انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 3:36am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 78 , 79 , 80 , 81 , 82 , 83 , 84 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت دوستان

بلاخره الان ساختمش و تموم شد ولی این ایسی 7660 پدر منو در اورد 6 تا خریدم دوتاش زیر 1 ولت برق میداد 2 تاش 10.5 ولت منفی و 2 تاش 11.66 ولت خلاصه راه افتاد سیم پیچ هم همونی که آقا حمید فرمودند رو پیچیدم سیم 0.8 ولی از 35 تا 38 سانت شد24 دور و ضرفیتش 419 میکرو هانری با مقاومت 1.3 اهم
یه قوطی اسپری رنگ و تو 50 سانتی میزنه گاردو از 33 میارم پایین بوق ممتد میکشه و تو گارد 34 هی السیدی بازی بازی میکنه و دستگاه بوق میزنه هر چقدر باریر و میبرم بالا بعد ریست میکنم فرقی نمیکنه در کل فکر کنم ایراد داره اگه میشه کمکم کنید ممنون

پنج شنبه 5 دی1392 - 3:35pm
مدیر کل
مدیر کل

رستم جان به شما تبریک میگم. شما که ماشالا رکورد سرعت ساخت فلزیاب رو کلا توی این انجمن شکوندین و تازه پست چهارم شما هم هست! :ymapplause: :D
در خصوص 7660 اگر صرفا به حرف S اخرش دقت کنین نباید چنین مشکلی باشه. بنده هم اتفاقا با چندین شماره تست کردم همشون هم خوب جواب دادن.
اینطور که میفرمایین من چند حدس میتونم بزنم چون گارد شما با لوپ مورد نظر باید زیر 30 قطعی جواب بده. یکی قالب لوپ شماست که شاید جنسش خیلی بد باشه! یکی کابل اتصال لوپ شماست که باید مرغوب باشه. و دیگری هم این هست که نزدیک لوپتون نباید فلز دیگری باشه.

پنج شنبه 5 دی1392 - 3:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان خصوصا استاد حمید عزیز
استاد من چنس ساختم . با لوپ 21 عنکبوتی ته اسپری را تو 60 میزنه یه النگو طلا را هم تو60 میزنه البته باریر را 1 میزارم گارد را هم نهایت رو 22 می تونم بزارم
فقط یه مشکل دارم ممنون میشم راهنمایم کنید
اولا اگه فلز از 28 سانت نزدیکتر بشه صدا دچار مشکل میشه وعین رادیو صدای دووووووود میده
دوم که فکر کنم مربوط به صدا هم بشه وقتی سنس فلز را غیر فعال میکنم باز صدا داره
شرمنده که وقت تون گرفتم

هیچ وقت به گمان اینکه وقت دارید ننشینید زیرا در عمل خواهید دید که همیشه وقت کم و کوتاه است.

پنج شنبه 5 دی1392 - 5:19pm
مدیر کل
مدیر کل

piuse جان به شما هم تبریک میگم. :ymapplause: چه بخت این مدار امروز باز شده! :D
نتیجه سنس شما که بنظر میاد خوب بوده و مشکلی نیست. در مورد اینکه فلز خیلی نزدیک لوپ بشه همینطور هست اگر خیلی نزدیک باشه صدای بوق ممتد و یکسره داره که نشانه قوی بودن سنس هم میتونه باشه.
در مورد حالت عادی که میگین صدا داره اگر بصورت تک بوق هست حاصل حساسیت زیاد هست و باریر 1 کلا بیش از حد حساسه و بهتره لااقل 2 بذارین. غیر از این هم همون قضیه نویز امواج محیط هست که با شیلد کردن مدار و کار در محیط طبیعت کلا برطرف میشه.

پنج شنبه 5 دی1392 - 5:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با تشکر از آقا حمید
من کابل شیلد نقره فرکانس بالا استفاده کردم و اسکلت سیم پیچو از چوب درست کردم مدارم کامل با تینر شستم ولی نویز زیاد داره و عمقم کم میزنه
توی بیابون 3 جا تست گرفتم که یک اسپری رنگ رو تو 50 سانت میزنه مقاومت موازی با لوپم 680 گذاشتم ولی دستگاه دوستمونpiuse با سیم پیچ کوچکتر از من در اسپری رو تو 60 سانت میزنه :-s
لطفا کمک کنید

پنج شنبه 5 دی1392 - 9:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اینم عکس سیم پیچ

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 5 دی1392 - 10:07pm
مدیر سایت
مدیر سایت

سلام دوستان
مهندس حمید این 7660 هم واسه خودش اعجوبه ایه
توی دیتاشیت زده که 7660a ولتاژ 12 میده 7660 خالی تا 10
اونوخ هیچکدومش به 10 نمیرسه
جالب اینجاست اون نوعی که شما گفتید اس داشته باشه هم بگیر نگیر داره والا فکر کنم باید از هر آی سی سی چهل تا تست کنیم بینم کدومش جواب میده
این فروشگاههای اینترنتی هم دیگه آخرشن
جوان الکتریک همه قیمتاش نصف قیمت جاهای دیگست فکر کنم قطعاتش همه کپی باشه
بعد از 3هفته که سفارش دادم امروز نصف قطعاتم رسید
این ایران میکرو دیگه ختم بدحسابیه نوشته بین 1 تا 3 روز ارسال میکنن به قرآن دارم میرم توی 21 روز فعلا ارسال نکردن
کمپلت دست و بالم بستست
ولی حسابی نکات دوستان رو مرور کردم و نت برداری کردم که درست حسابی روش کار کنم بلکم حداقل اینجوری زمانم جبران شه
درود

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

پنج شنبه 5 دی1392 - 11:41pm
مدیر کل
مدیر کل

رستم جان شما چرا لوپ رو اینقدر شل و ول درست کردین؟! :D من عرض کرده بودم محکم بپیچین سیمها صاف و موازی قرار بگیرن. اونجوری بهتر و قویتر هم جواب میده ولی زیاد فرقی نداره. بهرحال فکر کنم لوپ شما 38 سانتی هست. اون قوطی اسپری فکر نمیکنم خیلی هم بزرگ باشه برد شما بنظر من بد هم نیست! با این حال گارد رو 25 بذارین باریر رو هم 2 بذارین از نظر تنظیمات باید خوب باشه. در ضمن کابل شما ممکنه ظاهرا گران و مرغوب باشه ولی مهمه که ظرفیت خازنیش خیلی پایین باشه. پس محض احتیاط با کابل مرغوب انتن تلویزیون هم تست کنین.

جمعه 5 دی1392 - 12:59am
مدیر کل
مدیر کل

نه کوهیار جان اشتباه نکنین! 7660 ده ولتی هم حتی 12 ولت رو میتونه بده ولی زود میسوزه! بنده هم اتفاقا یک نمونه از جوان الکترونیک گرفتم خیلی خوب جواب داده. دقت کنین این ولتاژ منفی هر چی هست حدود 0.2 ولت کمتر از مثبت در میاد. اگر فاصله بیشتر باشه ممکنه جریانکشی روی ولتاژ منفی داشته باشین. باید آپ امپ رو هم چک کنین اتصالی اضافی نداشته باشه. ضمن اینکه در عملکرد خوب ایسی 7660 خازنهای 2 و 5 خیلی تاثیر دارن.

جمعه 5 دی1392 - 1:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون آقا حمید
گارد زیر 30 دستگاه وووووووووووووو میکنه 7660s رو که 10.5 ولت میده میندازم باریر تا 27 هم کار میکنه ولی چند سانتی قدرت دستگاه کم میشه
اگه از سیم پیچه دوباره میپیچمش ولی اگه ایراد دیگه داره ممنون میشم کمکم کنید

جمعه 5 دی1392 - 1:21am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 78 , 79 , 80 , 81 , 82 , 83 , 84 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 308 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure