انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 11:18am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 73 , 74 , 75 , 76 , 77 , 78 , 79 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
نه دیگه حمید جان این قیمت بنظر من نمیارزه! چون تفاوت هم دیگه اونقدرها نیست که این همه پول سیم بخوایم بدیم! :D

يكي از كاربران انجمن بنام مصطفي يك قرقره كامل رو خريده 50 تومن از اروميه شماره سيم بايد 60 يا 65 باشه ، ولي دوستان همين كوئلي كه مهندس حميد زحمتش رو كشيدن و تصوير گذاشتن بهترينه چون فاصله سيمها رعايت شده بهترين جواب رو ميده با همين سيم لاكي به صورت فوق اگر درست بشه تمامه ديگه نيازي به سيم روكشدار نيست فكر نكنيد معجزه ميكنه نه @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 2 دی1392 - 6:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamid80 نوشته است:
سلام دوستان
این فروشگاهی که سیم تفلون داره اسمش آریا کابل طبقه زیر همکف پاساژ امجد. هرکی شمارشو لازم داره پیام بده شمارشو بگم... البته سیماش تولید چین هستش...
ضمناً یکی از دوستان بنده تو کار خرید و فروش قطعات مخابراتی از ایشون در مورد سیم تفلون پرسیدم گفت من سیم تفلون نسوز نقره اندود دارم که آمریکایی و پارت نامبر میلیتاری داره گفت یعنی کاربرد نظامی ولی قیمت قطر 1 میلش متری 6000 تومان :D حالا ارزششو داره برای این سیم هزینه کنیم؟ :-\

یا ابوالقاسم :-o

نه دوست من ارزش ساخت نداره :D

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

دوشنبه 2 دی1392 - 7:11pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
با سلام و درود

بنده اخرین لوپی رو که مهندس حمید در صفحه69 زحمتش و کشیدن و با سیم روکش تفلون ساختم به مقاومت0.9اهم و ظرفیت 404 میکروهانری.تفکیکش حرف نداره ولی بعضی وقتا صدای بم مانندی از دستگاه شنیده میشه که به کمک مهندس حمید حل شد.
میخوام یه لوپ 60 سانتی مانند طرح مهندس حمید بسازم و تست کنم.چون درگیر ردیاب35 هستم یه خورده وقت نمیکنم که دوستان باید عفو کنن.
سیمی که من استفاده کردم روکشش نخ ماننده و رشته های اون عایق لاک دارن.با تستهای من 30 درصد کارای لوپ بیشتره.
قیمت 60 متر از این سیم هم در حدود 45 هزار تومن تموم شد که ارزشش و داره.امشب عکسی از نوع سیم و برای دوستان میذارم.

دوشنبه 2 دی1392 - 7:36pm
استادیار
استادیار

پیوست:
سيم روکش تفلون.zip
دوستان توجه کنن که تمام رشته ها عایق لاک دارن .یه چوب کبریت و کنارش گذاشتم که بشه ضخامتش و تا حدودی فهمید :ymhug:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 2 دی1392 - 8:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام
جناب کرمی،مداربنده هم این صدای بم را داره.احتمال میدادم که آیسی7816آسیب دیده باشه،به همین خاطر اونو تعویض کردم ولی باز هم اون صدای بم وجود داره.اگه ممکنه لطفا بگید چجوری اونو که فرمودیدباکمک مهندس حمید حل شد،برطرف کردید.
ممنون

دوشنبه 2 دی1392 - 8:32pm
استادیار
استادیار

pouya83 نوشته است:
باسلام
جناب کرمی،مداربنده هم این صدای بم را داره.احتمال میدادم که آیسی7816آسیب دیده باشه،به همین خاطر اونو تعویض کردم ولی باز هم اون صدای بم وجود داره.اگه ممکنه لطفا بگید چجوری اونو که فرمودیدباکمک مهندس حمید حل شد،برطرف کردید.
ممنون

سلام
جناب پویا من این صدای بم و همیشه نداشتم و یه کم باربر و پایین آوردم تا حدودی حل شد.البته تو کاوش زیاد اذیت نمیکنه.

دوشنبه 2 دی1392 - 8:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
كرمي نوشته است:
pouya83 نوشته است:
باسلام
ممنون

سلام
جناب پویا من این صدای بم و همیشه نداشتم و یه کم باربر و پایین آوردم تا حدودی حل شد.البته تو کاوش زیاد اذیت نمیکنه.

مدار من موقع سنس فلز صدای بم میده.
باریر را پایین آوردید یعنی عدد باریر راکم کردید یا زیاد؟
اون سیم تفلون چندرشته است؟و لوپی که باهاش ساختید روی چه تنظیماتی از گارد وباریر خوب جواب میده؟
باتشکر

دوشنبه 2 دی1392 - 8:43pm
استادیار
استادیار

pouya83 نوشته است:
كرمي نوشته است:
pouya83 نوشته است:
باسلام
ممنون

سلام

مدار من موقع سنس فلز صدای بم میده.
باریر را پایین آوردید یعنی عدد باریر راکم کردید یا زیاد؟
اون سیم تفلون چندرشته است؟و لوپی که باهاش ساختید روی چه تنظیماتی از گارد وباریر خوب جواب میده؟
باتشکر

من عدد باربر و پایین آوردم.تعداد رشته ها هم دقیقا 40 رشته هستش.بعد از تستهای تو خاک و آزمایشهای نهائی تنظیماتش و هم عنوان میکنم.

دوشنبه 2 دی1392 - 8:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
اقا حمید لطفا در مورد لوپی که ساختی بیشتر توضیح بدید من که هر کاری کردم نشد که اینجوری بسازم لطف کنید راهنماییم کنید

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

دوشنبه 2 دی1392 - 8:50pm
مدیر سایت
مدیر سایت

micro نوشته است:
با سلام
اقا حمید لطفا در مورد لوپی که ساختی بیشتر توضیح بدید من که هر کاری کردم نشد که اینجوری بسازم لطف کنید راهنماییم کنید

دوست عزیز ، تا اونجایکه از شکل مشخصه ، شما سیم رو از قسمت داخل شیار که به مرکز نزدیک هست شروع کنید ، شیار ها باعث ایجاد پره های در این دایره شدن ، خوب شما این پره ها رو در نظر بگیر از یکی شروع کن سیم از روی یه پره رد کن به پره بعدی که رسیدی سیم رو از زیر پره ردکن ، یکی رو ، یکی زیر ، و این رو تا ظرفیت مورد نیاز سیم پیچ انجام بده ، موفق باشی

دوشنبه 2 دی1392 - 9:14pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 73 , 74 , 75 , 76 , 77 , 78 , 79 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 347 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure