انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 10:00am

پاسخ به موضوع  [ 253 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 ... 26  بعدی
 تجربیات 
نویسنده پیغام
استاد - مدیر
استاد - مدیر

بقیه تصاویر

اقای هالو این نونه از تصاویر که مشخص نیست کار دسته یا طبیعی البته توی تصویر خیلی جاها دیده شده که کاملا جزو اثار بودند یک جیز خیلی جالب که من خیلی تجربه کردم اینه که اکثر جاهای مهم اگر از جوغن برای علامت گذاری استفاده شده معمولا بسیار ابتدایی وناشکیل درست شده اند در واقع طوری درست شده اند که طبیعی جلوه بدن اما در مورد تصاویر شما راستش از تصویر نمیشه به درستی تشخیص داد ولی خودتون باید بادقت این کنده کاریها رو بررسی کنید وتفاوتهای بین کار دست وکار طبیعت رو یکی یکی مورد کنکاش قراردهی وموردبعدی در، اطراف ونزدیکی این کنده کاریها به دنبال اثار وعلایم دیگه مانند سنگ جین اثار زندگی ویا علایم دیگر باش که با این حساب میتونی به درست بودن کار بیشتر اعتماد داشته باشی

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

mantera

جمعه 13 دی1392 - 2:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد اریا نظر شما راجع به این تک جوغن چیه عمق حدود نیم متر و ته نداره سوراخه البته اون سر گاو رو تخته سنگ کنار سنگ تک جوغن برعکس بود نمی دونم شاید سر گلاو نباشه گور کن هم همونجا بود ولی سرش معلوم نیست کجا بود قبلا بچه ها کمی حفاری کردند سنگ گورکن رو به پایین دره پرت کردند بقیه چیزا درسته اگه چاه باشه تو چند متری چاه مشخص میشه داداش مرسی استاد

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

آخرین بار توسط asadof در جمعه 13 دی1392 - 2:56pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

جمعه 13 دی1392 - 2:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
استاد اریا واقعا خیلی ممنونم از اینکه فقط جوابم رو دادی الان دیگه انگار همه ی دنیا مال منه..........میدونی استاد من با توجه به گفته ی شما این عکس رو گذاشتم اخه ما یه جوغن شکیل و خیلی صیقلی و یه ابراه هم داشت رو حفاری کردیم ولی باور کن چیزی نبود و ارتفاع اون جوغن شکیل هم حدود 400 متر از سطح دریا بود و اما اینا که گذاشتم همراه با یه مکان دیگه که حدود 1 کیلومتر با اینا فاصله دارن و اونا هم بالای یه قله ی کوه هستند خیلی زشت تشریف دارن ولی تعداد اونا 7 تا بود و 6 تاشون یه جا و یکیشون تنها حدود 10متر در سمت راستش ...من اینا رو هم قبلا در قسمت تصاویر گذاشتم

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

جمعه 13 دی1392 - 2:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تخته سنگ بزرگ که چهار نفری نتونستیم حرکت بدیم

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 13 دی1392 - 2:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام. آریاجان محبت میکنین آدرس سایت استاد نیک آیین رو اینجا بذارین. با سپاس از شما

شنبه 14 دی1392 - 4:37pm
استاد - مدیر
استاد - مدیر

یک موردی رو من بارها دیدم که وقتی یک تونل پیدا میشه کسانی فورا میگن یک یا جند گوسفندبگیرید وتوی تونل بفرستید در حالی که اصلا لازم به این کار نیست شما کافی یک لاستیک ماشین تهیه کنید ودر محل کار اونو پر از سنگ کنید وهمراه خود حدقل یک تا دوکیلوهم گج ببرید وداخل لاستیک وروی سنگ ها رو گج بزنید بعد از خشک شدن میتونید اونو توی تونل هول بدید واگر تله ای در کار باشه این لاستیک میتونه دفعش کنه تازه جندین بار هم میشه ازش استفاده کار فقط سعی کنید وزن لاستیک بیشتر از 50کیلیو باشه
یک مورد دیگه در باره تله جاهها وجود دارد اولا توی دیواره جاهها رو حتما خوب ربررسی کنید اگر هدفی وجود داشته باشه یا تونل ویاتله ویابدون تونل باشد در ببیشتر موارد علامت گذاری شده که به شما ادرسها رو میدهد در ابتدا جاههای سنگ جین شده رو که بدون ملات درست شده اند رو دست کم نگیرید جون وقتی با ملات درست نشده باشند یعنی امکان داره تله ریزشی محسوب بشه توی همجین جاههایی معمولا توی دیواره ها یک تا دوپلمپ وجود دارد کافیه پلمپ اشتباه باز بشه ویا یکی از سنگها اشتباعا دربیاد در اون موقع شمافرصت دارید فقط فوران به بالای جاه خودتان را برسانید جون تمام سنگهای جاه ریزش وجاه را کاملا پر میکند بعضی از جاههای کاملاخالی، وجود دارند که افرادی ا بدون احتیاط وارد ان میشوند اما باید توجه داشت که تعدادی از انها تله قیجی دارند یعنی کافیه وارد ان شوید وبلافاصله ان تیغه هاکه بسیار قدرتمند وقوی هستند هر جیزی رو قطع وقیجی میکنند این تله توسط جندتا از دوستان دیده شده که حتی میله گرد تقریبا کلفت رو هم قیجی کرده حالامعلوم نیست اهرم ان جطور عمل میکند ایا باید در کف جاه فشاری ایجاد شود که قیجی عمل کند یا نه این جاهها عمق زیادی ندارند معمولا زیر 10متر هستند درجایی دیگر من 8عدد جاه سراغ دارم از 2متر تا8مترارتفاع دارند این جاهها طوری تعبیه شده که اب وارد زیرانها میشود واز بالای انها سریز میشود توی یکی از جاهها وقتی ماهی بیرون میاد مثلا دوتا 3تای انها قیجی وتکه شده هستند وجندتا هم سالم ،بیرون میان من فکر میکنم موقعه برگشت قیجی یک مقدار کند عمل میکنه که بعضی از ماهی ها فرصتا میکنند سالم بیرون بیان ما فعلا داریم روی این مورد کار میکنیم تا جگونگی عمل کردان رو پیدا کنیم که ایا این تله قیجی احتیاج به اهرم وفشار دارد ویا ندارد

بعضی از جاهها هم هستند که هیج جیز ندارند فقط در انتها به یک جسد حیوانی برخورد میکنند معمولا این جاهها از 3تا بیشتر میشوند در انتهای بعضی از انها اسکلت اسب اسکلت عقاب وغیره پیدا میشود که دهان ونوک انخا جاه اصلی رو نشان میدهد واین جاهها با فاصله جند متری از هم قرار دارند وکاملا هم پر از خاک هستند وهر یک متر یک نشانه مانند یک اجر سالم برخورد میکنید اگر جاهی که اسکلت عقاب پیدا شد من فکر میکنم جاه اخر را با نوک خود یعنی جاه اصلی ودفینه را نشان میدهد

بعضی از جاهها ی سنگ جین هم دهانه انها کاملا تنگ شده وبه اندازه ورود یک نفر تعبیه که من بازم فکر میکنم همجین جاههایی بار دارند جون یک نمونه از ان را در یک مکان بسیار باستانی دیده ام که در واقع برای اینکه فهمید جاههای اب ایا دفینه دارند یا نه این تنگ بودن دهانه میتونه احتمالا علامت داشتن دفینه باشد

درجواب اقا محسن کافیه تایپ کنید دفینه یا گنج باستان اما من فکر میکنم مدتی هست که دیگه این سایت تعطیل شده

mantera

شنبه 14 دی1392 - 7:55pm
استاد - مدیر
استاد - مدیر

در اینجا توضیحاتی در مورد اون هدف در قلعه که توسط ردیاب تشخیص داده شد میدهم بعد از اینکه جای هدف مشخص شد من ردیاب روی حفره گذاشتم با کمی تست کردن متوجه شدم در قسمت جنوب از اون هدف باید درب ورودی باشد

اما هیج نشانه یا فرورفتگی وجود نداشت همینطور که داشتم زمین رو نگاه میکردم یک سوراخ کوجیک وجود داشت که جندتا کاغذ و پلاستیک توی اون افتاد بود وقتی این اشغالها رو دراوردم دیدم که واقعا یک سوراخ هستش یک سنگ انداختم توی سوراخ صدای اب اومد به دوستان گفتم این خودشه خلاصه شب اومدیم وسوراخ را حفاری کردیم توی نیم متری مرکز سوراخ مشخص شد وقتی دورو اون رو باز کردیم دیدیم که یک جاه اجر جین وجود دارد و سر ان بصورت گنبدی کاملا پلمپ هست وفقط وسط گنبد یک سوراخ مانند هواکش تعبیه شده بود که اب باران توسط این سوراخ به جاه میریخت خلاصه پلمپ رو باز کردیم وجاه کاملا خاک الک شده داخل اون بود اما بخاطر باران نزدیک به یک متر اب گرفته بود ما یک میله 5متری توی اون فرو بردیم وبازم فرومیرفت مشخص بود که هدف بالاتر از 5متر هستش خلاصه جاه بسیار، سیقلی وزیبا کار شده توی همین حین متوجه شدم که در20سانت مونده به پلمپ جاه، یک اجر کاملا نوک ان بیرون امده وجهت شمال وهمان جایی رو که ردیاب گرفته نشون میداد در واقع برای جاهها بیشتر اوقات باید دیواره ها رو نگاه کرد جون اگر تونلی وجود داشته باشد .که هدف در ان تونل باشد کاملا بوسیله علامت نشان داده میشود

خوب از اینجا فهمیدم که ردیاب درست وحرکت انتها که در واقع احساسی هستند کاملا جواب میدهد

mantera

شنبه 14 دی1392 - 7:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
واقعا استاد اریا شما فوق استادی

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

شنبه 14 دی1392 - 8:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: زمین
درود بر شما استاد گرانقدر واقعا استفاده کردیم لطفا ادامه بدید

امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف
اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید

دوشنبه 16 دی1392 - 6:39pm
استاد - مدیر
استاد - مدیر

دوستان عزیز خواستم جندتا مطلب وتصویر بزارم اما سرعت پایینه وتصویر اپلود نمیشه فردا ظهر میذارم
شب خوش

mantera

سه شنبه 16 دی1392 - 12:18am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 253 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 ... 26  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 431 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure