ببین جیگر..
ساخت ردیاب با فلزیاب خیلی فرق دارن ردیاب مداراتش خیلی ساده تر هستش ولی فلزیاب .وقتی بهش میگن فلزیاب یعنی اینکه ببری فلز بیدا کنی نه برگ چغندر حالا فهمیدی بحث سر چی هست ..شما اگر خوب متوجه نشدین بذار بهتر روشنتون کنم مثل این ماشین های قدیمی که با هندل روشن میشدن....
اگه واقعا میخوای سطح علمت رو بالا ببری..ببری برو تحقیق کن خوب و بد دستگاه ها رو یاداشت کن اون وقت خودت میفهمی چه کلاه گشادی سرت رفته...
دوما وقتی میگن ردیاب ...یعنی اینکه بری جایی و ردیاب بزنی و یه شعاعی رو مشخص کنی بعد فلزیاب ببری اونجا تو اون شعاع بزنی و نقطه رو مشخص کنی...
حالا شما هنوز فرق این دو تا رو نفهمیدین ...تو همه ی دنیا هم بری بگردی فلزیاب رو تنهایی جایی نمیبرن ..چون واقعا کارش وقت گیر هستش ..و در اخر هم درسته ردیاب ما دست ساز هست ولی کبی برداری نشده و اسم جعلی روش نگذاشتن
و اما انسان چقدر باید حقیر باشه که اسم یه دستگاه مهم رو روی یه اشغال بذاره.بنظر خودت این یعنی چی؟/
این اصل عقده داشتن هستش...
من قرار باشه خودم چیزی بسازم به هیچ عنوان نمیرم اسم دستگاه شرکتی رو روش بذارم چون واقعا دور از انسانیت هست..
حالا خودت برو یه جای خلوت بشین و فکر کن ببین چقد کلاه سرت گذاشتن اون وقت بیا به من بیام خصوصی بده تا کمکت کنم ..باور کن به هیچ کس هم نمیگم خیلی راز دارم