مهدی نوشته است:
با سلام
دوستان حواصتون باشه اگر جايي رو مثلاً تا وزن 500 گرم بخوبي قيچي ميكنه و اگر وزن رو بيشتر كرديد مثلا تا 10 كيلو و باز هم قيچي ميكنه دوباره وزن رو براي سومين بار بياريد روي 1گرم يا صفر اگر اينبار قيچي شد سر يك نقطه مشترك بدونيد ذرات هستش و حفاري نكنيد ؛
حالا اگر اولين بار از فاصله 50 متري هدفي با وزن 5 كيلو در ردياب مسيريابي شد و موفق شديد نقطه رو پيدا كنيد سپس با فركانسهاي پائين معرفي شده از فاصله هاي 20 متري هم دوباره مكان رو سرچ كنيد اگر تائيد شده اينبار وزن ردياب رو بگزاريد روي نيم كيلو اگر قيچي نشد جاي اميدواري هست كه هدفي باشه و اگر روي 1 كيلو گذاشتيد و قيچي شد بدونيد هدف صد درصد درسته ، از تلاشهاي همه دوستان تقدير و تشكر كرده و آرزوي سلامتي دارم سلام
دوست عزیز از شما انتظار میره که اگر کسی مشکلی داشت و بارها و بارها هم از شما سوال بپرسه باز هم کمک کنید.
دوستان درست میگن در صحبتهای شما تناقض هست و این تناقض یا به عمد و یا سهوا لطفا در موردش توضیح بدید.
شما در بند اول فرمودید که اول 500 گرم میگیره بعد 10 کیلو حالا نباید 1 گرم بگیره؟ چطور ممکنه
در بند دوم بازم اینمورد دیده میشه و اگر با وزن بالا ردیابی کردیم و مثلا تا 5 کیلو جواب داده حالا چطوری 1 کیلو جواب نده؟
والا اگه من همچین موردی برام پیش بیاد دیگه سراغ ردیابی نمیرم و همونجا ردیابو خورد و خاک شیر میکنم
حالا شما میفرمایید نیاز به توضیح نداره؟
درود