انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 2:53pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

kooroshxfx نوشته است:
hamid80 نوشته است:
سلام
من سیم روکش تفلون پیدا کردم ولی افشان هست و قیمت قطر 0.5 میلیمتر متری 3000 تومان و 1 میلیمتر 3500 تومان حالا با توجه به این قطر ها و همچنین افشان بودن سیم و همچنین قیمت گرون این سیم آیا ساخت لوپ با این سیم تفاوت زیادی در برد و تفکیک چنس داره؟؟؟ :-\

حمید جان اگه دوست داری پرت نکنی حتما بگیر :ymhug:

سلام کوروش جان ، متأسفانه من منظورتونو از جمله بالا متوجه نشدم. :-\ اگر لطف کنید بیشتر توضیح بدین ممنون میشم. :ymhug:
با تشکر

پنج شنبه 28 آذر1392 - 10:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamid80 نوشته است:
kooroshxfx نوشته است:
hamid80 نوشته است:
سلام
من سیم روکش تفلون پیدا کردم ولی افشان هست و قیمت قطر 0.5 میلیمتر متری 3000 تومان و 1 میلیمتر 3500 تومان حالا با توجه به این قطر ها و همچنین افشان بودن سیم و همچنین قیمت گرون این سیم آیا ساخت لوپ با این سیم تفاوت زیادی در برد و تفکیک چنس داره؟؟؟ :-\

حمید جان اگه دوست داری پرت نکنی حتما بگیر :ymhug:

سلام کوروش جان ، متأسفانه من منظورتونو از جمله بالا متوجه نشدم. :-\ اگر لطف کنید بیشتر توضیح بدین ممنون میشم. :ymhug:
با تشکر

حمید جان ما 2 جور افراد داریم

1: فقط واسه تفریح بیرون میرن>> در نتیجه اصلا نیازی به خریداری این سیم نیست :D

2: افرادی که این موضوع رو جدی میگیرن و واقعا هدف دارن واسه بیرون رفتن>> اینجور افراد حتما خریداری کنن :D

حمید جان شما هرچقدر لوپت باکیفیت تر باشه عملکرد چنس بهتره و مخصوصا تفکیک بهتره [-X

برای من که گزینه2 هستم و تفکیک هم بسیار مهم و با ارزشه ، از این سیم استفاده میکنم :ymhug:

البته ردیاب انجمنم چاشنی کنی که دیگه معرکه میشه :D

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

پنج شنبه 28 آذر1392 - 10:37pm
مدیر سایت
مدیر سایت

اقا کوروش ، اکثر دوستان مثل جنابعالی برای کاوش اصلی میخان چنس رو ، میشه لطف کنی بگین که تا بحال چه کویلی و با چه اندازه ای برای چنس ساختین و نتیجه تست رو هم اعلان کنید که عالیه ، شما برای چنس کویل 1*1 هم ساختید یا نه ؟ و با کویل 1*1 ، فلز به چه ابعاد و چه فاصله ای سنس شد ، درباره سیم نقزه ای افشان ، بعضی از سیمهای نسوز که روکش پارچه ای دارن میشه استفاده کرد ؟ تشکر

پنج شنبه 28 آذر1392 - 10:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ارتین نوشته است:
اقا کوروش ، اکثر دوستان مثل جنابعالی برای کاوش اصلی میخان چنس رو ، میشه لطف کنی بگین که تا بحال چه کویلی و با چه اندازه ای برای چنس ساختین و نتیجه تست رو هم اعلان کنید که عالیه ، شما برای چنس کویل 1*1 هم ساختید یا نه ؟ و با کویل 1*1 ، فلز به چه ابعاد و چه فاصله ای سنس شد ، درباره سیم نقزه ای افشان ، بعضی از سیمهای نسوز که روکش پارچه ای دارن میشه استفاده کرد ؟ تشکر

من فعلا لوپ در ابعاد بزرگ نساختم ، شما نتیجه تستهای جناب مهندس حمید رو ملاک قرا بدین :ymhug:

اما در مورد اون سیم بله دقیقا درسته ، سیم نسوز هستش و حتی فندک زیرش بگیرین اتفاقی برای سیم نمیفته و اهم پایینی هم داره :D

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

پنج شنبه 28 آذر1392 - 10:58pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
با سلام و درود

بنده از سیم تفلون استفاده کردم .مثل سیم لاکی معمولی نیس که در هر چند دور بتوان مقاومت و اندوکتانسش و اندازه گیری کرد.به علت اینکه رشته ها همه عایق دارن و نمیشه اونها رو هر چند دور به هم لحیم کرد و اندازه گرفت L-) به عبارتی بدون داشتن مشخصات دقیق هر کی اقدام کنه باید مقداری سیم حروم کنه که به نتیجه ایده آل برسه...من روی بهترین سایز و طرح ممکن که مهندس حمید ارائه کردن کارای انجام دادم نتایج نهایی رو در صورت موفقیت حتما اعلام خواهم کرد.که دوستان استفاده کنن

پنج شنبه 28 آذر1392 - 11:08pm
مدیر سایت
مدیر سایت

كرمي نوشته است:
با سلام و درود

بنده از سیم تفلون استفاده کردم .مثل سیم لاکی معمولی نیس که در هر چند دور بتوان مقاومت و اندوکتانسش و اندازه گیری کرد.به علت اینکه رشته ها همه عایق دارن و نمیشه اونها رو هر چند دور به هم لحیم کرد و اندازه گرفت L-) به عبارتی بدون داشتن مشخصات دقیق هر کی اقدام کنه باید مقداری سیم حروم کنه که به نتیجه ایده آل برسه...من روی بهترین سایز و طرح ممکن که مهندس حمید ارائه کردن کارای انجام دادم نتایج نهایی رو در صورت موفقیت حتما اعلام خواهم کرد.که دوستان استفاده کنن

کرمی جان ، میشه لطف کنی عکسی از این سیم بزارین تو سایت ، این سیم اسم خاصی داره ؟ بصورت افشانه یا مفتول ؟ کجا گیر میاد؟ راستی از سیم رانچژ مخابرات که نقره ای رنگ هست میشه استفاده کرد ؟ البته ضخامتش فکر کنم 0.25 باشه ، تشکر

پنج شنبه 28 آذر1392 - 11:15pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
ارتین نوشته است:
كرمي نوشته است:
با سلام و درود

کرمی جان ، میشه لطف کنی عکسی از این سیم بزارین تو سایت ، این سیم اسم خاصی داره ؟ بصورت افشانه یا مفتول ؟ کجا گیر میاد؟ راستی از سیم رانچژ مخابرات که نقره ای رنگ هست میشه استفاده کرد ؟ البته ضخامتش فکر کنم 0.25 باشه ، تشکر

چشم حتما این کار و خواهم کرد و عکس سیم و خواهم گذاشت....این سیم و به اسم روکش تفلون و در سایز مورد نظر میتونید سفارش بدید.اگه ساده بخوام توضیح بدم افشان هستش شبیه به سیم های برق خانگی با این تفاوت که رشته ها عایق هستن و به جای پلاستیک از تفلون برای روکش استفاده کردن...در مورد سیمی هم که گفتین من تست نکردم ولی باید مقاومتش و مد نظر داشت :-? سیم تفلون ومن از مشهد برام فرستادن که در لوپ فلزیابهای مینلب هم استفاده میشه

پنج شنبه 28 آذر1392 - 11:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
hamid80 نوشته است:
سلام

باسلام

حمیدجان اگه میشه آدرس اون فروشگاهو بده تا ما هم بریم بخریم.

ممنون \M/

جمعه 28 آذر1392 - 12:58am
کاربر فعال
کاربر فعال

pouya83 نوشته است:
hamid80 نوشته است:
سلام

باسلام

ممنون \M/

سلام پویا جان
پاساژ امجد ، طبقه پایین ، راهرو سمت راست و تقریباً وسط های پاساژه ، متأسفانه اسم فروشگاهشو یادم نیست ولی فکر کنم طبقه پایین توی اون قسمت فقط همون سیم میفروشه. :D شنبه اونجا کار دارم اسم مغازشو میبینم شمارشم میگیرم خدمتتون ارض میکنم... :)

جمعه 28 آذر1392 - 1:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
hamid80 نوشته است:
pouya83 نوشته است:
hamid80 نوشته است:
سلام

باسلام

ممنون \M/

سلام پویا جان
پاساژ امجد ، طبقه پایین ، راهرو سمت راست و تقریباً وسط های پاساژه ، متأسفانه اسم فروشگاهشو یادم نیست ولی فکر کنم طبقه پایین توی اون قسمت فقط همون سیم میفروشه. :D شنبه اونجا کار دارم اسم مغازشو میبینم شمارشم میگیرم خدمتتون ارض میکنم... :)

ممنون دوست عزیز ^:)^

جمعه 28 آذر1392 - 1:51am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 312 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure