نویسنده |
پیغام |
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
سید جواد دوس ندارم بگم چون میترسم یکی از بچه ها بره تقلبیش رو بگیره ..بعدا بیاد به ما فش بده ولی الان یه مدل ترکی هست که عین همون دستگاه رو زده با این تفاوت این سیاه و اون سبز
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
چهارشنبه 4 دی1392 - 11:50am |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
دوستان، yoldash عزیز این دو تا سوال من در مورد لندکرافت یتیم موند اگر ممکنه پاسخ بدید 1- عملکرد دستگاه تو زمین مرطوب چطوره؟ 2- متراژ رو هم نشون میده؟ سپاس
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
پنج شنبه 5 دی1392 - 6:44am |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
|
دوستانی که با لند کرافت کار کردن لطفا من این دو تا سوالم رو جواب بگیرم حله
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
پنج شنبه 5 دی1392 - 2:36pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
سید جواد نوشته است: دوستانی که با لند کرافت کار کردن لطفا من این دو تا سوالم رو جواب بگیرم حله سید جان مواظب باش به قول مهندس حمید این روزا هرچی دلال و فروشنده فلزیابه مارو محاصره کردن ما هم که شدیم مسئول کشف حجاب این فروشنده ها خدا بهمون صبر بده
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
پنج شنبه 5 دی1392 - 3:13pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
|
ariana2014 نوشته است: سید جواد نوشته است: دوستانی که با لند کرافت کار کردن لطفا من این دو تا سوالم رو جواب بگیرم حله سید جان مواظب باش به قول مهندس حمید این روزا هرچی دلال و فروشنده فلزیابه مارو محاصره کردن ما هم که شدیم مسئول کشف حجاب این فروشنده ها خدا بهمون صبر بده به نکته ریزی اشاره کردی اسیر شدیم به امام حسین نمیدونیم حرف کی رو باور کنیم دنبال یک وسیله تو رنج قیمت 10 تا 12 تومن هستم یک استاد کار آخر به نگفت چی بگیریم
|
پنج شنبه 5 دی1392 - 3:16pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
سید جواد بابا خودت اول ببین چه انتظاری از یک فلزیاب داری بعد به من بگو تا برات تحقیق کنم
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
پنج شنبه 5 دی1392 - 7:16pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
haloo نوشته است: سید جواد دوس ندارم بگم چون میترسم یکی از بچه ها بره تقلبیش رو بگیره ..بعدا بیاد به ما فش بده ولی الان یه مدل ترکی هست که عین همون دستگاه رو زده با این تفاوت این سیاه و اون سبز حالا هلو جان اسماشون رو بگو تا ماهم تحقیق کنیم...
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
پنج شنبه 5 دی1392 - 8:08pm |
|
|
yoldash
کاربر فعال
|
دوستاي عزيز من تجربه خودم رو از لندكرافت براتون ميگم . نه به كسي ميگم اين دستگاه رو بخره و نه كسي رو منع ميكنم. همه عزيزان خوب واقفيد كه اپراتوري فلزياب حرف اول رو ميزنه .ممكنه من با يه دستگاهي به هيچ نتيجه اي نرسم ولي بنظر يه شخص ديگه اون دستگاه توي دنيا لنگه نداشته باشه. .... واما پاسخ دو سوالي كه مطرح شده : دستگاه هيچگونه نشانگري براي عمق نداره و نميتونيد تخمين بزنيد كه جنس توي چند متري واقع شده. لندكرافت توي زمينهاي مرطوب خطا زياد داره و من پيشنهاد مي كنم هركي اين دستگاه رو داره يا ميخواد بخره از ابتداي فصل بارندگي تاپايان زمستان دستگاهشو جمع كنه بذاره يه گوشه اي بمونه . موفق باشيد
|
پنج شنبه 5 دی1392 - 8:26pm |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
سید جواد نوشته است: ariana2014 نوشته است: سید جواد نوشته است: دوستانی که با لند کرافت کار کردن لطفا من این دو تا سوالم رو جواب بگیرم حله سید جان مواظب باش به قول مهندس حمید این روزا هرچی دلال و فروشنده فلزیابه مارو محاصره کردن ما هم که شدیم مسئول کشف حجاب این فروشنده ها خدا بهمون صبر بده به نکته ریزی اشاره کردی اسیر شدیم به امام حسین نمیدونیم حرف کی رو باور کنیم دنبال یک وسیله تو رنج قیمت 10 تا 12 تومن هستم یک استاد کار آخر به نگفت چی بگیریم دوست عزیز شما با این مقدار به جای لند کرافت میتونی یه لورنز 3 تهیه کنی و با یکمی بیشتر میتونی 5 رو هم تهیه کنی خوبیش اینه که امتحانشم پس داده این لورنز .دیگه دنبال چی میگردی برادر من
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
پنج شنبه 5 دی1392 - 9:05pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
|
yoldash نوشته است: دوستاي عزيز من تجربه خودم رو از لندكرافت براتون ميگم . نه به كسي ميگم اين دستگاه رو بخره و نه كسي رو منع ميكنم. همه عزيزان خوب واقفيد كه اپراتوري فلزياب حرف اول رو ميزنه .ممكنه من با يه دستگاهي به هيچ نتيجه اي نرسم ولي بنظر يه شخص ديگه اون دستگاه توي دنيا لنگه نداشته باشه. .... واما پاسخ دو سوالي كه مطرح شده : دستگاه هيچگونه نشانگري براي عمق نداره و نميتونيد تخمين بزنيد كه جنس توي چند متري واقع شده. لندكرافت توي زمينهاي مرطوب خطا زياد داره و من پيشنهاد مي كنم هركي اين دستگاه رو داره يا ميخواد بخره از ابتداي فصل بارندگي تاپايان زمستان دستگاهشو جمع كنه بذاره يه گوشه اي بمونه . موفق باشيد ممنون دوست خوبم واقعا زحمت دادیم بهت انشاءالله همیشه تندرست و سالم باشی
|
جمعه 5 دی1392 - 12:20am |
|
|
|