انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 3:52am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 80 , 81 , 82 , 83 , 84 , 85 , 86 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

رستم جان اولا این مدار انچنان جای کار دیگه نداره شما خودتونو خسته نکنین! در مورد فایل هگز هم کوروش جان توضیح لازم رو بدرستی فرمودن.
مقاومت سر لوپ رو اگر از 1 کیلو بالاتر بذارین اعوجاجات اضافی در لحظه پس از پالس در حد قابل ملاحظه ای بالا میره. مگر اینکه لوپ شما دیگه خیلی نزدیک به ایده آل باشه! پس مقاومت رو تاحد 680 اهم بذارین کافی هست. تفاوت محسوس برد هم وجود نخواهد داشت.
فکر دستکاری در برنامه هگز رو هم کلا فراموش کنین. شما یا بنده یا هر کسی که بتونه چنین ادعایی بکنه بهتره به سادگی شروع به طراحی یک فلزیاب جدید با نرم افزار اختصاصی خودش بکنه. وگرنه هگز مدارات رو نمیشه کاری کرد. بهر حال جناب رستم عزیز اگر شما هم مثل بعضی دوستان که در گذشته بودن توانایی خاصی روی این مدار دارین و میخواین ارائه بدین لطف کنین یک تاپیک دیگه برای این کار باز کنین! وگرنه این تاپیک مربوط به ساخت عادی همین مدار چنس هست و قرار نیست عملیات شعبده بازی مثل اون دوست دانشمندمون انجام بشه چون دیگه سایرین اصل مدار رو هم نمیتونن بسازن! پس از شما هم خواهش میکنم این نکته رو رعایت کنین. خیلی ممنون. @};-

جمعه 6 دی1392 - 3:58pm
مدیر کل
مدیر کل

کوهیار جان در خصوص نقش نرم افزار یا فایل هگز باید عرض کنم نقش بسیار مهمی ایفا میکنه اما اون چیزی که شما و همه دنبالش باشن یعنی قضیه برد در این بین بسیار کمرنگ تر هست! برد بیشتر به قسمت سخت افزاری و مدار بستگی داره. نرم افزار هم چیزهای مختلفی مثل فرکانس و پهنای پالس و اصلا تایمینگ کلی پالس ها رو معین میکنه و از طرفی در قسمت گیرنده هم تایم تاخیر و سپس عملیات نمونه گیری و بعد محاسبه لازم جهت تشخیص سنس یا عدم سنس و سپس اعلام نتیجه بصورت نمودار تصویری یا ایجاد یک فرکانس صوتی برای قسمت بوق خواهد بود. حالا اگر تفکیک بخواد وجود داشته باشه تحلیل بسیار دقیق تری از موج میرایی لازمه و هم باید محاسبات پیچیده تری صورت بگیره و هم دیگه ADC داخلی میکرو چندان جوابگو نیست برای همین هم در مدار چنس از ADC اختصاصی و خارجی 7816 استفاده شده که شما این رو در سایر مدارات طراحی شده توسط همین طراح فکر نکنم پیدا کنین.

جمعه 6 دی1392 - 4:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

koohyar نوشته است:
سلام
کوروش جان خدا شاهده من خودم شک داشتم بینم اصلا این با این قیمت پایین بدرد بخوره
خدارو شکر 2 سری سفارش دادم از ایران میکرو هم سفارش دادم که فکر کنم قیمتش 3 برابر جوان بود
ولی استاد حمیدم فرمودند که از جوان گرفتند و بد نبوده مث اینکه
حالا استفاده کنم معلوم میشه
راستی احیانا اگه این 7660 خراب شه فقط خودش آسیب میبینه و یا اینکه احتمال صدمه قطعات دیگم هست؟ واسه این میگم که قبلش حداقل یه جوری مطمئن شم که 7660 درست عمل میکنه و بعد بزارم تو مدار
درود

کوهیار عزیز شما قسمت نام قطعه در فاکتور جوان نگاه کنین اگه جلوی نام قطعه نقطه(.) گذاشته باشن یعنی قطعه کپی هستش

توصیه میکنم اصلا از این قطعه استفاده نکنی ،چون در این صورت حتما یه زاپاس با خودت به بیابون ببر که پنچر کرد تعویضش کنی :D

شما ابتدا 7660 رو قرار بده و ولتاژ گیری کن ، وبعد آی سی های دیگه رو قرار بده

موفق باشی داداش

очень действительно ваш

Сайрус

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

جمعه 6 دی1392 - 5:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

این هم دستگاه ما که هنوز لوپ اون رو نساختم .البته با یه لوپ 4 اهم امتحان کردم یه سره بوق میزد.نمیدونم دوستان تجربه دارند.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 6 دی1392 - 5:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پوریا نوشته است:
این هم دستگاه ما که هنوز لوپ اون رو نساختم .البته با یه لوپ 4 اهم امتحان کردم یه سره بوق میزد.نمیدونم دوستان تجربه دارند.

پوریا جان خسته نباشی

مدارت رو شیلد کن و اهم هم سعی کن نزدیک 1 برسونی در اینصورت بهتر جواب میده

очень действительно ваш

Сайрус

جمعه 6 دی1392 - 6:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کورش جان ممنونم.منظورت اینه که جعبه رو از داخل فویل کنم یا اینکه خود برد رو فویل پیج کنم؟

جمعه 6 دی1392 - 6:09pm

با سلام من باطری چنس رو 14 ولت کردم و یک ریگلاتور 12 ولت بهش بستم و ولتازم رو 12 ثابت شده و آیسی 7660 هم دیگه مشکلی نداره و برد دستگاه هم بهتر شده و برای سرچ تو زمین هم باید دکمه زرو رو بعد از هر یک متر مربع سرچ زمین بزنی تا بتونی رو زمین کار کنی و عدد بارییر روی 4 یا 5 باشه دیگه سنس الکی هم ندارید روی زمین

جمعه 6 دی1392 - 6:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پوریا نوشته است:
کورش جان ممنونم.منظورت اینه که جعبه رو از داخل فویل کنم یا اینکه خود برد رو فویل پیج کنم؟

داخل جعبه بهتره شیلد بشه و همچنین کابل کوایسیال هم شیلد بشه

در اینصورت نویزی ندارین

در خارج از شهر بهتر عمل میکنه تا داخل شهر نگران نباشین

بهتره بریر رو هم روی 2 قرار بدین

очень действительно ваш

Сайрус

جمعه 6 دی1392 - 7:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
پوریا نوشته است:

پوریاجان،اونطور که در تصاویردیده میشه شما برای قطعهL1 از سلف بشکه ای استفاده کردی که طبق پارت لیست وسفارش اکید جناب مهندس حمید باید از سلف توروییدی استفاده کنید.ساختنش خیلی ساده است،از یه فریت گرد وحدود نیم متر سیم لاکی بالای 0.7میلیمتر باید استفاده کنی.

جمعه 6 دی1392 - 9:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنونم پویا جان .من این سلف رو داشتم مقدارش یک میلی هانری بود چون خیلی مرتب پیچیده شده بود نصبش کردم اتفاقا چون هنوز لوپ رو نپیچیدم یکی از سوالاتم بود که مشکلی نداره مخصوصا برای نویز تو مدار از این استفاده کردم؟

جمعه 6 دی1392 - 10:12pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 80 , 81 , 82 , 83 , 84 , 85 , 86 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Milad.021 و 302 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure