انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 8:04pm

پاسخ به موضوع  [ 365 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 ... 37  بعدی
 بخش فرکانس آزاد - ردیاب فوق حرفه ای FPL 35 
نویسنده پیغام

Kani نوشته است:

سلام دوستان گرامی
طبق قولهایی که داده بودیم به یاری خداوند منان و چند تن از دوستان بسیار عزیزم به نتایج درخور توجهی رسیدیم
که انشالله امشب یا فردا خدمتتون اعلام خواهیم کرد.

شاد باشید

@};- @};- @};-

اساتید محترم سخت کوش فرکانس گیر دست مریزاد
انشاالله همیشه شاد و موفق باشید که دل بچه های این انجمن را شاد کردید

پنج شنبه 28 آذر1392 - 9:54pm
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان ممكنه فركانسهاي اعلام شده مطابق با بدن و شرايط آب و هوايي هر منطقه يك عدد بالا و پائين داشته باشه ، مثلاً فركانس 1331/5 رو هر كسي در هر شهري كه هست بر روي 1329/5 يا 1330/5 يا 1332/5هم تست كنيد تا قوي ترين فركانسي كه واكنش دقيقتري داره رو براي خودتون ثبت كنيد

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 29 آذر1392 - 11:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان من با فرکانس 52.52 رو سطح زمین تست کردم عالی جواب داده میدانی طراحی کردم از اشیایی مانند ( سیلیس،جیوه نقره ای ، جیوه سرخ ، ساروچ ، باتار ، مغناطیس آهن ربا ،نیکل سکه ، طلای جدید ،سکه قدیم)
به طور دقیق خطاها هارو رد کرده و وزن دقیق داده
جایی تا حالا حفاری نکردم
اما سندی داشتم ترجمه شده رفتم اونجادقیقا همین چیزهایی که در پایین هست رو میگیره و وزن دقیق داده
اما بازم منتظرم ببینم می تونم فرکتنس مطمئن تری بگیرم
ممنون میشم اساتید محترم جواب منو بدن

جمعه 29 آذر1392 - 7:29pm
استادیار
استادیار

هر چه عمق هدف بیشتر باشه واکنش آنتنها کمتره من از سطح خاک با 50 گرم طلا شروع کردم و تا عمق 4 و نیم متر تست کردم

جمعه 29 آذر1392 - 8:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
هر چه عمق هدف بیشتر باشه واکنش آنتنها کمتره من از سطح خاک با 50 گرم طلا شروع کردم و تا عمق 4 و نیم متر تست کردم

خیلی ممنون در مورد نقطه دقیق هست ، وزن و درست میگیره ، حرکت آنتها قابل قبول هست

شنبه 30 آذر1392 - 3:58am
استاد
استاد

vahid_vxm نوشته است:
سلام دوستان من با فرکانس 52.52 رو سطح زمین تست کردم عالی جواب داده میدانی طراحی کردم از اشیایی مانند ( سیلیس،جیوه نقره ای ، جیوه سرخ ، ساروچ ، باتار ، مغناطیس آهن ربا ،نیکل سکه ، طلای جدید ،سکه قدیم)
جایی تا حالا حفاری نکردم
اما سندی داشتم ترجمه شده رفتم اونجادقیقا همین چیزهایی که در پایین هست رو میگیره و وزن دقیق داده

درود بر شما
با تشکر از زحمتی که کشیدید
اگه این فرکانس فاین بالا و پایین داره نمیشه روی اون حساب قطعی کرد چون اگه چند فاین برود بالاتر یه چیزی را سنس میکنه اگه پایین تر هم بیاد به طرف یک جنس دیگه میرود . در کل فلز زیر خاک مدفون شده یه عالم متفاوت از عالم فلز جدید و بیرون از خاک داره همین موضوع هست که همه را زمین گیر کرده

شنبه 30 آذر1392 - 5:38am
استاد
استاد

vahid_vxm نوشته است:
جایی تا حالا حفاری نکردم

درود بر شما
فرکانس 52.52 با مغناطیس و اهن ربا سازگاری داره با 150 گرم اهن ربا تست کردم و 40 گرم طلا که به طرف اهن ربا رفت یه بار دیگه هم مینوتید خودتون تست کنید و نتیجه را اعلام کتید

شنبه 30 آذر1392 - 2:42pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

vahid_vxm نوشته است:
جایی تا حالا حفاری نکردم

وحيد جان تو اين بازه من فركانس 57.57 رو گرفته بودم كه خطاهاش نسبت به 52.52 كمتر بود ولي در كل خطا زياد داشت.بازه فركانسي 50 به مغناطيس حساس هستش و اصلا وزن طلا در زير خاك رو درست نميگه

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 30 آذر1392 - 3:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام من مجددا تست کردم بله درست میفرمایید به مناطیس حساس بوده
من طلای قدیمی و سکه عیار پایین قدیم دارم دفینه ای هست
چطور میشه باهاشون رو سح زمین فرکانس دقیق گرفت
راهی باشه که تو خونه بشه تست کرد چون بیرون سرده
بنظر شما اساتید عزیز برای سنس طلا و نقطه زدن توی چه بازه فرکانسی تمرکز کنم بهتره چون من هدفم تقریبا نقطه است و نیاز به ردیابی راه دور ندارم

شنبه 30 آذر1392 - 8:02pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

وحيد جان از فركانس 90 تا صد مي توني يه فركانس مطمئن پيدا كني.الان حضور ذهن ندارم ولي فكر كنم 91 مميز يه مقدار بود كه زده بودم.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 30 آذر1392 - 9:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 365 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 ... 37  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 17 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure