلا این لوپ رو که میبینین از اول تا آخرش به 2 ساعت نکشید که حاضر شد! پس ساختش در ابعاد مختلف کاملا معقوله. ضمن اینکه بنظر من این مدل لوپ رو دیگه نمیشه درست شیلد کرد و بهتره اصلا شیلد هم نشه و در همون حدی که کابل و خود مدار شیلد باشن کفایت میکنه.

سه شنبه 26 آذر1392 - 9:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام به همه دوستان واساتید
دوستان یه پیشنهادی داشتم
میخواستم بهتون بگم تا جایی که میتونین از راهنمایی های آقا کوروش نهایت استفاده رو بکنین چون چند روز پیش همین چنس رو به حدی زیبا وشیک برا دوستم درست کرده بود که من در نگاه اول فکر کردم دستگاه خارجیه کار کردش رو هم دیگه نگو که اونم یه چیز دیگس
در کل اینجوری بگم که کارش بیسته
داداش کروش واقعا دستت درد نکنه
@};- @};- @};-
از زحمات حمید آقا هم بینهایت تشکر میکنم دست شما هم درد نکنه حمید آقا

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 26 آذر1392 - 10:35pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم کاوشگر عزیز شما لطف دارین. :ymhug:
بله کوروش جان کارشون درسته! :D فقط ای کاش تصاویری هم از این دستگاه ساخته شده توی انجمن میذاشتین ببینیم چجوری شده و دوستان هم استفاده میکردن.

سه شنبه 26 آذر1392 - 11:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خواهش میکنم کاوشگر عزیز شما لطف دارین. :ymhug:
بله کوروش جان کارشون درسته! :D فقط ای کاش تصاویری هم از این دستگاه ساخته شده توی انجمن میذاشتین ببینیم چجوری شده و دوستان هم استفاده میکردن.

استاد حمید این دوست من تبریز تشریف دارن من خودم گیلان زندگی میکنم
چند روز پیش که اونجا بودم یه ملاقاتی با این دوستم داشتم که اونجا شاهکار داداش کروش رو دیدم من الان گیلانم اگه اجازه بدین من با این دوستمون یه تماسی میگیرم تا ایشون عکسها رو تهیه کنن بعد با اجازه آقا کروش اینجا براتون میزارم

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 26 آذر1392 - 11:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kavoshgar نوشته است:
با سلام به همه دوستان واساتید
دوستان یه پیشنهادی داشتم
میخواستم بهتون بگم تا جایی که میتونین از راهنمایی های آقا کوروش نهایت استفاده رو بکنین چون چند روز پیش همین چنس رو به حدی زیبا وشیک برا دوستم درست کرده بود که من در نگاه اول فکر کردم دستگاه خارجیه کار کردش رو هم دیگه نگو که اونم یه چیز دیگس
در کل اینجوری بگم که کارش بیسته
داداش کروش واقعا دستت درد نکنه
@};- @};- @};-
از زحمات حمید آقا هم بینهایت تشکر میکنم دست شما هم درد نکنه حمید آقا

خواهش میکنم دوست من

والا دوستانی که ورژن ابتدایی چنس رو کار کردن میدونن که خیلی ناپایداره و اپراتور کلافه میشه

اما جناب مهندس حمید این مدار رو طوری ویرایش کرد که واقعا ثباتش خیلی خوب شده

در کل که من کاری انجام ندادم. داشتن این مدار بسیار خوب رو مدیون جناب مهندس حمید هستیم

وجود ایشان برای ما نعمتی بوده و انشالله که همیشه تنشون سلامت باشن و از راهنمایی های ایشون استفاده کنیم

واقعا نمیشه مدیریت سایت آقا مجتبی و جناب مهندس حمید رو در کلمات توصیف کرد :x

خدا پشت و پناه شما باشه انشاالله :YMPRAY:

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

چهارشنبه 26 آذر1392 - 12:26am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم شما لطف دارین. :ymhug: :x

چهارشنبه 26 آذر1392 - 12:44am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 68 , 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 257 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure