koohyar نوشته است:
جاوید جان از توضیحات خوبت ممنونم
دوست دارم یکم تخصصی به مد مگنت هم توجه کنیم
مد مگنت میتواند یک امتیاز برای تشخیص درست بودن هدف باشد ولی متاسفانه ما تمرکز انچنانی روی آن نداشته ایم و البته شاید علت هم تجربه نکردن حالت واقعی مگنت دفینه و نداشتن شرایط تست باشد ولی در هر صورت ممنون میشم اگر درباره مطالبی که عنوان میکنم توضیح بدید:
آیا منظور از مگنت همان حالت مغناطیسی است که در اهنربا مشاهده میشود؟
یعنی واقعا طلای مدفون و یا همان دفینه حالت آهنربایی دارد؟ یعنی مثل آهنربا قطعات اهنی را جذب میکند؟
همانطور که میدانیم طلا یک دیامغناطیس است و به هیچوجه تحت تاثیر نیروی مغناطیسی قرار نمیگیرد و مهمتر هم اینکه دارای خاصیت مغناطیسی نمیشود پس این هاله ای که در اطراف دفینه مشاهده میشود طبیعتا جدا از حالت مغناطیسی و نیروی اهنربایی است
خب تا اینجای کار برای خود بنده این مد مگنت بسیار ناشناخته بوده و دوست دارم واقعا بصورت حرفه ای دربارش تحقیق کنم و کاش شرایطی مهیا میشد که میتوانستیم روی یک دفینه واقعی مطالعه داشته باشیم
خب بهترین گزینه برای کاوش این است که ما دنبال یک ویژگی در دفینه باشیم که در مواد عادی و سنگهای معدنی و ... که عامل خطا هستند موجود نباشد در این صورت براحتی میتوانستیم متوجه واقعی بودن هدف شویم
حال اگر این ویژگی خاص همان حالت هاله موهوم و خاص باشد که ماسفانه اطلاعات چندانی درباره اش نداریم باید دنبال راهی برای تشخیص واقعی بودن آن باشیم
ممنون میشم پیشنهاد شمارو بدونم
درود
درود بر شما
نظر شخصی من در مورد مگنت این هست هر فلزی در زیر خاک اکسیده میشود منتهی اکسیده شدن یک فلز مثل اهن سریعتر اتفاق می افته تا فلزات دیگه و حتی طلا.وقتی یک طلای مدفون را از زی زمین بیرون میاورند یه لایه تقریبا سبز رنگ نازک روی طلا نقش بسته که به اون میگن پاتین و این پاتین همین اکسیده شدن طلا هست. در اکسیده شدن یونها ازاد می شوند و این عمل صورت میگره تا کلا فلز از حالت عادی خودش بیرون بیایید و اکسیده شود و پودر شود دوباره میشه این پودر را جمع کرد و ذوب کرد و باز همون اهن را بدست اورد منتهی با وزن خیلی کمتر که اگه مدت زمان زیادی بگذرد باز هوا باعث پوسیدگی اون میشه تا اینکه کاملا تبدیل به یون مثبت و منفی بشه بخاطر همین هم فلز زیر حاک یونهای جدا شده از فلز یه حلقه دایره ای دور فلز مدفون شده ایجاد میکنند که قطب شمال و جنوب این یونها را به خود جذب میکنند در ضمن قدرت یون طلا چند برابر یون فلزات دیگر هست دلیل اون هم فقط بخاطر پایدار طلا و تزریق یون و ادامه این روند در هاله یونی هست حال اونکه یون فلزی مثل اهن .چوم اهن زود از بین میرذود و منبع اون کم میشود تا نهعایت در سریعترین زمان اکسیده می شود در دراز ندت این یونها از زمین خارج می شوند و چون فلزی دیگر نیست که یون ازاد کند و یونهای ازاد شده هم از رمین خارج می شوند و قدرت ماندگاری ندارند همیشه مغناطیس اونها در دراز مدت کم و کمتر می شود