انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 7:07am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 619 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 ... 62  بعدی
 اشیاء پیدا شده توسط ردیاب 35 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.
بعد از این کامنت یه نگاهی به خودت بنداز حتما پینکیو یادت میاد.یه اتاق .چند تا طاقچه یه سقف گنبدی با دو تا سیم کارپیت .باورش سخته

یکشنبه 8 دی1392 - 1:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقای جوادیان همونطور که شما به افشین گفتی بیا دستگاه تصویری واست تست کنم من و خیلیای دیگه هم حاضریم ردیابو واستون تست کنیم.اگه اطلاعاتتون در این زمینه زیاد نیست دلیل نمیشه ردیاب کار نمیکنه.همه دستگاهها یه کاربردی دارن و هر کدوم تو یه زمینه خوب جواب میدن

یکشنبه 8 دی1392 - 1:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
javadian نوشته است:
سلام.
بعد از این کامنت یه نگاهی به خودت بنداز حتما پینکیو یادت میاد.یه اتاق
.چند تا طاقچه یه سقف گنبدی با دو تا سیم کارپیت .باورش سخته

دوست عزیزم از ردیاب کارایی بر میاد که باورش سخته باور کن که ردیاب کارایی خوبی داره

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

یکشنبه 8 دی1392 - 3:10pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.امید وارم کار بده. سال 76 از یه آقایی یه ردیاب آنتنی گرفتم 500 هزار تومان. تنها چیزی که عایدم شد فش و ناسزای بد بختهای بود که به امید این ردیاب از همه چی
زده بودند.آخر سر یه رای فایندر گرفتم که دوستم با هاش کار می کنه. خدا روزی تون رو برسونه

یکشنبه 8 دی1392 - 3:30pm
مدیر کل
مدیر کل

javadian نوشته است:
سلام.
بعد از این کامنت یه نگاهی به خودت بنداز حتما پینکیو یادت میاد.یه اتاق .چند تا طاقچه یه سقف گنبدی با دو تا سیم کارپیت .باورش سخته

اقای جوادیان منظورتون چیه از پینکیو یعنی اینها دروغ میگن واقعا که , دلیل نمیشه شما به هدف نرسیدین با دستگاههای مختلف دیگران هم مثل شما نرسند . من همینجا قسمشو میخورم هر کاربری تو این تاپیک اعلام کنه چیزی پیدا کرده بدون هماهنگی ما بوده و با رضایت قلبی خودش اینکار رو میکنه . هرچند میدونم هرکی چیزی پیدا کنه نمیاد بگه اما همینکه میان تو این تاپیک اعلام میکنن درواقع محبت کردند .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

یکشنبه 8 دی1392 - 5:26pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب javadian این آخرین اخطار من به شماست! دانسته یا ندانسته از روز اول ورودتون یک روز در میون یک دستگاه رو رد کردین دیگری رو تایید کردین! حالا هم اومدین سراغ ردیاب انجمن! دوست من کسی که از ردیاب فرکانسی با لفظ سیم کاربیت اسم میبره اصلا با این دستگاهها آشنایی هم نمیتونه داشته باشه چه برسه که اظهار نظر بکنه! وانگهی اگر به سیم کاربیت باشه مطمئن باشین همون ری فایندر خوشگل شما هر چی که هست و با اون قیمت بالا کاراییش از ردیاب ما هم پایین تره! این رو من حاضرم با شما شرط ببندم! کسی هم اگر دنبال روزی بود مثل خیلی از معلوم الحال های دیگه تا حالا 100 تا دستگاه ردیف میکرد برای فروش نه اینکه تمرکزش رو بذاره روی یک دستگاهی که واقعا بهش اعتقاد داره!
از این به بعد هم در تاپیک های مختلف علیه یک دستگاه و به نفع دستگاه دیگر جو سازی نکنین که جماعتی رو بدنبال خودتون راه بیندازین. بخصوص در مورد ردیاب انجمن کسانی باید نظر بدن که اونو در اختیار دارن. وگرنه این اجازه به شما داده نمیشه! پس لطفا این بحث رو دیگه ادامه ندین.

یکشنبه 8 دی1392 - 5:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
جوادیان عزیز لطفا هیچ وقت تا چیزی رو با چشمای خودت ندیدی در موردش قضاوت نکن..باور کن اگه جایی واقعا بار داشته باشه مطمئنم که این ردیاب بدون هیچ اشتباهی حتما اون رو میتونه بزنه ..

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

یکشنبه 8 دی1392 - 6:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جوادیان عزیز دلم ...... من خودم دستگاه دی اف اس دارم که به قول شما اونم دو تا سیم کارپیت داره . من 2 سال تمام باهاش کار کردم تا قلق کار دستم اومد حدود 16 متر سر جمع الکی کندم . که حالا 80 در صد تازه استاد شدم باهاش . حالا یکی میاد و 2 ماه نیست ردیاب دستش گرفته بعد نتیجه نمیگیره به زمین و زمان فحش و ناسزا میگه . چون خودم حس و حال شما رو اوایل داشتم به خاطر این گفتم که نا امید نشی بازم خودت میدونی داداش گلم .....

...جواب ابلهان خاموشیست....

یکشنبه 8 دی1392 - 6:56pm

جناب جوادیان عزیز.من نمیدونم چرا برای شما باورش سخت هستش.من هیچ مشکلی ندارم شما با هر کسی یا هر تعداد انسان که دوست دارید تشریف بیارین خودت ببینی دوست دارم با دوتا چشم خود ببینی اگر باورت نشد من خودم و تمام اجدادم پینوکیو میشیم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه چی به من میرسه که دوروغ بگم انسان باید یکم خوش بین باشه و همه انسانها رو مکار و متقلب نبینه.

یکشنبه 8 دی1392 - 9:34pm

سلام مهدی جان.من بایک پالسی همه جا رو تست کردم.واقعا چیزی نبود.اما خیلی سفید و زیبا ساخته شده بود بازم مرسی که به فکر بودین.ممنون

یکشنبه 8 دی1392 - 9:42pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 619 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 ... 62  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 3 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure