نویسنده |
پیغام |
افشین1
کاربر حرفه ای
|
(1) به نام خدا و با سلام خدمت مدیریت محترم و اساتید و دوستان ارجمند تستهایی که از این شرکتها دیدم، گفتم شاید بد نباشه در این انجمن از دوستان و اساتید محترم نظرخواهی بشه تا در صورت تأیید، رو خریدش تصمیم گیری بشه!. این هم آدرس سایتشون: http://www.deeptech-bg.com و http://rexmetaldetectors.comچون این محصولات پالسی هستن و ظاهرا تست در هواشون خوب بنظر میرسه!طبق نظر اساتید، تست در زمین هم حداکثر 30تا 50 سانت عمق را کم میکنه! نظر اساتید و دوستانی که آشنایی کامل با این محصولات دارن مهمه.پس لطفا دوستان را به فیض رسانید! آخرین محصول شرکت REX به نام Land Craft مُد حذف کامل آهن هم داره.سایر ویژگیهای این محصولات مثل: حذف ذرات و امواج مزاحم و غیره ... را از زبان اپراتورها و اساتید فن میشنویم!. با سپاس و تجدید احترام مدد یا کافی.
خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند « شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »
|
چهارشنبه 22 آبان1392 - 5:51pm |
|
|
افشین1
کاربر حرفه ای
|
(2) با سلا و ادب محضر اساتید و دوستان ارجمند از اساتید و دوستان عزیز کسی نبود که با محصولات این شرکتها آشنایی داشته باشه و باهاشون کار کرده باشه؟!. با سپاس
خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند « شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »
|
سه شنبه 28 آبان1392 - 10:45pm |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 مرداد1392 - 2:43pm پست: 378 محل اقامت: ایران
|
با سلام خدمت دوست عزیزم. من کاملا با حرف شما موافقم. چون من هم پس از 6 ماه تحقیق در مورد فلزیاب به همین نتیجه رسیدم که لند گرافت و گراند پایونرمحصولات شرکت دیپ تک و رکس خیلی بهتر از محصولات پر ادعایی مانند لورنز به اصطلاح ایکس 5 و ایکس 6 و زد وان و همچنین جی پی ایکس 5000 و غیره از شرکت مینلب هستند. هیچ کدوم از این دستگاههایی که نام بردم به گرد این دو دستگاه نمی رسند. ولی به دلایلی گم نام مانده اند.
|
شنبه 2 آذر1392 - 2:53pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
دستگاه لند کرافت اگه بتونه منوهاشو قشنگ تر و روانتر بکنه که اپراتور باهاش گیج نشه یعنی اپراتور راحت بتونه منوهاشو بخونه و راحتم بتونه منوهاشو عوض کنه عالیه نسبت به قیمتش فقط مشکل سر منوهاش هسن که براقیت لازمو نداره و ادم یجوری تو تحلیل منوهاش گیج میشه
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
چهارشنبه 20 آذر1392 - 5:24pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
دوستان در مورد قیمتشون و همچنین تفکیک و نحوه ی کارشون و همچنین عمقی که میزنن..لطفا راهنمایی کنین
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
چهارشنبه 20 آذر1392 - 6:01pm |
|
|
yoldash
کاربر فعال
|
دوستاي عزيز من لند كرافت رو يه مدت داشتم ولي فروختمش و الان از كار خودم پشيمونم . قيمت روز با تحويل داخل كشور 12 ميليون شده. يه سر به سايت نمايندگي فروش بزنيد. البته در اين سايت دستگاههاي پالسي ديگه اي هم از اين شركت و شركت هاي ديگه توسط اين نمايندگي ارائه شده كه مشخصات همگي موجود بوده و باعث تصميم گيري بهتر در خريد ميشه. http://uvdetectors.net/land-craft/
|
پنج شنبه 21 آذر1392 - 4:40pm |
|
|
javadian
کاربر فعال
|
سلام. دوستان حرف دل من رو گفتین.لرنز و ماین لب اصلا به گرد پای لند کرافت نمی رسن. من 10 میلیون گرفتم از نمایندگیش. واقعا نمی دونم چرا گمنامه؟
|
چهارشنبه 26 آذر1392 - 12:54am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان javadian عزیز میشه لطفا اطلاعاتی از کارکردش بگین؟ آیا ازش راضی هستین؟ لطفا نشونی نمایندگیش رو هم بذارین. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 27 آذر1392 - 10:16am |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
ماشالا به این همه دانایی....توی هر تاپیکی میری همهکل دستگاهها رو تست کردند.واقعا ماشالا تا الان بالا ۱۰ نفر رو شناسایی کردم که از حرفهاشون پیداست که بالای ۱۰ نوع دستگاه دارند.ماشالا.
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
چهارشنبه 27 آذر1392 - 9:26pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
bardia نوشته است: ماشالا به این همه دانایی....توی هر تاپیکی میری همهکل دستگاهها رو تست کردند.واقعا ماشالا تا الان بالا ۱۰ نفر رو شناسایی کردم که از حرفهاشون پیداست که بالای ۱۰ نوع دستگاه دارند.ماشالا. مرسی بچه های شناسایی
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
چهارشنبه 27 آذر1392 - 10:49pm |
|
|
|