افرین ژنرال جان. طرز صحبت و بقول شما مدل فکری ایشون و به خصوص این بهترین ها و برترین ها دقیقا چیزهایی هست که در ذهن اقای قاسمی هم همیشه وجود داشت. خوشحالم که شما هم به این درجه از نکته سنجی رسیدین!
حالا داشته باشین این 8000 قلم در یک ماه چند قلم در یک سال باشه! یکی نیست بگه بقول خودت داداش! یک دستگاه میخواستی ارائه بدی از چند ماه قبل اعلام میکردی و همه جون به لب میشدن تا آیا ارائه بشه آیا نشه! تازه آخرش هم هیچوقت دستگاه مورد انتظار بچه ها نبود! حالا این 8000 قلم پیشکش! این حرفها رو هم اینجا میزنن مثلا توی دلشون قند آب میشه که الان دیگه طرف از حسادت دق کرد!
من نمیدونم این تبلیغ هست ؛ دل سوزوندن هست ؛ اسمش چیه واقعا؟ ما که فروشگاه نداریم و این همه فروشگاه و فروشنده های معلوم الحال هستن شما باید بری جلو اونا این مانور ها رو اجرا کنی! ما که دیگه همه مدلای شما رو دیدیم فقط باید لبخند بزنیم و بازم صبر کنیم بلکه اینایی که خیلی چیزها هنوز باورشون میشه این یک ماه و ماه ها رو ببیینن آخرش چه اتفاقی میفته!
بد نیست البته آقای لطیفی درباره مکانیزم به ظاهر فراموش شده کمک به کودکان یتیم و بی سرپرست از محل عایدی محصولات آذرکیت هم اشاره مشخصی بکنن که بالاخره چی شد و اون چیزی که ادعا میشد آیا انجام شده و اگر شده با توجه به مطرح شدنش در سایت بصورت عمومی باید مراحلش هم در معرض اطلاع عموم باشه تا خدای نکرده تصور نشه شما حتی از کودکان یتیم و بی سرپرست هم بعنوان ابزار تبلیغ خودتون استفاده کردین که اگر این باشه واقعا نمیدونم باید چی بگم!!! اینو هم دوستان باید نظر بدن که اگر این باشه ؛ چقدر یک ادم میتونه ....
وانگهی کسی که واقعا قصد این جور کمک ها رو داشته باشه بنظر من اجر خودش پیش خدای خودش رو به یک ریا نمیفروشه! باز هم یادم نمیره زلزله ورزقان رو که شخص اقا مهدی چقدر تکرار میکرد رفتم به زلزله زدگان کمک کردم. خدا کنه که ایشون از این کارها بکنه. ای کاش همینطور باشه. ای کاش.
بهرحال ذهنمون رو خیلی آلوده نکنیم من هر چی فکر میکنم چیزهای بدتری یادم میفته که اصلا اعصاب آدم رو خورد میکنه. حالا خودتون حساب کنین ناراحتی و یا عصبانیتی هم اگر در من باشه آیا فقط یک مساله شخصیه؟