نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
بینا جان اینم لینک دانلود این نرم افزار با ورژن 1.4.2 و حجم 2.8 مگ: http://extremeelectronics.co.in/softwar ... _setup.exe
|
چهارشنبه 4 دی1392 - 4:46pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان حمید جان ممنون از لطف شما دوست عزیز. فقط حمید جان موقع اجرا برای نصب خطا میده میشه لطفا راهنمایی کنین. اینم عکسی از خطا. امیدوارم موفق باشی یاحق
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 4 دی1392 - 4:52pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام مجدد مهندس حمید عزیز ببخشید خیلی زحمت میدم. راستش نرم افزاری که شما معرفی کردین خطای بالایی رو میده و اجرا نمیشه. من از نرم افزار زیر استفاده میکنم میشه لطفا راهنمایی کنین چه تنظیماتی باید انجام بدم؟ یاحق
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 4 دی1392 - 5:56pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: سلام دوستان حمید جان ممنون از لطف شما دوست عزیز. فقط حمید جان موقع اجرا برای نصب خطا میده میشه لطفا راهنمایی کنین. اینم عکسی از خطا. امیدوارم موفق باشی یاحق بینا جان فایل با وقفه دانلود شده و کامل نیست دوباره دانلود کنین درست میشه
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
چهارشنبه 4 دی1392 - 5:59pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
با سلام من تازه عضو شدم میخوام بدونم دستگاه ساشو بهتره یا این کدومو درست کنم راستی تمام این 79 صفحه رو خوندم خیلی باحال بود تو صفحه کاربریم فروش دستگاه نقطه زن وردیابو نوشته چطور میتونم بخرمش و قیمتش چنده با تشکر از شما
|
چهارشنبه 4 دی1392 - 6:02pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
بیناجان در این نرم افزار درتنظیمات فیوزبیتها اعداد داخل مربعها،صفر یعنی تیک زدن وفعال کردن ویک یعنی غیرفعال کردن اون گزینه.شماباهمون نرم افزارقبلی که پروگرام کردی،فیوز بیتهارا طبق راهنمایی مهندس حمید که درفایل چنس وجود داره تنظیم کن و فقط گزینه رایت را درقسمت فیوزبیتها بزن .چون طبق تصویر دوگزینه اول باید مقدارشون صفربشه. من هم چنین مشکلی داشتم. موفق باشی
|
چهارشنبه 4 دی1392 - 6:11pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
با سلام . آقا رستم بهت خوش آمد میگم.من توباکس رو ساختم و این فلزیاب رو هم شروع کردم به ساخت. چند تا نکته رو میگم انشالله بدردت بخوره.ساخت توباکس ساشو به مرتب سخت تر از چنس هست و قلق های زیادی داره.حالا بحث اسکلت اون به کنار.در رابطه با مقایسه این دو دستگاه از نظر کارایی برای دفینه یابی دستگاه توباکس عمق خوبی رو میزنه و به طلا و فلزات غیر مغناطیس حساسیت خوبی داره گرچه در صورت اینکه با کیفیت ترین ساخت رو داشته باشید.در غیر این صورت با توجه به اینکه اسکلت توباکس در ثبات کاری اون خیلی تاثیر داره و متاسفانه تکنولوژی اون هنوز بومی نشده تا عمق 2 یا 3 متر بیشتر نمیشه جواب بگیرین. در ضمن برای پیدا کردن سکه و فلزات ریز کاربردی نداره و همچنین این دستگاه تفکیک هم نداره.اما در مورد چنس لااقل میتونیم تا 70 درصد روی تفکیک اون حساب کنیم علاوه براین که 2 تا 2.5 هم با لوپ بزرگ عمق میزنه.فلزات ریز و سکه رو هم پیدا میکنه.چون دستگاه دیجیتال هست به مراتب خطای کمتری موقع ساخت دارید و عیب یابی اون هم ساده تره. من توصیه میکنم ابتدا مدار چنس رو بسازید و خوب جواب بگیرید و بعد از اون توباکس رو شروع کنید که اگر توباکس زیاد زمان گرفت لااقل یه نقطه زن خوب داشته باشید.درضمن توباکس توی چاه و تونل نمیتونه کارایی داشته باشه ولی چنس قابلیت مانور بیشتری داره.امیدوارم مطلب رو رسونده باشم.
|
چهارشنبه 4 دی1392 - 11:14pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
احسنت پوریای عزیز حق مطلب رو شما ادا کردین.
|
چهارشنبه 4 دی1392 - 11:30pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مهندس حميد در بعضي از لوپهاي دستگاه هاي پيشرفته از بعضي مواد استفاده ميشه كه در حذف ذرات به دستگاه كمك ميكنه فكر ميكنم آيا اطلاعي داريد ؟
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 4 دی1392 - 11:35pm |
|
|
پوریا