haloo نوشته است:
سلام دوستان ..شایان این حرف شما اصلا درست نیست.. مگه او کا ام هم المان نیست بس چرا سر همه ی مردم رو کلاه گذاشته مگه امریکا با اون همه تکنولوژی چرا فلزیاب خوب نمی سازن ..بحث قدرت و اعتبار کشور ها نیست ..بعضی کشورها هستن مثل برزیل دستگاه میسازن که یک چهارم لورنز و جی بی قیمتش هست و 100 برابر اونا کار امد تر هستش
متاسفانه تو این نت حرفاخیلی زیادن و تاسف بار تر اینه که بیشتر کسایی که میان و در مورد مسایلی که اصلا تجربش نکردن تا حالا و فقط یه چیزایی شنیدن همچین محکم و با اغتماد به نفس بالا در موردش حرف میزنن و نظر میدن که اصلا اینگار خودشون این دستگاه رو ساختن .کی میگه اوکا ام دستگاهاش مورد دارن . او کام ام اصلا برای فلزیابی نیست که همه تو این کار ازش استفاده میکنن خوب مسلمه که جواب نمیگیرن .شما اقای هالو با این او کا ام تا حالا کار کردی که میایی میگی اینه و اونه .شما اصلا میدونی اوکام چه قابلیتهایی داره و فلزو تو تصویر به چه شکل نشون میده .شما اصلا میدونی چرا کسایی که مدعی بودن خدای اپراتورن که یه فلزو تو عمق2 متری 1 سال گذاشتن ولی وقتی اسکن گرفتن چیزی جز حفره ندیدن وفلزی در کار نبود مثل همین عزیز ور چون اینها فقط بلدن حرف بزنن و ادعا کنن
دوست عزیز من خودم سالیان سال با او کا ام کار کردم کارش حفره یابیه و خیلی هم خوب حفره رو میزنه ولی اصلا بدرد فلزیابی نمیخوره و بدرد این کار نمیخوره و چون قیمتای بالایی دارن کسایی که اسیر تبلیغات میشن میرن میخرن و بعد مدتی نتیجه نمیگیرن خوب معلومه نبایدم بگیرن سر کسیم کلاه نذاشته این او کا ام .خودمون بدو بدو رفتیم خریدیم التماسمون نکردن که بریم بخریم . خواهشا دوستانی که در مواردی تجربه ای ندارن و فقط یه چیزایی شنیدن اظهار نظر نکنن چون این شنیده ها رو همه دارن میشنون