نویسنده |
پیغام |
afshin
کاربر حرفه ای
|
اينکه دنبال تصويري نيستي خيلي خوبه احتمال موفقيت باصوتي ها بسياربالاست امابه نظر من دور گرت رو خط بکش ازهرنوع که باشه خيلي به ذرات حساسه درضمن من بالورنز کارنکردم ولي اينم مطمئنم که اگه يک دهم وقت وسرمايمو بجاي ات واشغالاي تصويري به لورنزو امثال اون صرف کرده بودم خيلي قضيه فرق ميکرد درضمن براي اشيا کوچک تو عمق کم gpx5000 رو خيلي تعريف ميکنن يه سري به تايپيکش توي vlfها بزن لورنرز بيشتر به درد اشيا بزرگتر ميخوره توعمق زياد تفکيکشم خوب نيست اماميگن gpx5000 تفکيک وثباتش عاليه البته با عمق کاوش کمتر
|
یکشنبه 8 دی1392 - 11:33am |
|
|
javadian
کاربر فعال
|
سلام جناب افشین. مطمین هستم می دونی مس غیر آهنی است. روور یو سیت رو بردار بیا این جا تست منو با هم چک کنیم . تو 6 متریست. بعد از کار هم 2 کارگر می گیریم و مس رو با هم در میاریم و از کارمون هم فیلم می گیریم و اینجا میذاریم تا دیگران قضاوت کنند. زد وان هم داریم اون رو هم تست می کنیم. اگر نمی خوای یا روور یو سی نداری من دارم مشکلی نیست. هزینه رفت و بر گشت شما هم پای من. پی تی آی 2500 گرت طلا رو بهتر از لرنز سنس می کنه. اگزاماینر هم دارم. اون هم نشون میده ولی ضعیف. اسکنشو نمی تونم به جی پی جی تبدیل کنم.
|
یکشنبه 8 دی1392 - 12:57pm |
|
|
محسن1
کاربر فعال
|
سلام جوادیان جان. یعنی شما میخوای بگی روریوسی قویتر از اگزاماینره؟
|
یکشنبه 8 دی1392 - 1:55pm |
|
|
javadian
کاربر فعال
|
سلام جناب محسن. اگزاماینر خیلی ضعیف این جا تست رو جواب می ده. ولی روور یو سی کامل و واضح نشون میده . من اگزاماینر رو قبول دارم فقط یه کم وقت گیره که اون هم همه نیست. بدرود
|
یکشنبه 8 دی1392 - 3:35pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
سلام دوستان فرق این دو تا لوپ چیه؟ از رفقا کسانی که با x6 کار کردن نهایت عمقی که تو خاک تونستن ازش بگیرن چقدر بوده؟ سپاس
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
سه شنبه 10 دی1392 - 11:52am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
سید جواد نوشته است: سلام دوستان فرق این دو تا لوپ چیه؟ از رفقا کسانی که با x6 کار کردن نهایت عمقی که تو خاک تونستن ازش بگیرن چقدر بوده؟ سپاس باسلام اون لوپ که دوطبقه ست،در واقع همون دابله، وبرای کم کردن اثرات زمینی وامواج مزاحم ونویز استفاده میشه. عمق نفوذ هر دو باهم برابره. بنده با لوپ 1.5*1.5 درعمق 2.30سانتی یه بشقاب مفرغی به قطر40سانت را تونستم سنس کنم. البته هدف واقعی بود.البته اگه عمق کمی بیشتر هم بود قطعا میزد چون در این عمق باقدرت زیادی اونو گرفت.
|
سه شنبه 10 دی1392 - 12:02pm |
|
|
javadian
کاربر فعال
|
جناب سید سلام. لرنز پایداریش در زمین های که میزان مواد معدنی زیاد باشه بالانس دستگاه به هم می ریزه مانند زمین های کشاورزی و جا های که سنگهای گرانیت دارند در کل پایداری کمی داره. به نظرم این گرتی که جدیدا اومده از لرنز و از جی پی بهتره و ارزون تر . این نظر من است و ممکن است اشتباه کنم من شخصا از بوقی متنفرم و دوستانی هستن که اینا رو ترجیح می دن.
|
سه شنبه 10 دی1392 - 2:57pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
pouya83 نوشته است: سید جواد نوشته است: سلام دوستان فرق این دو تا لوپ چیه؟ از رفقا کسانی که با x6 کار کردن نهایت عمقی که تو خاک تونستن ازش بگیرن چقدر بوده؟ سپاس باسلام اون لوپ که دوطبقه ست،در واقع همون دابله، وبرای کم کردن اثرات زمینی وامواج مزاحم ونویز استفاده میشه. عمق نفوذ هر دو باهم برابره. بنده با لوپ 1.5*1.5 درعمق 2.30سانتی یه بشقاب مفرغی به قطر40سانت را تونستم سنس کنم. البته هدف واقعی بود.البته اگه عمق کمی بیشتر هم بود قطعا میزد چون در این عمق باقدرت زیادی اونو گرفت. خیلی ممنون پویا جان اینکه تو خاک تونستید همچین هدفی رو بزنید خیلی خوب بود دوستان دیگه که تجربه کار با x6 یا z1 دارن بیان کنند ممنون
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
سه شنبه 10 دی1392 - 3:44pm |
|
|
sarv58
|
سلام به همه کسانی که زحمت میکشن واطلاعات خودشونو اینجا میزارن.دوستان این همه بحث کردین راجع به دستگاهها ولی هیچ کدومتون نمیگین شاید اون جاهایی که میرین وکاوش میکنین چیزی نباشه وفقط میگین لورنز خوبه یابد یا دستگاههای دیگه خوبن یابد ولی مشکل عمده بچه هایی که تو این کار هستن نداشتن جای خوب واسه حفاریه و رفتن دنبال گنج وحفاریهای بزرگ وزود پول دار شدن ولی مطمئن باشین از این خبرا که فکرشو میکنین نیست. اگه میخواین تو این کار موفق باشین برین فقط سر قبرستونا کار کنین ومطمئن باشین اگه قبرستونتون خوب باشه طولی نمیکشه که پولدار هم میشین.اخرشم بگم لورنز بیشتر ازاون چیزی که تو کاتالوگش نوشته رو میزنه و میشه باهاش به نوایی رسید.همگی موفق باشین
|
سه شنبه 24 دی1392 - 11:05pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
دوستان الان z1چقدقیمتشه دقیق؟؟؟؟وتوایران اومده؟؟؟؟؟
|
پنج شنبه 26 دی1392 - 10:25pm |
|
|
|