انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 6:04pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 84 , 85 , 86 , 87 , 88 , 89 , 90 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
سلام
اگه وین رر دارید
روی فایل کلیک راست کرده و اونو اد تو ارشیو کنید
و انوقت فایل رر را در انجمن لود کنید
با تشکر

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

دوشنبه 9 دی1392 - 5:50pm
مدیر کل
مدیر کل

piuse نوشته است:
با سلام
این هم عکس چنس من . فقط یه مشکل داره
اول فلز که زیاد نزدیک میشه دستگاه سوت شدید میکشه
دوم تفکیک خیلی ضعیف عمل میکنه
حمید جان من سلف سنج ندارم لوپ را هم از روی عکس درست کردم

خسته نباشین. :ymapplause:
عرض کردم سیستم این فلزیاب به همین صورته که اگر فلز خیلی نزدیک به لوپ باشه بوق ممتد خواهید داشت و این البته مشکلی نداره چون همیشه میشه لوپ رو از هدف دور کرد تا بوق معمولی داشته باشین و تفکیک هم مشخص خواهد بود! اما این بوق ممتد باید از نوع بم باشه. حالت سوت نداره.
تفکیک این مدار عرض کردم نسبی هست. شما گزینه Iron Mask رو 1 بذارین و بعد با آهن تست کنین ببینین در مرکز لوپ که آهن رو بگیرین ؛ علیرغم حرکت نمودار سنس آیا صدا قطع میشه؟ این نشانه تشخیص آهن و حذف آهن هست و در همین حد جواب بده یعنی درست داره کار میکنه. تفکیک پالسی ها کلا در همین حدود میتونه باشه.
لوپی که شما طبق طرح اصلی ساختین بد نیست ولی حدس میزنم عین خودش رو نتونستین بسازین! توصیه میکنم مدل پیشنهادی بنده رو بسازین که هم ساده تره و هم قویتر و هم چون طبق فرمول محاسبه لوپ تخت جواب میده سلف متر هم نیاز نداره و در عین حال تفکیکش هم بنظر من خیلی خوبه.

دوشنبه 9 دی1392 - 6:01pm
مدیر کل
مدیر کل

بینا جان باز هم توضیح میدم ؛ شبکه مداری که به صدا مربوط میشه صرفا شامل این قطعات هست:
بلندگو ؛ دیود 10 ؛ ترانزیستور 7 ؛ خازن 4 ؛ مقاومتهای 7 و 14 ؛ سیمی که از پایه 16 میکرو به مقاومت 14 متصل میشه!
شما این قسمت رو از نظر سیمکشی و نبود قطعی یا اتصالی چک کنین. قطعات ذکر شده رو هم از نظر سلامتی و عدد مقدارشون و جهت صحیح نصب چک کنین. در نهایت عدد ولوم رو هم در منو دقت کنین بیشتر از 1 باید باشه. همه اینها درست باشن دیگه دلیل برای مشکل در بخش صوتی وجود نداره.

دوشنبه 9 دی1392 - 6:07pm
مدیر کل
مدیر کل

در خصوص آیسی 7660 فکر میکنم به اندازه کافی صحبت کردیم و توضیح لازم داده شده و حتی در فایل توضیحات هم بنده در موردش نوشتم! اگر مدار شما مشکلی نداشته باشه ؛ هر شماره 7660 هم استفاده کنین کار میکنه! اما نوع 10 ولتی به مرور زمان خواهد سوخت! اصلا اینجور نیست که فوری بسوزه. بهتره از نوع 12 ولت استفاده بشه تا بمرور زمان هم آسیبی نبینه. در غیر اینصورت باید از ولتاژ 10 بیشتر استفاده نشه. این آیسی در حالت عادی اصلا گرم هم نمیکنه چون تحت فشار نیست و حداکثر 10 میلی آمپر جریان رو داره تامین میکنه که قدرت خاصی محسوب نمیشه. پس دوستانی که با 7660 مشکل دارن باید بیشتر مدارشونو بررسی کنن و بخصوص خازن های 2 و 5 اگر مشکلی داشته باشه یا برعکس نصب شده باشه احتمال سوختن بلافاصله این آیسی زیاد هست!
بهرحال استفاده از این آیسی بهترین و راحت ترین کار ممکن هست و شما از هر طرح دیگه ای استفاده کنین به این خوبی جواب نمیده و فقط دنگ و فنگ اضافی خواهد داشت.

دوشنبه 9 دی1392 - 6:15pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ممنون آقا حميد عزيز
راستي ميشه كاري كرد كه در صورت استفاده از ولتاژ 13 و بالاتر آسيبي به مدار نرسه ؟و مثلا مدار در اينصورت كار نكنه ؟
من يك پك باتري پرتابل 2 حالته (2 ولتاژه 12.5 و 16) درست كردم كه با كليد 3 حالته تغيير ميكنه واسه همين ميترسم اشتباهي 16 ولت رو بزنم مدار خراب بشه.
ياحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 9 دی1392 - 7:55pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام

مهندس حمید فرق لوپ تخت با اینی که دوستان ساختن در چیه؟
نمیشه از لوپ تخت استفاده کرد؟

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

دوشنبه 9 دی1392 - 7:58pm
مدیر کل
مدیر کل

بینا جان اگر دقت کرده باشین این مطلب رو چند بار توضیح دادم و حتی در فایل هم ذکر شده! شما میتونین ولتاژ رو 15 ولت به بالا در نظر بگیرین و جلوش یک رگولاتور 12 ولتی 7812 قرار بدین تا همیشه در ورودی مدار 12 ولت داشته باشین. این هم به ثبات کمک میکنه و هم همیشه قدرت حداکثر هست و هم هیچوقت برای 7660 مشکلی پیش نمیاد.
در مورد پک باطری خودتون هم میتونین از 16 ولت استفاده کنین و رگولاتور رو جلوش قرار بدین. توضیح نحوه انجامش رو بصورت دقیق در صفحات قبلی عرض کردم که خواهش میکنم با دقت مطالعه کنین.

دوشنبه 9 دی1392 - 9:13pm
مدیر کل
مدیر کل

هوشی جان این مطلب رو هم قبلا اشاره کردیم. این لوپ عنکبوتی که طرح اصلی هست بیشتر مزیتش به تمرکز میدان در مرکز لوپ هست که باعث میشه برای سکه یابی توام با تفکیک عالی عمل کنه! اما برای سنس اهداف بزرگ کمتر مناسب هست و لوپ تخت قویتر جواب میده. در هر صورت تا این لحظه لوپ پیشنهادی بنده که نوعی از لوپ تخت هم هست ؛ با تایید همه دوستان قویترین و ساده ترین لوپی هست که میشه استفاده کرد و بنظرم حتی برای سایر مدارات پالسی هم به همین صورت کارایی حداکثری رو داره.

دوشنبه 9 دی1392 - 9:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستانی که سورس طرح لوپ رو میخواستند از این فایل استفاده کنند.با برنامه کورل طراحی شده و اماده برای برش لیزری هست .

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 9 دی1392 - 10:37pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان شب همه بخير
بالاخره شكر خدا مدار بنده مشكل صداش حل شد .
حالا مونده شيلد جعبه و درست كردن لوپ .
بازم از همه دوستان بخصوص آقا حميد واقعا ممنونم.
ياحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 9 دی1392 - 11:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 84 , 85 , 86 , 87 , 88 , 89 , 90 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: underground و 572 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure