نویسنده |
پیغام |
ariya
استاد - مدیر
|
yousef t نوشته است: سپاس ازهمه دوستان فعال دراین سایت ناب کسی میداند که این منطقه ارزش کارکردن رادارد یانه مشخصا که این مورد میتونه مهم باشه واگر این حفره ایجاد شده در زیر این نماد کار تازه نباشه واز قدیم بوده باشه میتونه اشاره به هدف در زیر خودش بکنه اگر هم جدید باشه شما هم زیز ودر جلو وعقب رو مورد کاوش قرار بدید وازردیاب نیز باید استفاده کنید اگر هم ردیاب ندارید باید در جهت جلو وعقب وهمجنین زیر این نماد رو بادقت جستجو کنید که نشانه ای در خور توجه پیدا بشه تا راه ورود رو نشان بده
mantera
|
چهارشنبه 18 اردیبهشت1392 - 2:56pm |
|
|
ariya
استاد - مدیر
|
yousef t نوشته است: سلام ممنون ازپاسخ اما من شاید تصویر درست رانگذاشتم بازهم چند تصویرمکمل راگذاشته وانتظار راهنمایی استادان عزیز مخصوصا استاد اریا رادارم سپاس وهمیشه پاینده باشید خوب دوست عزیز ایا این تصاویر جدید مربوط به همین نماد بوده واگر بوده لطفا کروکی وفاصله وجهت قرار گیری اونها رو بزار
mantera
|
چهارشنبه 18 اردیبهشت1392 - 2:59pm |
|
|
bidak
|
سلام آقای اریا یک آجر یا کتیبه حدود۲۰در۲۵سانت که روی اون باعلائم مثلثهای کوچک حکاکی شده قطرش حدود ۵سانته و در یه منطقه باستانی بدست اومده، آیا شما میتونید دراین مورد کمکم کنید؟!
|
چهارشنبه 18 اردیبهشت1392 - 6:39pm |
|
|
yousef t
|
سلام خدمت دوستان واستاد اریای عزیز حفره ای که فرموده بودید ورودی غارداخل پیکره وفکر کنم طبیعی است تصویری از داخل پیکره راگذاشته ام کروکی ان راهم میکشم جوغن وشکل دیگردرسمت شرق محل بافاصله حدود 3کیلومتراست که صخره سنگی وتعدادکاسه ها بیش از 30عدد درتمام کوه است وپر از غارهای طبیعی و بعضی باارتفاع بیش از20مترمیباشدباتشکر
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 19 اردیبهشت1392 - 8:18am |
|
|
ariya
استاد - مدیر
|
bidak نوشته است: سلام آقای اریا یک آجر یا کتیبه حدود۲۰در۲۵سانت که روی اون باعلائم مثلثهای کوچک حکاکی شده قطرش حدود ۵سانته و در یه منطقه باستانی بدست اومده، آیا شما میتونید دراین مورد کمکم کنید؟! دوست عزیز در این مورد جیزخاصی نمیدونم ممکنه تزیینی باشه ممکنه هم نشانه یک هدف باشه اگر حداقل در عمق یک مترو نیم تا یک مترو هفتاد بدست اومده باشه واون محل دارای اثار ونشانه باشه میتونی روش حساب کنی وزیرشو بررسی نمایی در جایی یک اجر در عمق یک مترو نیم در اومده بود که دوتا دایره کوجک روش کنده شده بود زیر اون در عمق دو نیم متری یک هدف پیدا شد
mantera
|
پنج شنبه 19 اردیبهشت1392 - 9:57pm |
|
|
ariya
استاد - مدیر
|
yousef t نوشته است: سلام خدمت دوستان واستاد اریای عزیز حفره ای که فرموده بودید ورودی غارداخل پیکره وفکر کنم طبیعی است تصویری از داخل پیکره راگذاشته ام کروکی ان راهم میکشم جوغن وشکل دیگردرسمت شرق محل بافاصله حدود 3کیلومتراست که صخره سنگی وتعدادکاسه ها بیش از 30عدد درتمام کوه است وپر از غارهای طبیعی و بعضی باارتفاع بیش از20مترمیباشدباتشکر اون جوغنهایی که 3کیلومتر فاصله داره که اصلا ربطی به اینجا نداره اما در مورد جشمه ودرختان معمولا هدف تا فاصله بین 25تا70تا100متر در اطراف جشمه ها قرار میگیره واین مورد میتونه همین نماددارای هدف باشه این نماد ها هم فقط به دو صورت هدفش قرار میگیره یکی در زیر خودش یکی هم در جهت نگاهش که اگر درجهت نگاه باشه معمولا نشانه ای وجود داره که اگر تیز بین باشی راحت میتونی پیداش کنی در هر حال بهترین راه اینه که از ردیاب استفاده کنی اینجور تیز بینیها رو هر کس نداره به عنوان مثال جایی یک علامت وجود داشت بارها وبارها من ودیگران رفته بودیم اونجا ومیدونستم راه ورودی داره وبارها با دقت تمام دورو اطراف وسنگها رو بررسی کردم که بتونم نشانه ای مبنی بر راه ورودی پیدا کنم اما متوجه جیزی نشدم تا اینکه بازم یک بار دیگه به اون مکان رفتیم خلاصه همینطور که روی یکی از سنگها ایستاده بودم دیدم جلوی پام یک سنگی حالت دایره داره البته نصفش زیر خاک بود وقتی کلا اون سنگ رو در اوردم دیدم یک سنگ کاملا دایره وکار دسته ودقیقا محل ورودی رو نشون میداددر حالی که بارها من اون مکان رو بررسی کرده بودم ولی جون نصفش زیر خاک بود وبین بقیه سنگها هم وجود داشته به جشم نمیومد اینو باید بدونید خیلی از اثارها وجود دارند که راه ها ومکان اونها مشخصه اما اینقدر طبیعی وساده کار شدند که اصلا هیج توجه ای به اونها نمیشه البته بعضی هاشون هم بسیار حساب شده وحرفه ای درست شده اند
mantera
|
پنج شنبه 19 اردیبهشت1392 - 10:18pm |
|
|
yousef t
|
تشکر وسپاس استاد
|
جمعه 20 اردیبهشت1392 - 7:01am |
|
|
bidak
|
ariya نوشته است: bidak نوشته است: سلام آقای اریا یک آجر یا کتیبه حدود۲۰در۲۵سانت که روی اون باعلائم مثلثهای کوچک حکاکی شده قطرش حدود ۵سانته و در یه منطقه باستانی بدست اومده، آیا شما میتونید دراین مورد کمکم کنید؟! دوست عزیز در این مورد جیزخاصی نمیدونم ممکنه تزیینی باشه ممکنه هم نشانه یک هدف باشه اگر حداقل در عمق یک مترو نیم تا یک مترو هفتاد بدست اومده باشه واون محل دارای اثار ونشانه باشه میتونی روش حساب کنی وزیرشو بررسی نمایی در جایی یک اجر در عمق یک مترو نیم در اومده بود که دوتا دایره کوجک روش کنده شده بود زیر اون در عمق دو نیم متری یک هدف پیدا شد ممنونم استاد اریا بزرگوار این آجر در عمق یک ونیم متری و داخل تنوری که دیواره ان نیز به همین شکل نقش و نگار داشت پیدا شد به شعاع سه متری تا عمق دو نیم متری حفاری کردیم اما چیزی بجز حفره ای که درون اون فقط ظروف شکسته بود که عکس یکی از اونا که سالمترینشون بود رو میذارم. چیز دیگه ای پیدا نکردیم؟؟؟
|
جمعه 20 اردیبهشت1392 - 9:25am |
|
|
armin
|
با درود بر استاد آیا عکسهایی که پیوست ارسال کردم از سنگی که در بالای تپه می باشد و بر روی همان تپه در فاصله حدود 200 متری یک گورستان قدیمی مربوط به زرتشتیان بوده در عکی دو جوغن رو میبینید بر روی سنگ که ما دقیقا زیر این سنگ رو حفاری کردیم و پس از 5 متر حفاری به یک راهروی باریک و بعد به یک اتاقک رسیدیم و تی داخل اتاقک چیزی پیدا نکردیم البته به دلیل برخی مسایل نتونستیم دقیق این اتاقک رو بررسی کنیم و نکته ای که خیلی جالب بود اینکه یه باد خنکی از داخل این اتاقک به سمت بیرون در حریان بود و نفهمیدیم این باد از کجای این اتاقک در جریان بود محل این اتاقک تقریبا زیر سنگی که روش جوغنها هستند بود. حالا میخواستم بدونم با توجه به این جوغنها محل حفاری درست بوده؟آیا این جوغنها نشانه بار است؟ آیا این محل قبر می باشد؟ اگه بار داره میتونه کجا باشه؟ باتشکر
|
جمعه 20 اردیبهشت1392 - 9:30am |
|
|
yazdgerd
|
این عکس مفهوم خاصی داره
|
جمعه 20 اردیبهشت1392 - 12:36pm |
|
|
|