انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 7:38pm

پاسخ به موضوع  [ 1370 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 ... 137  بعدی
 علائم در حین حفاری مانند:کوزه شکسته-استخوان-زغال-سنگهای تراش 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
تهرانی جان راهره و اتاق اینجوری گرفتم

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

سه شنبه 10 دی1392 - 3:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
عکس

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

سه شنبه 10 دی1392 - 4:01pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

بردیا جان .مکانت به یک قلعه و قبرستانی میخوره .بارها ی بعضی از قلعه ها در مرکزش در عمق بالا که راهرو داره وبعضی ها در اطراف آن .خصوصا غرب .

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

سه شنبه 10 دی1392 - 5:43pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

چون مکانت لایه گذاریش به هم ریخته است .من که بعید میبینم جای دفینه گذاری باشه .مکان زندگی بله ولی دفینه نه .البته به نظر من .
دنبال قبر باشی موفق تری

سه شنبه 10 دی1392 - 5:46pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

جناب اشکتن قرار بود از سنگ های مخروطی عکس بفرستی .منتظرم

سه شنبه 10 دی1392 - 5:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

tehrani39111355 نوشته است:
بردیا جان .مکانت به یک قلعه و قبرستانی میخوره .بارها ی بعضی از قلعه ها در مرکزش در عمق بالا که راهرو داره وبعضی ها در اطراف آن .خصوصا غرب .

استاد گرامی خیلی ممنونم از توجهتون.
متاسفانه توی اون محل هیچ بنایی وجود نداره ولی نزدیک 30 کیلومتر آنطرفتر یک قلعه وجود داره.
البته همه میگن خیلی سالها قبل اونجا روستایی وجود داشته....شاید قلعه هم بوده باشه ولی الان با خاک یکسان هستش.درمورد قلعه مطمئن نیستم
سمت غرب قبرستان یکم ارتفاعش بیشتر هستش
ولی جاهایی که حفاری شده دقیقا حالت قبر و سنگ چین داره و فکر میکنم صدها قبر وجود داشته باشه که هنوز حفر نشده.

میشه کمی بیشتر در موردش اطلاعات بدین.ممنونم

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

سه شنبه 10 دی1392 - 5:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چون مکانت لایه گذاریش به هم ریخته است .من که بعید میبینم جای دفینه گذاری باشه .مکان زندگی بله ولی دفینه نه .البته به نظر من .
دنبال قبر باشی موفق تری

قربان این پستتون مربوط به سوال من بود؟

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

سه شنبه 10 دی1392 - 5:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با درود
جناب تهرانی این کله قندی در زیر سنگچین بصورت خوابیده بوده و اون تیکه سفال زیر سنگ مستطیل قرار داشته

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 10 دی1392 - 6:21pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سلام دوست عزیز .اگه کله قندی حدود 40-50 سانت باشه دوحالت داره .1- از جنس ساروج باشه که سرباره یا اینکه سنگ تراش خورده باشه داخل سنگ بار کوچکی جاساز شده باشد .2- سنگ کله قندی که چند سانتی از کله آن از زمین بیرون باشد وزیر آن سنگ چین است و امتداد سنگ چین از غرب به شرق باشد و علائم دیگر دفینه گذاری نیز به کار رفته باشد (مثل خاکستر -آهک -استخوان و....).این علامت باید در کنار تخت کوچک یا تل کوچک باشد که دفینه در زیر یک سنگ بزرگ از جنس کله قندی در پشت سنگ چین در متراژ تقریبیا سه متراست .ساسله ی سلجو قیان از کله قندی زیاد استفاده کرده اند ..غیر از این باشد که از حیطه ی اطلاعات اینجانب بیرون است .موفق باشید

پنج شنبه 12 دی1392 - 6:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوست عزیز .اگه کله قندی حدود 40-50 سانت باشه دوحالت داره .1- از جنس ساروج باشه که سرباره یا اینکه سنگ تراش خورده باشه داخل سنگ بار کوچکی جاساز شده باشد .2- سنگ کله قندی که چند سانتی از کله آن از زمین بیرون باشد وزیر آن سنگ چین است و امتداد سنگ چین از غرب به شرق باشد و علائم دیگر دفینه گذاری نیز به کار رفته باشد (مثل خاکستر -آهک -استخوان و....).این علامت باید در کنار تخت کوچک یا تل کوچک باشد که دفینه در زیر یک سنگ بزرگ از جنس کله قندی در پشت سنگ چین در متراژ تقریبیا سه متراست .ساسله ی سلجو قیان از کله قندی زیاد استفاده کرده اند ..غیر از این باشد که از حیطه ی اطلاعات اینجانب بیرون است .موفق باشید

درود
جناب تهرانی ممنونم از پاسختون دوباره بررسی میکنم موردی بود حتما با شما مشورت میکنم
با سپاس

پنج شنبه 12 دی1392 - 6:35pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1370 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 ... 137  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 173 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure