نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
با تشکر از جناب کرمی عزیز. البته این نکته رو ذکر کنم کم کردن باریر یعنی زیاد کردن حساسیت! در این صورت تعداد بوق های اضافی باید بیشتر بشه! این مساله تا حد زیادی با شیلد کردن جعبه مدار و همینطور استفاده از کابل شیلد مرغوب برای اتصال لوپ حل میشه. میکرو جان من نمیدونم دیگه با چه بیانی باید پیچیدن این لوپ رو توضیح بدم! قالبش هم مشخصه به چه شکلی هست. پیچیدنش هم اینجوره که شما مثلا سیم رو از یک شکاف وارد میکنین و از زیر رد میکنین از شکاف بعدی بیرون میارین و از رو عبور میدین و از شکاف بعدش دوباره داخل میکنین و باز از زیر رد میکنین و الی آخر! جهت پیچیدن هم فقط در یک جهت هست. یعنی مثلا فقط جهت عقربه های ساعت هست. وسط پیچیدن جهت اصلا عوض نمیشه! چون تعداد شکاف ها فرد هست دور بعدی ترتیب زیر و رو بودن این قسمتها بخودی خود عوض میشه و در نهایت به ضخامت سیم شما بین دور ها فاصله ایجاد میشه و زیر و روی لوپتون هم عین هم در میاد. بنظرم خیلی سادست. شما اصلا با این قالب هیچ مدل ساده تری نمیتونین لوپ درست کنین!
|
دوشنبه 2 دی1392 - 9:19pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
حمید جان ضخامت این صفحه شکاف دار چقدر باشه خوبه .در ضمن برای لوپ 60 سانتی چه محاسباتی داره . در ضمن برای لوپ 60 سانتی نمیشه داخل اون هم یه لوپ کوچکتر پیچید یعنی یه سری شیار هم داخل لوپ بزنیم هم لوپ کوچک داشته باشیم هم بزرگ؟
|
دوشنبه 2 دی1392 - 9:31pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ضخامت این صفحه بنظر من 3 الی 4 میلیمتر خیلی خوبه. دیگه بستگی داره چه جنسی در نظر بگیرین که هم اصطحکام داشته باشه و هم بشه راحت درش آورد! برای لوپ 60 سانتی شما قطر داخلی رو 56 سانت میگیرین. تعداد شکافها حداقل همین 15 تا باید باشه و در هر صورت باید عدد فرد باشه. اگر از سیم لاکی استفاده میکنین قطر 1 میل کاملا مناسب هست و 33 متر از این سیم رو بصورت 18 دور کامل میپیچین تا لوپ مناسب حاصل بشه. البته دقت کنین از هر طرفش که نگاه کنین فقط 9 دور سیم کنار هم دیده میشه! طرحی که شما فرمودین جواب میده اما اولا سخت تر میشه و در ثانی برای عمق نهایی چنین ایده ای خوب نیست! چون دورهایی که با قطر کمتر هستن طبیعتا میدان محدود تری دارن و این مساله برد نهایی برای فلزات بزرگ رو کم میکنه.
|
دوشنبه 2 دی1392 - 9:40pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
حمید جان ممنونم .در ضمینه تغییرات استاد کمال به نظرت از ابتدا با این روش بسازم؟
|
دوشنبه 2 دی1392 - 9:46pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم پوریا جان. در اون مورد من نظر خودم رو عرض کردم. بنده به نوبه خودم چند مورد از این تغییرات رو اعمال کردم ولی هیچ کدوم یا اثر مثبتی نداشت یا مدار درست کار نمیکرد یا فقط ثباتش کاهش پیدا کرد! سایر دوستان هم نتیجه مثبتی در این مورد هنوز عنوان نکردن. حالا شاید از سواد کم ما باشه که متوجه نکات نشدیم! بهرحال شما مدار رو با همین طرح و لوپی که ارائه شده بسازین جواب خوبی میگیرین.
|
دوشنبه 2 دی1392 - 9:57pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
|
سه شنبه 2 دی1392 - 1:09am |
|
|
KAMALNDT
|
با سلام ممنون از اضهار نظر منطقیتان دوستان تعقیراتی که بنده اضهار داشتم همانگونه که مهندس حمید عزیز فرمودند به تنهایی باعث افت کاری مدار میگردد تعقیرات باید کامل انجام گرفته و نقاط ضعف هم برطرف شود به طور مثال تا شما دیودها را عوض نکنید به سمت تعویض آپ امپ بهtl081 یا mc1741cg نمیتوانید بروید یا با تعویض قسمت منفی ساز ولتاژ(حذف نویز مربوطه) به سمت تعقیر دیودها و تقویت جریانی ماسفتها نمیتوانید بروید به طور خلاصه مدارهای فلزیاب با توجه به سادگی برای تقویت نیاز به سلسله تعقیرات منظمی دارد (تفاوت بین یک دستگاه سرگمی با یک دستگاه حرفه ای)که عدم انجام حتی یک نکته میتواند اثری نامطلوب به جا بگذارد بحث تقویت فلزیابهای پالسی آنقدر جا ی کار دارد که به جرات میتوان این مدار را (بدون در نظر گرفتن آپشنهای نرم افزاری) تا 10 برابر تقویت نمود ولی در این حالت بحث صدمات فردی و محیطی عذاب آور میگردد من انجام تعقیرات را به کسی اجبار نکردم و فقط راهکارهایی برای دوستان مشتاق به علم دادم و هیچ کاری به دوستانی که فقط جهت کار عملی به خصوص در ضمینه کاوش دارند ندارم که منتظرند یکی برایشان کبری را بسازد و دم در تحویلشان دهد بازهم میگوییم سایت بسیار خوبی دارید و افراد مجرب بهتر با ارزوی موفقیت برای همه دوستان
|
سه شنبه 2 دی1392 - 1:20am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
جناب KAMALNDT عزیز متاسفانه من هر چقدر در برابر شما سکوت اختیار میکنم شما بیشتر خودتون رو در کسوت یک استاد دانشگاه و چیزی شبیه به این دوست دارین نشون بدین! ببینید دوست عزیز روش شما در مجموع درست نیست! نه اینجا کلاس درس و دانشگاهه و نه من یا شما و یا دیگران استاد و شاگرد هستن و نه کسی اینجا هدفش از ساخت فلزیاب تفریح و حتی کار علمی هست. اینجا دوستانی که حضور دارن صد در صد بدنیال ساخت مداری هستن که در یک حداقلی کارایی لازم برای کارشون رو داشته باشه. پس صحبتهای علمی یا تئوریک حتی اگر درست هم باشن مورد توجه کسی نمیتونه باشه مگر اینکه در عمل بصورت دقیق قابل پیاده سازی باشه. در مورد اعمال تغییرات بصورت یک جا بهیچ وجه با شما موافق نیستم. بنده از گذشته تا حال فلزیاب های زیادی رو تونستم تقویت کنم. اتفاقا این مدلی که شما میفرمایین نه علمی هست و نه عملی. چه در قسمت فرستنده و چه در گیرنده بسیاری از تغییرات اتفاقا باید بصورت جدا آزمایش بشن تا نتیجه اون قسمت مشخص بشه تا بعد بریم مرحله بعدی. اینکه شما فرستنده و گیرنده رو یک جا و بدون فرمول درست و حتی با فرمولهای غلط تغییر میدین و در نهایت نه برد اضافه میشه و نه ثبات وضعیت خوبی پیدا میکنه ؛ بیشتر شبیه تیری در تاریکی جواب میده تا یک کار حسابشده. کسی مثل شما هم که ادعا در زمینه علمی داره و لااقل باید در سطح مهندسی سواد داشته باشه ؛ وقتی زحمت میکشه و این همه جملات در مورد یک مطلب فنی مهندسی عنوان میکنه ؛ بنظرم جالب نیست در ذکر اعداد مختلف و بسیار تاثیر گذار تا این حد بی دقت باشه که 4 بار عدد مقاومت لوپ رو هر بار یک چیز عنوان کنه! یا وقتی 3 مرتبه از شما سوال شد ظرفیت دقیق لوپی که شما ساختین چقدر بوده شما بجای جواب دادن بیشتر به مسائل نامفهوم علمی و فنی پرداختین که برای هیچ کسی هم جذابیتی نداشت و جواب خودشون رو نگرفتن! یا بفرض میفرمایین مقاومت وصل کنین در صورتیکه هیچوقت نمیگین این بندگان خدا که هدفشون جز مونتاژ و جوابگیری نیست و اکثرا اطلاعات علمی هم ندارن اون مقاومت رو به کجا وصل کنن؟ یا میگین اپ امپ رو دوبل کنین که کار کاملا غیر علمی و غیر متعارف هست حالا شما تا قیامت بگو مقاومت خروجی اپ امپ و غیره! دوست عزیز مگه شما با مقاومت طرفی که میخوای دو تا موازی کنی؟! جالبه در تصاویر ساخته شده شما اصلا نه این مورد مشاهده میشه و نه سایر مسایلی که میفرمایین درش دیده میشه! با چنین وضعیتی شما هر چقدر باسواد ؛ توان کمک به کسی در زمینه کوچکترین تقویتی روی این مدار رو ندارین! پس برای ما هم مهم نیست شما از مدارتون هر چقدر جواب گرفته باشین! در ضمن تعاریف مکرر در مورد خوبی انجمن رو بصورت رشوه در برابر کارکرد غیر مفید خودتون در این انجمن که جز کسب یک وجهه کاذب برای شخص شما بیشتر نیست فرض نکنین و خواهشا در مورد این مدار هم دیگه صحبتی نفرمایین! شما اگر میخواستی و میتونستی کمکی صورت بدی فرصت کافی وجود داشت و این کار انجام میشد که نشد و حتی یک نفر به هیچ شکلی از مجموعه تغییرات شما جوابی نگرفت! این سابقه رو شما در تاپیک دیگه ای هم در گذشته داشتین! بنده هم دیگه این اجازه رو نه به شما و نه به هیچکسی توی این انجمن نمیدم که به صرف چند کلمه قلنبه سلنبه جماعت بیچاره ای رو به دنبال خودش راه بیندازه و در نهایت سرگردانی در بیابان رها کنه!
|
سه شنبه 2 دی1392 - 1:50am |
|
|
KAMALNDT
|
در رابطه با دو خط اولت :استاد شمایی با 5 ستاره مطمعن باش کسی به گرد شما نمیرسه در رابطه با خط 6-7-8-9:نمیدونم خسته ای یا عصبانی منهم که میگم باید به ترتیب انجام بشه در رابطه با اهم سیم پیچ :نمیدونم یا من دارم میخی مینویسم یا شما میخی میخونی عدد 6.1 اهم شش ممیز یک اهم با کابل تقریبا 7(هفت) اهم در رابطه با مقاومت وصل کنید :شما اون تایپیکی که من بدون اعلام جای مربوطه گفتم مقاومت وصل کنید رو بیارید تا من از همه دوستان عذر خواهی کنم در غیر این صورت........ در مورد دوستانی که فقط به دنبال دستگاه برای حفاری هستند :من گفتم فقط دوستانی که دوست دارند از نظر علمی وارد شوند اقدام کنند دوستان کم تجربه تحمل کنند حالا چرا حرص دوستان کم تجربه ای که دوستار فهمیدن نکات هستند را میخورید بماند در مورد بحث مقاومت داخلی آپ امپ من متاسفم چون با صحبتهای شما بر خلاف میلم متوجه شدم که شما فقط تجربه ساخت فلزیاب را دارید و از نظر علمی ضعیف هستید من حتی سایت مربوطه را هم برایتان معرفی کردم با یک سرچ ساده هم میتوانید در این رابطه مطالبی پیدا کنید در تصویر که گذاشتم از یک آپ آمپ با مقاومت داخلی2.5 مگا اهم استفاده کردم که لازم به دوبل کردن مدل op37 a نباشم راستی یک بار گفتی پسوند آخر تاثییری نداره حداقل قبل از اظهار نظر اگه کتاب معادلات رو داری یه نگاه بگن تا فرق مدل a با g رو بدونی استاد و در مورد تقویت این مدار اصلا نظر شما برایم مهم نیست کسی که انجام دهد قضاوت میکند من اگر از سایت تعریف میکنم به خاطر این است که تعداد حقه باز ها در این سایت کمتر از سایتهای دیگر است کسانی خود شیرینی میکنند که برای فروش یک دستگاه هر چقدر هم خوب بعد از به چالش کشیدن افراد و ساخت چندین مدار ناقص آنها را به سمت خرید دستگاه خود سوق میدهند و اگر کسی هم بخواهد کمکی انجام دهد به آن افترا میزنند تا برود در مورد خواهشتان حتما اجرا میشود [size=200]گر که آزردن خود هست بر از رفتن من رفتم آزار مکش از بر آزردن من با عرض تاسف دوستان خداحافظ
|
سه شنبه 2 دی1392 - 2:40am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بقول خود شما بنده هم حوصله چت بازی ندارم پس نمیخوام در مورد دونه به دونه موارد دوباره بحث کنم! پس در اینجا به یک مساله فنی فقط میپردازیم. لطفا در این دنیای بزرگ الکترونیک یک شماتیک معتبر به بنده نشون بدین که درش از روش دوبل کردن آپ امپ استفاده شده باشه. اگر نتونستین خواسته بنده رو براورده کنین لطف کنین دیگه اینورا تشریف نیارین!
|
سه شنبه 2 دی1392 - 2:49am |
|
|
|