سلام
مهدی لطیفی هستم! موضوع تاپیک مهدی یا همون لطیفی هست که بهتره بگید مهدی لطیفی!
دلیل حضور من اینجا شاید کاملا مشخص باشه و اون اینه که به یک سری سوالات و اتهامات مطرح شده جواب بدم هرچند همه میدونیم که اینجا دادگاه نیست.
قبل از این هم یک تاپیکی در باره آذرکیت در این انجمن زده شده بود که دوستان لینکش رو فرستاده بودند ولی من وارد بحث نشدم چون یکی از اعتقادات من اینه که اگر بی غرض بحث بشه حق و ناحق مشخص خواهد شد.
اینکه من با مهندس یکی هستم ! بزارید اینطوری بگم که دوستان و حتی مدیریت این انجمن که با من میگن صحبت کردند پس آدم همچین بدی هم نیستم به قول خودتون
یعنی به فرض اگر هم مهندس من باشم آدم خوبی هستم حتما! نکته ای که باعث شد من بیام و نظر بدم اینه که اولا من مهندس نیستم هرچند تربیت شده توسط ایشون هستم و ارادت خاصی نسبت به ایشون دارم دوما مطرح کردن این حرف که قاسمی همون لطیفی هست به نظر من نمیتونه دلیل خیر خواهانه ای داشته باشد! چون در اصل موضوع تفاوتی ایجاد نمیکنه و من در مقام خودم دارم به وظایفی که به عهده من گذاشته شده عمل میکنم و تمام تلاش من اینه که اولا صادقانه مشورت بدم دوما کم کاری نکنم و افتخار من اینه که با خیلی ها هم صحبت شدم و همه تقریبا میدونن من چه تیپ فردی هستم
من خودم سرم میره قولم نمیره
اینجا هدف از ایجاد پست توسط من تبلیغ نیست و مدیر این انجمن اختیار داره در صورت همچین برداشتی پستم رو ویرایش کنه
یکی از دلایلی که گفته شد من قاسمی هستم اینه که شاید نحوه بیانم با مهندس مشابه هست: طبیعیه وقتی به کسی ارادت داشته باشی و الگوی تو باشه سعی میکنی ازش چیزی یاد بگیری و من افتخارم اینه تربیت شده توسط مهندس هستم و از اینکه میبینم گفتارم مثل مهندس شده واقعا حال میکنم:D
مورد دوم اینه که گفته شده چون مشخصات واقعی دستگاه ها ارائه نمیشه و مشخصات غیر واقعی میدهند پس آذرکیت کلاهبردار هم نباشه فرقی با کلاهبرداری نداره! این هم جواب داره:
همه کاربران چه دوست چه کسانی که نسبت به ما محبت دارند!!!
و چه دوستانی که بیطرف فقط شاهد و ناظر هستند خیلی خوب میدونند که معنی خرید بصورت حضوری با تست! به دلخواه مشتری چیه. یا خرید بصورت غیر حضوری با مهلت تست 24 تا 48 ساعته! این تبلیغ نیست ها دارم دلیل میگم خدمتتون
ما اگر بگیم آپولو ساختیم کسی که میاد بخره وقتی تست بکنه ببینه آپولویی در کار نیست نمیخره... ! کسی هم که همینطوری میخره توی مهلت تعیین شده تست که کرد اگه ببینه نه این اونی نیست که گفته شده حتما کنسل میکنه خریدش رو... ! پس درصورتی که ما بیایم و مشخصات غیر واقعی بدیم در واقع با این امکان خرید حضوری و یا مهلت تست نون خودمون رو آجر کردیم!
واضحه که کسی هم که ادعای این حرف رو دارد! میتواند تشریف بیاره هم منو ببینه
هم دستگاههای ما رو تست کنه
مطلبی راجع به لورنز تی 5 گفته شد راجع به اون هم بگم که اگر دقت بکنید عین واقعیت درباره این دستگاه گفته شده... ضمنا فروش تنها بصورت حضوری بعد از تست هست! همه اینها دارند چیزی رو بیان میکنند! دیگه به تست که کسی نمیتونه حرفی بزنه!!
خرید با تست هم برای مشتری خوبه هم برای اثبات اینکه ما به کارمون و خودمون و هدفمون مطمئنیم... برای AUS که همچین ادعایی میکنید خرید با تست هم امکان داره و AUS بهترین نقطه زن فلزیاب داخل ایرانه هر کسی هم میگه نه میتونه بیاد و تست کنه ما مثل خیلی از فروشنده ها نمیگیم که فلان مبلغ بیعانه بریزید بعد بیاید تست هرکسی میتونه بیاد و همینطوری تست کنه هرچند اگر قصدش خرید هم نباشه! این گوی و این میدان... حالا هر کسی که بنا به هر دلیلی هر حرفی میگه اگر مدرک نداشته باشه حرفش رو هواست! اینجا همه چیز رو باید در عمل ثابت کرد...
مورد بعدی این بود که چطور فردی که چند ماه هست به دلیل بیماری حضور نداره یهو اینهمه مدار طراحی کرد؟! جوابش رو قبل از این هم من در آذرکیت داده بودم که همه این مدارات متعلق به مهندس هستند که در اختیار آذرکیت قرار داده شده و گروه مهندسای آذرکیت هم اومدن ویرایش هایی روی اینها انجام دادند مثلا یک ردیاب رو با یک نقطه زن که جدا از هم بودند ترکیب کردند ! کار طراحی اینها هم مال یکی دو روز نیست این مدارات از همون زمانی که آذرکیت فعال شد در اختیار آذرکیت قرار گرفتند.
مورد بعدی که گفته بشه مهندس حضور نداره تا به سوال های فاقد سود مادی جواب بده کاملا احمقانه و بی اساسه چون مدارک موجود میتونه ثابت بکنه که حتی مدیران این انجمن بوسیله بیشتر از ده ها یا صد ها ایمیل و نامه و ... از مهندس راهنمایی رایگان! و بی منت دریافت کردند. این در حالیه که همه دوستان هم میدونند که مهندس بی منت کمک میکرد. فراموش نکنید که مهندس اولین کسی بودند که اومدند مدار ردیاب دیجیتال که شاید هزاران نفر ساختنش و ازش استفاده کردند و میکنند رو منتشر کرد. پس این حرف درست نیست
مورد بعدی که ذکر شده در مورد ELM101 هست که اولا طبق مدرک مستند مدار این ردیاب بصورت حتی با فیبر طراحی شده بوسیله مهندس قاسمی در اختیار آقا مجتبی گذاشته شده. این یک مورد !
مورد دوم اینکه آی سی 2206 رو دوستان کاتالوگش رو ببینند حتما که جالبه !
مورد سوم اینکه این دلیل نمیشه ... چون ردیاب قبلی شما تنها فقط و فقط با یک عدد آی سی ATmega8 ساخته شده (که طبق طراحی میشه گفت کپی مدار ردیاب دیجیتالی هست که آقا مهدی در وبلاگ منتشر کرده بود و همینطور طبق نامه های شما به یکی از دوستان خودتون کاملا بیان کردید که فرکانس های این ردیاب خودتون رو هم از روی ELM101 برداشتید! این یک پاراگراف خیلی چیز ها رو میتونه بیان کنه که دوس دارم دوستان خودشون بهش فکر کنند!) پس اگر ردیاب شما کار کنه همه مدارات دارای اتمگا 8 هم باید کار کنند اگه کار نکنه پس همه اونایی که اتمگا دارن کار نکنند! این حرف برای حتی کسی که الکترونیک کار نباشه هم خنده داره چه رسد به شما که ادعای مهندسی داری! همچین بیانی از شما بعیده داداش
مورد بعد فرموده شده که ردیاب هایی گذاشته شده از 500 تومن تا 3 میلیون و همینطور بیان شده که با اومدن ورژن های جدید قبلی ها حذف شدند و ... :
گلدن کینگ ورژن 2.2 که ورژن بالای همون ردیاب آقا مهدی هست که مدارش منتشر شده و خیلی از دوستان اونو ساختند! که هنوز با این قیمت کم در فروشگاه هست
ELM102 ردیاب پیشرفته ی دیگه ای هست که جا داره همینجا به این حرف که دما و مغناطیس و عرض جغرافیایی در ردیابی تاثیر نداره بگم که هر اپراتوری میدونه که در طول ساعات مختلف روز همینطور در دماهای مختلف بصورت قابل محسوسی قدرت ردیاب کم و زیاد میشه و ممکنه خطا بزنه و ... ! برای فلزات با عمق های مختلف هم فرکانس ها تفاوت داره! همه اینها درسته و مطمئنا اگر تست های میدانی بکنید میتونید اینو بفهمید . در عرض های جغرافیایی مختلف هم همین تفاوت فرکانس حتی بصورت کم هم وجود داره که اگر در طراحی بهش توجه نشده باشه ردیاب خطا دار خواهد بود. قیمت این ردیاب هم 1 و 100 تومنه
جز این دو مدل ردیابی نداریم!! ردیاب 3 تومنی کجا بود؟؟؟؟
اون دستگاه 3 تومنی درواقع 3 کاره هست چون دو ردیاب داره یکی همین ELM102 یکی تک آنتنه و یک نقطه زن هم داره ! جمعا 3 تومن
لورنز تی 5 هم باز 3 کاره هست چون دو ردیاب و یک قسمت ایمپالسی داره که تنها بصورت حضوری با تست فروخته میشه !
مورد دیگر دستگاه تو باکس ارائه شده بود که تعدادی از دوستان از اون ناراضی بودند :
همه این دوستانی که ناراضی بودند امکان برگشت دستگاه براشون مهیا شد!!!! این یکی از ویژگی های آذرکیت هست که نسبت به مشتری های خودش با انصاف عمل میکنه. همه این دوستان که درخواست برگشت دادند! ( با اونهایی که درخواستی برای برگشت محصول ندادند کاری ندارم هرچند تا زمانی که آذرکیت باشه این امکان برگشت هم خواهد بود) برگشت هم دقیقا به مبلغ فروش این دستگاه ها بود! شما چرا این موضوع رو نمیگی چرا فقط حرف های معنا دار و هدفدار میزنی؟
چیزی که این وسط اهمیت داره اینه که آذرکیت اولا با کیفیت برتر خودش اقدام به ارائه سیستم های نقطه زن پیشرفته با فروش حضوری با تست! کرده که هر کسی نمیتونه نقطه زن ارائه بده ردیاب ساختن کار ساده ایه برخلاف فرمایش شما که گفتی نقطه زن ساختن کار ساده ایه. همین پالسی که آذرکیت گذاشته با تست هم میده مدعی ها هم یکی بزارند با گیرنده 50 سانتی 2 متر زیر خاک بزنه و اگه کسی بیاد تست کنه ما بهش هدف واقعی رو توی 3 متری تست میدیم! هنر اینه که عمل بشه نه اینکه فقط حرف گفته بشه. هر کسی هم میتونه بیاد تست کنه ها بی محدودیت
گل آلود کردن آب برای بهتر و راحت تر صید کردن ماهیه و چیزی جز این نیست داداشای گلم! چیزی که مهمه و وجود داره اینه که دستگاههای آذرکیت با بهترین کیفیت و برد و دقت دارند ارائه میشوند با کمترین قیمت! که مشابه هاش چندین برابر قیمت دارند هم با تست! چه بصورت حضوری چه بصورت مهلت 24 تا 48 ساعته که مشتری خودش به دلخواه تست میکنه و غیر از اینها اعتماد و احترامی هست که آذرکیت به مشتری های خودش که ما اونها رو دوستان خودمون میدونیم قائل میشه و امکان خرید بصورت اقساطی با چک رو براشون ایجاد کرده! اصلا شما جایی همچین چیزی سراغ دارید؟ ما اگر هدفمون صرفا کاسبی بود اینطوری عمل نمیکردیم.
گلدن کینگ ورژن 2.2 که اومد همه دستگاههای گلدن کینگ 2.1 که فروخته شده بودند کاملا رایگان ارتقا داده شدند! یعنی همه پس فرستادند فروشگاه ارتقا داد و مفتکی پس فرستاد.
چه بهتر میبود اگر به جای تهمت زدن سعی بکنیم از خوبی های همدیگه تقلید بکنیم و بدی ها و کاستی های هم رو با اخلاق خوب و به دور از تهمت و افترا بصورت انتقاد سازنده بیان کنیم چون هیچ کس منکر این نیست که با عیب هست. آذرکیت هم ممکنه ایراداتی داشته باشه ولی کارش درسته و مطمئنم تکه!
البته به زودی تا کمتر از 1 ماه دیگه آذرکیت قسمن قطعات الکترونیکش هم کامل خواهد شد که از نظر تعداد قطعات و همینطور کیفیت قطعات در کل فضای مجازی ایران رتبه اول رو خواهد داشت. پرداخت آنلاین هم به فروشگاه اضافه میشه تو یکی دو روز آینده.
در کل مثلی هست میگن بقال که نمیگه ماست من ترشه - اینو هم داشته باشین که کسی که خودشو به خواب بزنه بیدار کردنش خیلی سخته
در هر حال ما داریم کماکان با قدرت تمام پیش به جلو میریم و سعی میکنیم یک روشی رو پیاده بکنیم که دیگر فروشنده ها مجبور به الگو گیری از ما باشند چون در غیر اینصورت یا در رقابت کم خواهند آورد یا اینکه متوسل میشن به تهمت و افترا که باز به شکست برمیخورند چون طلا که پاک است چه منتش به خاک است. ما همه سیستم هامون با تست ارائه میشه و امکانات و شرایط فوق العاده ای هم به مشتری ها میدیم تا هم تیم فعال در آذرکیت کسب حلال داشته باشند هم دوستانی که خرید میکنند به یک وسیله مناسب برسند.
با تشکر از اینکه وقت خودتون رو برای خوندن این پست صرف کردید.