انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 5:14am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82 , 83 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم پوریا جان. مطلب شما دیگه نشون داد که خودتون استاد هستین! :D

مهدی جان اون چیزی که در زمینه لوپ مطرح هست و اگر فرض رو بر این بگیریم که مدار تغییری نکنه ؛ بیشتر همین مساله نحوه پیچیدن لوپ و جنس سیم و کابل اتصالش به مدار و در نهایت شیلد کردنش هست. موادی که میفرمایین مثلا بعنوان قالب یا برای محکم کردن استفاده میشن بیشتر جنبه ساخت بهتر اسکلت بدنه دستگاه رو پیدا میکنه و نکته مهمش هم این هست از مواد و عایق هایی استفاده بشه که تا حد ممکن حالت خازنی داخل لوپ ایجاد نکنه!
مساله حذف ذرات به کمک این مساله بنظر من ممکن نیست و اصولا حذف ذرات بیشتر حالت تبلیغاتی داره. اگر شرکتهای بزرگ حتی پس از چند دهه کار و تحقیق ؛ هنوز انواع دستگاههاشون در خاک ایران خطا میزنه ؛ فکر نمیکنم بشه انتظار داشت که مدارات بسیار ساده تر بتونن کار خاصی در این زمینه انجام بدن! فقط در مورد لوپ این رو اضافه کنم که شیلد کردن لوپ تا حدی اثرات زمینی و بعضی از ذرات رو کاهش میده. باید در شیلد کردن هم خیلی دقت بشه که برد فلزیاب افت محسوسی نکنه. به همین جهت از فویل بسیار نازک آلومینیوم باید استفاده بشه. در مورد لوپ به اعتقاد من دیگه کار بیشتری نمیشه کرد.

چهارشنبه 4 دی1392 - 11:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون از راهنمایتون آقا پوریا و آقا حمید
به امید خدا تا فردا عصر ساختمش

پنج شنبه 4 دی1392 - 12:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خواهش میکنم پوریا جان. مطلب شما دیگه نشون داد که خودتون استاد هستین! :D

مهدی جان اون چیزی که در زمینه لوپ مطرح هست و اگر فرض رو بر این بگیریم که مدار تغییری نکنه ؛ بیشتر همین مساله نحوه پیچیدن لوپ و جنس سیم و کابل اتصالش به مدار و در نهایت شیلد کردنش هست. موادی که میفرمایین مثلا بعنوان قالب یا برای محکم کردن استفاده میشن بیشتر جنبه ساخت بهتر اسکلت بدنه دستگاه رو پیدا میکنه و نکته مهمش هم این هست از مواد و عایق هایی استفاده بشه که تا حد ممکن حالت خازنی داخل لوپ ایجاد نکنه!
مساله حذف ذرات به کمک این مساله بنظر من ممکن نیست و اصولا حذف ذرات بیشتر حالت تبلیغاتی داره. اگر شرکتهای بزرگ حتی پس از چند دهه کار و تحقیق ؛ هنوز انواع دستگاههاشون در خاک ایران خطا میزنه ؛ فکر نمیکنم بشه انتظار داشت که مدارات بسیار ساده تر بتونن کار خاصی در این زمینه انجام بدن! فقط در مورد لوپ این رو اضافه کنم که شیلد کردن لوپ تا حدی اثرات زمینی و بعضی از ذرات رو کاهش میده. باید در شیلد کردن هم خیلی دقت بشه که برد فلزیاب افت محسوسی نکنه. به همین جهت از فویل بسیار نازک آلومینیوم باید استفاده بشه. در مورد لوپ به اعتقاد من دیگه کار بیشتری نمیشه کرد.

جناب مهندس حمید ممنون از توضیحات شما

ولی من و بقیه دوستان میدونیم که اگر شما بخواین میتونین سیستم پالسی خوبی بسازین، به هر حال اگر کسی مثل شما بتونه کارایی مداری مثل ساشو

و چنس رو افزایش بده ، مطمعنا میتونه مداری بهتر از این پالسی های موجود بسازه :D

و من میدونم که اکثر کاربران حرفه ای سایت دوست دارن شما فلزیاب پاسی طراحی کنین :ymhug:

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

پنج شنبه 4 دی1392 - 12:31am
مدیر سایت
مدیر سایت

اينهم تصوير تعداد برش ها در ساخت كوئل تخت

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 4 دی1392 - 12:40am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم کوروش جان. شما و سایر دوستان به بنده لطف دارین. :ymhug:
در خصوص طراحی فلزیاب توسط بنده چند بار این مساله مطرح شده و از شما چه پنهان حتی آقا مجتبی هم بشدت فشار میارن که چنین کاری انجام بشه و از طرفی بعضیها هم عدم انجام چنین کاری توسط بنده رو به حساب ناتوانی و بیسوادی گذاشتن که خب البته جای بحث داره. ولی من اینجا واقعیت رو مطرح میکنم!
ببینید مدارات فلزیاب نسبت به کاری که قراره انجام بدن بسیار پیچیده تر هستن! یعنی ما یک فلزیاب میخوایم داشته باشیم نهایت 3 متر هم ممکنه نزنه و تفکیکش هم با سلام و صلوات و اخرش هم باز ممکنه یک تکه سنگ رو جای فلز سنس کنه! اما همین مدار با همین شرایطی که عرض شد چندین طبقه طراحی میطلبه! این همه طی سالها روی انواع فلزیاب ها کار شده و شرکتهای بزرگ در این زمینه به جایگاهی رسیدن که اصلا ما نمیتونیم در طراحی خودمون تصورش رو هم بکنیم! از طرفی هم صدها مدار مختلف فلزیاب منتشر شده در اختیار عموم هست که وقتی پرس و جو میکنی میبینی آخرش هم کسی راضی نشده!!! خب شما خودتون رو جای بنده بذارین. کلی وقت و محاسبه و تحقیق و مطالعه و آزمون و خطا ... معلوم نیست چنین طراحی اگر واقعا طراحی کامل باشه چقدر وقت میگیره و چقدر اصول مختلف باید پیاده بشن! اون هم با دقت و وسواسی که بنده دارم و اگر اون چیزی که مدنظرم هست پیاده نشه اصلا خودم هم حاضر به استفاده ازش نیستم چه برسه بخوام به دیگران ارائه کنم! با توجه به این نکات فعلا ارزش انجام چنین کاری رو اصلا نمیبینم.
در عوض بین این پالسی هایی که نسبتا ساده باشه نظر بنده روی مدار چنس بود و خوشبختانه جواب خوبی گرفته شد و اون چیزهایی که از نظر تکنولوژی پالسی مهم هست به شکل خوب و نزدیک به کامل در این مدار پیاده شده و طراحش هم کسی هست که بنده تا حد زیادی قبولش دارم و به کارش اعتقاد دارم و حداقل 2 سال روی خود این مدار و نرم افزارش کار کرده. حالا اگر ما هم بیایم عین همین مسیر رو بریم و 2 سال طول بکشه تا دقیقا بتونیم همین طرح رو خودمون بشکل مشابهی طراحی کنیم که دیگه واقعا کار مسخره ای کردیم!
اما در زمینه توباکس داستان بسیار متفاوت هست و حقیقتش بنده به نکات زیادی در مورد اون طرح رسیدم که دیگه مطرح نشد چون احساس کردم توباکس رو اکثرا دوست ندارن! حالا یا بخاطر شکل ظاهریش یا ساخت مشکلش یا اپراتوری خاصش یا خطاهای احتمالی که داشت یا هر چیز دیگه ای که بود ؛ نتیجه گیری بنده این بوده که اگر اون طرح نمیتونه مورد علاقه دوستان باشه پس ادامه دادنش هم چیزی جز اتلاف وقت نیست! بهرحال ما باید نیاز ها رو هم توجه داشته باشیم. واقعیت امر همینه توباکس در خیلی موارد شاید قابل استفاده نباشه. اما از نظر میزان عمقزنی بنظر من بین سایر انواع فلزیاب رقیبی براش نیست و تا الان هم این مساله ثابت شدست. مشکلی هم که همزمان پیش میاد ؛ کلا در حین سنس در اعماق خاک و با توجه به وجود لایه های زیاد خاک ؛ خطا نزدن خیلی خیلی سخت تر میشه! یعنی شما اگر فلزیابتون 2 برابر عمقزنی داشته باشه 8 برابر شانس حساسیت به املاح بخصوص در سطح زمین افزایش پیدا میکنه! چون حساب کنین مثلا یک سنگ خاص در سطح زمین که خیلی شدید در معرض امواج قوی فلزیاب هست باید روی امواج اثری نداشته باشه ولی یک فلز در عمق چند متری بتونه سنس بشه! حساب این داستان در نهایت حکایت ماموریت غیر ممکن هست! :D
در هر صورت بنده با توجه به توانایی خودم و اگر واقعا به ایده های بهتری بتونم برسم به امید خدا در اینده پیگیر طرحی خواهم بود که واقعا بهتر جوابگوی نیاز ها باشه و فقط طرح یا چیزی برای فروش و امثالهم نباشه! هر چند اعتقاد دارم اگر دوستان خودشون هم دقت بیشتری داشته باشن و در کاوش هم با تعقل و هوشمندی بیشتری عمل بکنن ؛ در حال حاضر همه نوع مدار و دستگاه مفید و موثر برای کاوش از هر نوعی توی انجمن داریم و دوستان با تلاش خودشون و توکل به خدا میتونن با همین چیزهایی که داریم به جواب مورد قبولشون دست پیدا کنن.

پنج شنبه 4 دی1392 - 1:02am
مدیر کل
مدیر کل

مهدی جان البته تصویری که شما گذاشتین بنظر میاد برای لوپ اصلی هست که طراح پیشنهاد داده بود! چیزی که بنده پیشنهاد دادم ساده تر و کاراتر هست و در عین حال برای عمقزنی اهداف بزرگ مناسبتره چون بهرحال سایز کلی لوپ و ابعاد میدانی که ایجاد میکنه هم وسیع تر هست و این از نظر مساله برد که برای همه دوستان حیاتیه خیلی مهمه! مهم این بود که تفکیکش هم حفظ بشه که همینطور هم شد و سادگی پیچیدن اون طرح پیشنهادی هم جوری هست که واقعا در همه ابعاد میشه راحت درستش کرد. به همین جهت من توصیه نمیکنم برای نتیجه گیری نهایی و درست و حسابی از لوپ اصلی طراح این مدار استفاده بشه.

پنج شنبه 4 دی1392 - 1:06am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان صبح همه بخیر
بالاخره با راهنمایی اقا حمید عزیز و بقیه دوستان مدار بنده راه افتاد از همه ممنونم.
راستش یک موضوع هست:مدار کاملا کار میکنه و سنس هم داره منونهاش هم درسته فقط صداش در نمیاد.
مهندس حمید عزیز لطفا راهنمایی بفرمائید علت چی میتونه باشه؟
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

پنج شنبه 5 دی1392 - 7:33am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم بینا جان به شما هم تبریک میگم.
در خصوص صدا شما خود بلندگو و ترانزیستور 7 و سپس مقاومتهای 7 و 14 و دیود 10 رو چک کنین.

پنج شنبه 5 دی1392 - 1:14pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ممنون حمید جان بررسی میکنم امیدوارم حل بشه.
راستی بلندگو روی برد برای نصب لازم نیست که منفی و مثبتش مشخص بشه؟
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

پنج شنبه 5 دی1392 - 2:01pm
مدیر کل
مدیر کل

نه بینا جان کلا این بلندگوها مثبت و منفی ندارن. چیزی که جهت یا مثبت و منفی داشته باشه امکان نداره فراموش کنم روی مدار ذکر کنم و در اختیارتون بذارم! :D

پنج شنبه 5 دی1392 - 2:57pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82 , 83 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 283 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure