نویسنده |
پیغام |
ramin
مدیر سایت
|
من که نمیدونم قضیه چیه ولی کانی جان شما از بچه های با تجربه های این انجمن هستید احتمالا یه اشتباه یا یه سوءتفاهمی رخ داده امیوارم جوابت داده بشه تا سوءتفاهمها حل بشه
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
سه شنبه 10 دی1392 - 6:56pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
دوستان متاسفانه خيلي از سوالات تكراري هستن و قبلا بارها بهش جواب داديم كه با يكم مطالعه ميشه بهشون رسيد.در مورد ردياب زني دوستان در جاهاشون هم نميشه چيزي رو كه ديده نشده و فقط بر اساس گفته ها هستش بگيم دقيقا اينه و حتما بار داره.در مورد حذف تايپ هم فكر نكنم زياد مهم باشه تايپ منم حذف شده.يه نفر اومد و ردياب رو زير سوال برد و ما هم سعي كرديم مودبانه و بر اساس منطق و چيزي كه از ردياب ديديم جوابش رو داديم كه حالا همشون حذف شدن و اين بنظر من درست نيست و ميشه سانسور.در كل هر كمكي از دست من بشخصه بر اساس تجربه و چيزهاي كه ديدم و ياد گرفتم بر بياد دريغ نمي كنم و اين مدتت هم مشغول فركانس گيري دقيق فلزات هستم و متاسفانه جز جناب كرمي عزيز كه مطمئنم لياقت موفقيت هاي بيشتر رو داره كسي تست ها رو انجام نميده و اين تا حدي باعث دلسردي ميشه.همين برف و سردي هوا بهترين فرصت براي فركانس گيري و تمرين دوستان هستش و من از دوستان مي خوام كه اگه واقعا مي خوان موفق بشن تمرين كنن و منتظر موفقيت ديگران نباشن چون اوناي كه موفق شدن رفتن و نميان.موفق باشيد
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 10 دی1392 - 7:18pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
استاد حمزه من ارادت خاصی خدمتتون دارم متاسفانه هنوز ردیاب رو تهیه نکردم و الا کامل در اختیار جنابعالی بودم.چون همانطور که قبلا هم اعلام کردم منطقه مطمئن که بار سنگین داشته باشه رو دارم و فقط یک ردیاب و کمی تجربه در امر ردیابی لازم دارم و به موفقیت خودم اعتماد و اعتقاد کامل دارم واقعا دوستانی که ردیاب رو دارند و از حضور اساتیدی مثل شما استفاده نمیکنند و کم کاری میکنند دارند ضرر میکنند. قطعا تمرین و همکاری منجر به مهارت بیشتر و حفاری دقیقتری میشه که خودم به شخصه معتقدم آدم توی هرکاری میره باید تا آخرش بره.
امیدوارم بنده هم هرچه زودتر کمکی هرچند کوچک در پیشبرد اهداف گروه بتونم انجام بدم
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
سه شنبه 10 دی1392 - 7:31pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
باسلام جایه من حفاریش 50 درصدتموم شده به خاطره خطرناک بودنه نقطه مجبورشدم ازداخله خونه اول بریم پایین بعدبریم اززیره به سمته نقطه که کاره سختوگنگی ه ولی چاره نبود.3متروبه طول رفتیم پایین و3مترم به عرض 3متره دیگه ام اززیرمونده به اون نقطه برسیم مثه شکله:ال شکل.ولی گءله ورطوبته فوق العاده زیاده خاکش که امیدوارم فرکانس هاروبه اشتباه ننداخته باشه. فردا3متره جلوم تموم میشه که برسیم به اون نقطه ببینیم چی میشه
|
سه شنبه 10 دی1392 - 9:00pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
ali7777 نوشته است: باسلام جایه من حفاریش 50 درصدتموم شده به خاطره خطرناک بودنه نقطه مجبورشدم ازداخله خونه اول بریم پایین بعدبریم اززیره به سمته نقطه که کاره سختوگنگی ه ولی چاره نبود.3متروبه طول رفتیم پایین و3مترم به عرض 3متره دیگه ام اززیرمونده به اون نقطه برسیم مثه شکله:ال شکل.ولی گءله ورطوبته فوق العاده زیاده خاکش که امیدوارم فرکانس هاروبه اشتباه ننداخته باشه. فردا3متره جلوم تموم میشه که برسیم به اون نقطه ببینیم چی میشه از صمیم قلب براتون آرزوی موفقیت میکنم
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
سه شنبه 10 دی1392 - 9:04pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
استاد حمزه از پستهای قبلی متوجه شدم که مقدار وزن مگنت برای دفینه واقعی باید از 70 بیشتر باشه درسته؟
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
سه شنبه 10 دی1392 - 9:35pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
mani1063 نوشته است: استاد حمزه از پستهای قبلی متوجه شدم که مقدار وزن مگنت برای دفینه واقعی باید از 70 بیشتر باشه درسته؟ درسته مانی عزیز
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 10 دی1392 - 9:41pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
|
پس مواردی که مگنتشون پایینه احتمال خطا دارند اگه اینطوری باشه نصف قضیه حله!
|
سه شنبه 10 دی1392 - 9:43pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید نظر شما چیه ؟ آیا میتونم با استفاده از مود مگنت به احتمال خطا بودن پی ببریم ؟ آیا این قضیه توجیه علمی داره؟
|
سه شنبه 10 دی1392 - 9:58pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
البته رطوبت زیاد هم در بالا رفتن مگنت تاثیر داره و باید دقت بشه.جای که سفال مرطوب داشت مگنت تا 40 هم من زدم ولی اگه فلز بود و حتی کوچک هم باشه مگنتش بیشتر از سفال هستش.
|
سه شنبه 10 دی1392 - 10:00pm |
|
|
|