نویسنده |
پیغام |
sasanasadi
کاربر فعال
|
|
چهارشنبه 27 آذر1392 - 8:41pm |
|
|
hamid80
کاربر فعال
|
سلام آقا حمید هر چی گشتم آداپتور 20 ولت 1 آمپر پیدا نکردم ولی 24 ولت 3.5 آمپر و 5 آمپر هستش با اینا کاری نمیشه کرد؟ ضمناً فرق بین آداپتور معمولی و سوئیچینگ چیه؟ ممنون
|
پنج شنبه 28 آذر1392 - 9:44am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان hamid80 عزیز فکر میکنم یه جایی آقا حمید گفته بود آداپتور معمولی دارای ترانس هستش ولی سوئیچینگ بدون ترانسه . یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 28 آذر1392 - 11:06am |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
hamid80 نوشته است: سلام آقا حمید هر چی گشتم آداپتور 20 ولت 1 آمپر پیدا نکردم ولی 24 ولت 3.5 آمپر و 5 آمپر هستش با اینا کاری نمیشه کرد؟ ضمناً فرق بین آداپتور معمولی و سوئیچینگ چیه؟ ممنون برادر من این مدار خیلی مصرفش پایینه مگه در طول یه روز چند ساعت توان دارین که سرچ کنین شما یه باطری فول شارژ 12 ولت استفاده کنین و از کاوش با این دستگاه لذت ببرین که یه آداپتور 12 ولت 1 آمپر برای شارژ میخواد که توو هر سوپری هم پیدا میشه
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
پنج شنبه 28 آذر1392 - 12:42pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
حمید جان البته من هنوزم میگم شما همون 3 تا باطری رو فقط استفاده کنین بنظرم در مجموع بهتره. اما اگر تهیه کردین و اصرار دارین از 5 باطری استفاده کنین برای شارژش میتونین ادابتور 24 ولت بگیرین و جلوش یک رگولاتور 7820 قرار بدین! دقت کنین که ولتاژ ادابتور از 24 پایین تر نباشه. ضمن اینکه روی اون رگولاتور هم حتما باید هیت سینک قرار بدین! ادابتور سوئیچینگ بر خلاف آدابتور معمولی دارای ترانس مخصوص جهت تبدیل ولتاژ AC نیست. هر چند منابع سوئیچینگ هم یک ترانس مخصوص به خودشون رو دارن اما عملکردش کاملا متفاوت از ترانس معمولی هست. مزیت سیستم سوئیچینگ بیشتر کاهش حجم و وزن مبدل بخصوص در آمپراژ بالاست و در عین حال بعلت کنترل لحظه ای ولتاژ خروجی توسط یک سیستم مقایسه گر ؛ اگر بار خروجی از نظر مصرف جریان افزایش پیدا کنه ؛ ولتاژ خروجی افت محسوسی نخواهد کرد. در صورتیکه در آدابتورهای معمولی ولتاژ خروجی در حالت بی باری و مصرف کم و یا زیاد جریان تفاوت زیادی داره و در جاهایی مثل اینجا که ما نیاز به ولتاژ دقیق تر داریم تا باطری از حد خاصی کمتر یا بیشتر شارژ نشه و آسیب نبینه ادابتور معمولی بدرد نمیخوره. البته اگر از رگولاتور 7820 که 20 ولت رو رگوله میکنه استفاده بشه دیگه تفاوتی نداره شما به ورودیش چجور ادابتوری وصل کنین. بین 24 تا 30 ولت از هر نوعی که بود با جریان 1 آمپر به بالا مناسب خواهد بود. ضمن اینکه خروجی نهایی 20 ولت رو هم باید توسط یک مقاومت 10 اهم 5 وات به باطری اصلی متصل کنین تا حداکثر جریان شارژ کنترل بشه.
|
پنج شنبه 28 آذر1392 - 1:51pm |
|
|
hamid80
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: حمید جان البته من هنوزم میگم شما همون 3 تا باطری رو فقط استفاده کنین بنظرم در مجموع بهتره. اما اگر تهیه کردین و اصرار دارین از 5 باطری استفاده کنین برای شارژش میتونین ادابتور 24 ولت بگیرین و جلوش یک رگولاتور 7820 قرار بدین! دقت کنین که ولتاژ ادابتور از 24 پایین تر نباشه. ضمن اینکه روی اون رگولاتور هم حتما باید هیت سینک قرار بدین! ادابتور سوئیچینگ بر خلاف آدابتور معمولی دارای ترانس مخصوص جهت تبدیل ولتاژ AC نیست. هر چند منابع سوئیچینگ هم یک ترانس مخصوص به خودشون رو دارن اما عملکردش کاملا متفاوت از ترانس معمولی هست. مزیت سیستم سوئیچینگ بیشتر کاهش حجم و وزن مبدل بخصوص در آمپراژ بالاست و در عین حال بعلت کنترل لحظه ای ولتاژ خروجی توسط یک سیستم مقایسه گر ؛ اگر بار خروجی از نظر مصرف جریان افزایش پیدا کنه ؛ ولتاژ خروجی افت محسوسی نخواهد کرد. در صورتیکه در آدابتورهای معمولی ولتاژ خروجی در حالت بی باری و مصرف کم و یا زیاد جریان تفاوت زیادی داره و در جاهایی مثل اینجا که ما نیاز به ولتاژ دقیق تر داریم تا باطری از حد خاصی کمتر یا بیشتر شارژ نشه و آسیب نبینه ادابتور معمولی بدرد نمیخوره. البته اگر از رگولاتور 7820 که 20 ولت رو رگوله میکنه استفاده بشه دیگه تفاوتی نداره شما به ورودیش چجور ادابتوری وصل کنین. بین 24 تا 30 ولت از هر نوعی که بود با جریان 1 آمپر به بالا مناسب خواهد بود. ضمن اینکه خروجی نهایی 20 ولت رو هم باید توسط یک مقاومت 10 اهم 5 وات به باطری اصلی متصل کنین تا حداکثر جریان شارژ کنترل بشه. حمید جان از توضیحاتتون خیلی ممنونم. قابل توجه دوستانی که میگن چرا من اصرار به استفاده از 5 سلول رو دارم باید بگم که این مسئله بهم خوردن بالانس دستگها بعد از چند ساعت با وجود استفاده از باطری آمپر بالاتر بارها برام تجربه شده و هر چه هم از عمر باطری که میگذره این مسئله تأثیر بیشتری خواهد داشت. ولی با استفاده از این روشی که مهندس حمید فرمودند این مشکل کاملاً حل میشه... حمید جان از این مدار افزاینده dc میشه برای تبدیل آداپتور 12 ولت 2 آمپر به 20 ولت استفاده کرد؟ بعد سر راهش به باطری هم اون مقاومت آجری 10 اهم رو که فرمودین بزاریم؟ با تشکر
|
پنج شنبه 28 آذر1392 - 4:26pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم حمید جان. بله این هم فکر خوبی هست. ولی متاسفانه جریان خروجی اون مبدل در حد 300 میلی آمپر بیشتر نمیتونه باشه و با این جریان باطری کمی دیرتر شارژ میشه. مگر اینکه از مبدل سوئیچینگ دیگری با توان جریاندهی بیشتر که مدارش هم در انجمن هست استفاده کنین تا در ابتدای شارژ برای باطری 1 امپر حداقل 400 میلی آمپر جریان داشته باشین و شارژ باطری در زمان بهتری انجام بشه. در صورت استفاده از چنین مبدلی دیگه اصلا نیاز به رگولاتور هم نیست چون خودش خروجی رگوله شده داره و ولتاژ خروجیش رو میتونین روی 20.7 ولت تنظیم کنین تا باطری تا حد نزدیک به کامل شارژ بشه و در عین حال اگر زمان شارژ افزایش پیدا کرد به باطری آسیبی نرسه. بهرحال اون مقاومت رو در نهایت باید سری بکنین. اگر از مبدل با جریان پایین خواستین استفاده کنین مجبور هستین مقاومت رو مثلا 15 اهم در نظر بگیرین تا مبدل بتونه درست عمل بکنه. ولی همونطور که عرض کردم زمان شارژ طولانی تر میشه.
|
پنج شنبه 28 آذر1392 - 5:21pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام خدمت جناب مهندس حمید همونطوریکه پیشتر خدومتتون عرض کردم مدار چنس من در ابتدای راه اندازی بسیار عالی جواب داد تا جاییکه حتی با وجود تست با لوپ معمولی و در محیط منزل بسیار باثبات عمل میکرد .ولی بعد از یکی دو ساعت تست مدار دچار بوق بم زیادی شد و همینطور پشت سرهم این صدای بوق بم تولید میشد که با زیاد کردن گارد وباریر هم این مورد به قوت خود باقی بود.جنابعالی فرمودید که چون در منزل امواج مزاحم زیاده باید در محیط باز وبیرون تست کنید که بنده هم دیروز همین کار را انجام دادم ولی باز هم این مشکل وجود داره . کلا وقتی لوپ را وصل میکنم این حالت پیش میاد.حتی بالوپ تخت مانند اونی که شما ساختید تست کردم. اینطور بنظر میرسه که مدار دچار عیب شده چون اگه علتش امواج مزاحم داخل خانه بود درمحیط بیرون نباید این مشکل دوباره تکرار میشد.(چراکه در ابتدای راه اندازی در منزل به مدت دوساعت با گارد 17 وباریر 2 حتی یه صدای اضافی هم شنیده نمیشد و درموقع سنس فلز فقط صدای زیر مربوطه و با تفکیک تولید میشد حتی جنابعالی فرمودید که :"با این نتایج وتنظیمات من شک دارم که لوپ شما معمولی باشه".ولی بعدا اون صدا به صدای بم تبدیل وهمزمان و درهر تنظیمی هرچندثانیه یکبار صدای نویز بم تولید میشه.) حالا بنظر شما کدامیک از قطعات ممکنه دچار آسیب شده باشه ؟ممکنه آیسی ads7816 ویا ماسفتها معیوب شده باشند؟ op37 و قطعات اطراف اونو تعویض کردم ولی نشد. سپاسگذارم
|
پنج شنبه 28 آذر1392 - 5:47pm |
|
|
hamid80
کاربر فعال
|
سلام من سیم روکش تفلون پیدا کردم ولی افشان هست و قیمت قطر 0.5 میلیمتر متری 3000 تومان و 1 میلیمتر 3500 تومان حالا با توجه به این قطر ها و همچنین افشان بودن سیم و همچنین قیمت گرون این سیم آیا ساخت لوپ با این سیم تفاوت زیادی در برد و تفکیک چنس داره؟؟؟
|
پنج شنبه 28 آذر1392 - 8:23pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
hamid80 نوشته است: سلام من سیم روکش تفلون پیدا کردم ولی افشان هست و قیمت قطر 0.5 میلیمتر متری 3000 تومان و 1 میلیمتر 3500 تومان حالا با توجه به این قطر ها و همچنین افشان بودن سیم و همچنین قیمت گرون این سیم آیا ساخت لوپ با این سیم تفاوت زیادی در برد و تفکیک چنس داره؟؟؟ حمید جان اگه دوست داری پرت نکنی حتما بگیر
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
پنج شنبه 28 آذر1392 - 9:29pm |
|
|
|