انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 4:05am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 79 , 80 , 81 , 82 , 83 , 84 , 85 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
نه کوهیار جان اشتباه نکنین! 7660 ده ولتی هم حتی 12 ولت رو میتونه بده ولی زود میسوزه! بنده هم اتفاقا یک نمونه از جوان الکترونیک گرفتم خیلی خوب جواب داده. دقت کنین این ولتاژ منفی هر چی هست حدود 0.2 ولت کمتر از مثبت در میاد. اگر فاصله بیشتر باشه ممکنه جریانکشی روی ولتاژ منفی داشته باشین. باید آپ امپ رو هم چک کنین اتصالی اضافی نداشته باشه. ضمن اینکه در عملکرد خوب ایسی 7660 خازنهای 2 و 5 خیلی تاثیر دارن.

ممنون مهندس جان
این حرف اس که آخرشه آیا اول کلمه اسکپز هست؟
من با توجه به تاکیداتی که شما داشتین روی 7660 گفتم چنتا بیشتر بگیرم که چک کنم
واسه همین هم از ایران میکرو گرفتم که فعلا دستم نرسیده و هم از جوان که همون اسکبز هست
حالا گفتم نظر شما رو بدونم
راستی مهندس یه مولتی متر ویکتور 88 سی هم که شما فرمودید کاراییش خوبه گرفتم البته یه مولتی مترم داشتم که متاسفانه از سلف سنجش راضی نبودم
حالا رنج سلف سنج ویکتور 88 سی چنده؟
توی کاتالوگش زده 2m-20h
حالا بنظرتون این 2 میکرو هست تا 20 هانری یا 2 میل هست تا 20 هانری؟
والا خودم فکر کنم منظورش 2 میکرو باشه آخه اگه 2 میلی باشه که باز یعنی هیچی و به درد کار من نمیخوره
درود

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 5 دی1392 - 2:08am
مدیر کل
مدیر کل

رستم جان کلا وقتی گارد شما پایین نمیتونه بیاد یا اشکال از لوپ هست یا فلزی نزدیکش هست یا کابل لوپ خوب نیست. این موارد رو من دیدم.

جمعه 5 دی1392 - 2:12am
مدیر کل
مدیر کل

کوهیار عزیز چیزی که من دیدم فقط حرف S خالی بوده!
مولتی متر هم مبارک باشه. :ymhug: :D رنج سلف مترش از 2 میلی هانری تا 20 هانری هست! m به معنی میلی هست. دقتش در نمایش میشه 1 میکرو هانری. مثلا 0.400 میشه همون 400 میکرو هانری. ولی توجه کنین برای اندازه گیری دقیق تر در این رنج اول دو سری پراب رو به هم بزنین هر چی نشون داد اخر اندازه گیری ها باید از عدد نهایی کم کنین. اگر عددش منفی بود در واقع اضافه میشه. مثلا اگر دو سر پراب رو به هم میزنین 0.005- نشون میده در اندازه گیری ها هر چی نشون داد 5 تا اضافه میکنین دقیق تر در میاد! :D

جمعه 5 دی1392 - 2:17am
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
کوهیار عزیز چیزی که من دیدم فقط حرف S خالی بوده!
مولتی متر هم مبارک باشه. :ymhug: :D رنج سلف مترش از 2 میلی هانری تا 20 هانری هست! m به معنی میلی هست. دقتش در نمایش میشه 1 میکرو هانری. مثلا 0.400 میشه همون 400 میکرو هانری. ولی توجه کنین برای اندازه گیری دقیق تر در این رنج اول دو سری پراب رو به هم بزنین هر چی نشون داد اخر اندازه گیری ها باید از عدد نهایی کم کنین. اگر عددش منفی بود در واقع اضافه میشه. مثلا اگر دو سر پراب رو به هم میزنین 0.005- نشون میده در اندازه گیری ها هر چی نشون داد 5 تا اضافه میکنین دقیق تر در میاد! :D

اوکی مهندس جان
ممنون
اونو که آره در همه ی موارد باید اعداد و رقم پرابها رو کنترل کنیم که دچار اشتباه نشیم
در مورد رنج سلف سنج فکر کردم شاید ظرفیت کمتر از 2 میل رو نمایش نده که یکم ناراحت کننده بود که خدارو شکر خیالم راحت شد
مهندس جان نظرتون درباره بقیه کارهای اندی چیه؟
کلون پی آی رو فکر کنم خودش بیش از بقیه دوست داره چون هنوزم داره روش کار میکنه
کوثر چطور؟
منم کم کم داره از کلون خوشم میاد
فکر کنم بعد از چنس برم سراغ اون
دوتا پروگرمر هم گرفتم که حسابی اوقاتم رو میخوام با فلزیابهای دیجیتال پر کنم دیگه آخه تا حالا روی فلزیاب دیجیتال کار نکرده بودم که از این بابت بسیار ممنون شمام
درود

صادقانه زندگی کنید

جمعه 5 دی1392 - 2:30am
مدیر کل
مدیر کل

در واقع چنس بعد از کلون طراحی شده! پس بنظر من میتونه ایده های نرم افزاریش حتی بهتر هم باشه. بهرحال این مدار تفکیک هم داره! چیزی که من اونجا میشنیدم این بود که کلون 20 درصد قویتر هست. خب ما این 20 درصد رو که جبران کردیم! فکر نمیکنم دیگه از نظر برد فرق محسوسی داشته باشن.
کوازار فلزیاب IB هست و ساختش همه جوره خیلی مشکل تره! هم مدارش و هم لوپش. بیشتر هم بدرد سکه یابی میخوره.
خواهش میکنم :ymhug:

جمعه 5 دی1392 - 2:53am
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
در واقع چنس بعد از کلون طراحی شده! پس بنظر من میتونه ایده های نرم افزاریش حتی بهتر هم باشه. بهرحال این مدار تفکیک هم داره! چیزی که من اونجا میشنیدم این بود که کلون 20 درصد قویتر هست. خب ما این 20 درصد رو که جبران کردیم! فکر نمیکنم دیگه از نظر برد فرق محسوسی داشته باشن.
کوثر فلزیاب IB هست و ساختش همه جوره خیلی مشکل تره! هم مدارش و هم لوپش. بیشتر هم بدرد سکه یابی میخوره.
خواهش میکنم :ymhug:

درسته مهندس جان
راستش یه سوال داشتم:
فایل هگز یه فلزیاب چقدر توی کیفیت کاراییش موثره بهتر اینه که بگم اصلا تاثیری داره منظورم اینه که میشه با یه هگز نسبت به دیگری به برد یا تفکیک بهتر رسید؟
علت اینهمه تغییرات فایل هگز یا سورس مثلا کلون توسط اندی چیه؟
بدون داشتن سورس میشه فایل هگز متناسب با سورس ولی کارامدتری داشت؟
درود

صادقانه زندگی کنید

جمعه 6 دی1392 - 7:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

koohyar نوشته است:
حمید نوشته است:
نه کوهیار جان اشتباه نکنین! 7660 ده ولتی هم حتی 12 ولت رو میتونه بده ولی زود میسوزه! بنده هم اتفاقا یک نمونه از جوان الکترونیک گرفتم خیلی خوب جواب داده. دقت کنین این ولتاژ منفی هر چی هست حدود 0.2 ولت کمتر از مثبت در میاد. اگر فاصله بیشتر باشه ممکنه جریانکشی روی ولتاژ منفی داشته باشین. باید آپ امپ رو هم چک کنین اتصالی اضافی نداشته باشه. ضمن اینکه در عملکرد خوب ایسی 7660 خازنهای 2 و 5 خیلی تاثیر دارن.

ممنون مهندس جان
این حرف اس که آخرشه آیا اول کلمه اسکپز هست؟
من با توجه به تاکیداتی که شما داشتین روی 7660 گفتم چنتا بیشتر بگیرم که چک کنم
واسه همین هم از ایران میکرو گرفتم که فعلا دستم نرسیده و هم از جوان که همون اسکبز هست
حالا گفتم نظر شما رو بدونم
راستی مهندس یه مولتی متر ویکتور 88 سی هم که شما فرمودید کاراییش خوبه گرفتم البته یه مولتی مترم داشتم که متاسفانه از سلف سنجش راضی نبودم
حالا رنج سلف سنج ویکتور 88 سی چنده؟
توی کاتالوگش زده 2m-20h
حالا بنظرتون این 2 میکرو هست تا 20 هانری یا 2 میل هست تا 20 هانری؟
والا خودم فکر کنم منظورش 2 میکرو باشه آخه اگه 2 میلی باشه که باز یعنی هیچی و به درد کار من نمیخوره
درود

کوهیار عزیز اگر 7660 رو از جوان گرفتین همین الان در ظرف زباله قرار بدین، چون ای سی 7660 جوان الکتریک از نوع کپی هستش و برای کار مداوم

بدرد نمیخوره :D

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

جمعه 6 دی1392 - 9:32am
مدیر سایت
مدیر سایت

سلام
کوروش جان خدا شاهده من خودم شک داشتم بینم اصلا این با این قیمت پایین بدرد بخوره
خدارو شکر 2 سری سفارش دادم از ایران میکرو هم سفارش دادم که فکر کنم قیمتش 3 برابر جوان بود
ولی استاد حمیدم فرمودند که از جوان گرفتند و بد نبوده مث اینکه
حالا استفاده کنم معلوم میشه
راستی احیانا اگه این 7660 خراب شه فقط خودش آسیب میبینه و یا اینکه احتمال صدمه قطعات دیگم هست؟ واسه این میگم که قبلش حداقل یه جوری مطمئن شم که 7660 درست عمل میکنه و بعد بزارم تو مدار
درود

صادقانه زندگی کنید

جمعه 6 دی1392 - 10:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با تشکر از آقا حمید و دوستان
با اجازه شما میخوام به مدار حمله کنم نکاتی که به دست اومد
ظرفیت سیم پیچو بالاتر بردم در حد 3 اهم و 415 میکرو هانری به صورت ساده به قطر 35 و مقاومت موازی رو 1.2 کیلو کردم عدد باریر تا 24 اومد
قدرت دستگاه بهتر شد ولی تفکیک مبهمتر
چند تا فایل هگز دیگه گیر اوردم که با همین فیوز بیت پروگرم کردم منو از بین میره ولی انگار ثبات بهتر میشه ولی قدرت تعقیری نمیکنه(با دقت تست نکردم) هر 5 تا فایل هگزو امتحان کردم تقریبا نتیجه یکی بود ولی هنوز فرکانسهاشو در نیاوردم
فایلارو براتون میزارم میخوام فرکانسهاشو اندازه بگیرم و ببینم فرق فایلاش کجاس شاید بشه از نوع تعقیرات فایلها تعقیراتی روی فایل اصلی انجام داد
راستی بهترین فرکانس برای کار با این روش چنده
دوستان اگه میشه (مخصوصا اونایی که برنامه نویسیشون خوبه )کمک کنن
آقا حمید همه کارارو انجام داده و میگه فقط تعقیرات باید تو پروگرم انجام بشه اگه شدنی کار کنیم اگه نه برم قاب دستگاهو بسازم
با تشکر از همه دوستان و آقا حمید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 6 دی1392 - 12:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

rostam نوشته است:
با تشکر از آقا حمید و دوستان
با اجازه شما میخوام به مدار حمله کنم نکاتی که به دست اومد
ظرفیت سیم پیچو بالاتر بردم در حد 3 اهم و 415 میکرو هانری به صورت ساده به قطر 35 و مقاومت موازی رو 1.2 کیلو کردم عدد باریر تا 24 اومد
قدرت دستگاه بهتر شد ولی تفکیک مبهمتر
چند تا فایل هگز دیگه گیر اوردم که با همین فیوز بیت پروگرم کردم منو از بین میره ولی انگار ثبات بهتر میشه ولی قدرت تعقیری نمیکنه(با دقت تست نکردم) هر 5 تا فایل هگزو امتحان کردم تقریبا نتیجه یکی بود ولی هنوز فرکانسهاشو در نیاوردم
فایلارو براتون میزارم میخوام فرکانسهاشو اندازه بگیرم و ببینم فرق فایلاش کجاس شاید بشه از نوع تعقیرات فایلها تعقیراتی روی فایل اصلی انجام داد
راستی بهترین فرکانس برای کار با این روش چنده
دوستان اگه میشه (مخصوصا اونایی که برنامه نویسیشون خوبه )کمک کنن
آقا حمید همه کارارو انجام داده و میگه فقط تعقیرات باید تو پروگرم انجام بشه اگه شدنی کار کنیم اگه نه برم قاب دستگاهو بسازم
با تشکر از همه دوستان و آقا حمید

رستم جان این فایلها بسیار قدیمی هستن و همچنین تغییرات سخت افزاری هم دارن

بهترین عملکرد با ورژن 121 هستش

очень действительно ваш

Сайрус

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

جمعه 6 دی1392 - 3:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 79 , 80 , 81 , 82 , 83 , 84 , 85 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Milad.021 و 303 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure