haloo نوشته است:
سید جواد عزیز این عکس که بالا فرستادم مال ssp5100نیست ..یه مدل دیگه از لند کرافت هست مثل همون وگا....
و این 5100قیمتش 9ونیم هستش و من به فروشنده گفتم با یک شرط میخوام این رو بگیرم یک اصل باشه
2خودمم تستش میکنم ..یعنی خودم میرم یه جایی یه گودال 40 سانتی میکنم و یه سکه رو با لوب 15 سانتی باید بزنه ..اینم قبول کرد..
بعدشم در مورد لند کرافت من بخدا قبل از تو میخواستم بگیرم و انقد تحقیق کردم و از این و اون برسیدم که بشیمون شدم ..
یا واقعا اونا نمیدونن از کارش یا واقعا یه مشکلی هست از 4 نفر 3 تا ناراضی بودن ......
درود برتو داداش من یک چیزی بگم بعنوان تجربه شخصی، ببین من تو اپراتوری دستگاه اصلا تجربه ای ندارم هیچ ادعایی هم ندارم واقعیتش هم همینه اما این دوست من که تو پست قبلی در موردش صحبت کردم از یک دستگاهی مثل گلدن اسکور پیون که مال شرکت تیوا هست اونچنان کار میکشه که فکر میکنی بهترین پالسی جهان تو دستشه میدونی چرا؟ فقط و فقط و فقط
تجربه این میگه
1 - دستگاه بردش خوب باشه نمیگم 20 متر بزنه نه یک هدف خیلی خیلی بزرگ رو مثلا تا 6 الی 7 متر بزنه
2- ثبات داشته باشه هردقیقه تنظیمش بهم نخوره که اعصاب اپراتور رو خراب کنه تفکیک هم نمیخواد همین که فلزات آهنی رو از غیر آهنی جدا میکنه کافیه من باهاش غوغا میکنم حضرت عباسی هم راست میگه و واقعا هم این کار رو میکنه آقا یک جا رو این اومد با همین گلدن اسکور پیون زد گفت اینجا هیچی نداره تخلیه شده ست وقتتون رو نگیرید طرف گفت نه سند داره هزار درصد و از این حرفا خلاصه چندین میلیون هزینه کردن رفتن پایین تونل زدن نقد زدن دیگه چی بگم سوراخ سوراخ دریغ از یه قوطی کنسرو
یک جا دیگه یه سنگ بود بزرگ همه میگفتن غول سنگه باز با همین گلدن اسکور پیون که هیچ کس قبولش نداره گفت این سنگ داخلش سیلیس داره هیچی توش نیست در حالی هر دستگاهی میرفت میگفت داخلش طلا داره آخر هم با بدبختی سنگو خورد کردن دیدن بله سنگ طبیعیه داخلش سیلیس داره....
وقتتو نگیرم داداش اپراتور خیلی مهمه با این شرایط لندکرافت خوب بنظر میرسه حالا این دوست ما هم اگر بخواد بگیره خودش تست میکنه حتما
البته اگر گزینه بهتر پیدا بشه والا من یکی هیچ تعصبی رو هیچ برندی ندارم من میخوام بهش پیشنهاد بدم همین.
سپاس