خوشم میاد یه لشکر مطلب مینویسن و این دوست عزیز قبول نداره....داداش این افرادی که اینجا میبینی پست دادن از بهترین مدیران انجمن مهدی بودن و همه زیرو بم چیزارو میدونن...در مورد دستگاه هم منم به یکی از کاربرها اونموقع پیشنهاد دادم که بخره و ای کاش نمیدادم
...بعد از دوماه دو تا انتن براش فرستاده بود..بنده خدا زنگ زد بهش که دستگاه کو...که طبق معمول اصلا جواب نمیداد...با اس گفت که وقتی خواستم پست بکنم افتاده توی جوب ابی
من وقتی اینو شنیدم که اقا اینا یه ریگی توی کفششون هست..اخر سر بعد از 3 ما دستگاه رسید دستش و با بدبختی و اخرشم هیچی به هیچی...هر کاری هم کرد که پسش بگیره که لطف کردن و پس نگرفتن
خب در مورد اقا مهدی که همه فکر میکنم بدونن پارسال همین موقع ها بود که یهو انجمن تعطیل شد و اصلا معلوم نشد واسه چی....بله...نمیدونم اقای......چطوری این بنده خدا رو ترسونده بودن که انجمن رو کلا تعطیل کردن..بعد از دو هفته که انجمن باز شد نه کتابهای چشم طلایی ونه اسرار نشانه ها نه پکیج ها هیچ کدوم نبود و ایشون واسه بچه های انجمن تخفیف هم گرفته بودن واسه پکیج یارووو
بابا دیگه ریا هم تا یه حد...دروغ هم تا یا حد...بچه بازی هم تا یه حد...همون وقتی که کاربر حمزه اومد و توی قسمت توباکس گفت بخدا قسم من چیزی پیدا نکردم و نمیدونم اصلا توباکس چیه
همه بهم پیام داده بودن که توباکس اقا مهدی چطوری هست..که دست جناب مهدی خان رو شد که با تعویض پسوورد این بنده خدا از طرف ایشون و بخاطر اینکه پستی تا حالا نداده بودن سواستفاده کردن ودر اخر هممممم...اخی...دوست عزیز بازم میخوای باور نکن...کسی که مجبورت نکرده...