انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 3:18am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 95 , 96 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

kelaran عزیز البته برای اهداف بزرگ کلا لوپ بزرگتر هم مناسبتره و برد بیشتری هم بدست میاد. مدل لوپ پیشنهادی بنده هم در همه سایز ها جوابدهی خوبی داره.
حداکثر برد رو هم باید برای اهداف بزرگتری در نظر گرفت! در این صورت بنظر من با لوپ 60 برای اهداف آهنی تا 2.5 متر و غیر آهنی تا 2 متر میشه جواب گرفت. سینی استیل 20 در 30 هم فکر کنم 1.5 متر جواب بده.

یکشنبه 14 دی1392 - 12:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون استاد
الان مقاومت 16 رو 2 کیلو کردم با باریر 3 و گارد 22 خوب جواب میده و احساس میکنم قویتر شده
نظر شما در رابطه با کار کردن روی آپ امپ چیه هزینش برام مهم نیست صبح میرم هرچی آپ امپ تو این خانواده هستو میخرم
بعد جوابشو میدم اگه شما صلاح بدونید و احساس بکنید که بشه کاری کرد

یکشنبه 14 دی1392 - 1:01am
مدیر کل
مدیر کل

زیاد کردن مقاومت 16 به تنهایی یعنی تضعیف قسمت گیرنده و این کار درستی نیست. بنده دارم روی این نکته کار میکنم تا بهترین مقدار رو پیدا کنم. بهترین آپ امپ هم برای این مدار همین OP37 هست.

یکشنبه 14 دی1392 - 1:07am
مدیر کل
مدیر کل

خب دوستان بالاخره آیسی 7662 رو تست کردم و باید بگم نتیجه عالی بود! :ymparty: :D
جالب اینکه این آیسی راندمان بهتری هم داره! قبلا با ایسی 7660 افت ولتاژ بین مثبت و منفی 0.2 بود ولی با آیسی TC7662 که بنده گرفتم تنها 0.14 ولت افت وجود داشت که نشانه بازدهی بهتر این ایسی هست. ضمن اینکه عملکرد مدار هم بنظر من با این ایسی اندکی بهتر هست.
TC7662 طبق دیتاشیت میتونه تا 15 ولت کار بکنه. بنابر این بنده محض احتیاط نیم ساعت مدار چنس رو با 14 ولت تغذیه کردم و این ایسی حتی گرم هم نکرد!
پس دوستانی که با 7660 مشکل داشتن نگران نباشن چون یکی از بزرگترین معضلات این مدار بنظر من حل شد! البته توجه داشته باشین اگر ایراد از جای دیگه مدار باشه تعویض آیسی کمکی نمیکنه! اما اگر بحث سر ولتاژ 10 یا 12 باشه این ایسی دیگه مشکل رو کلا برطرف میکنه و کاملا مطمئن میشه با دستگاه کار کرد و بازدهی بهتری هم خواهد داشت.
این آیسی با شماره ICL7662 یا TC7662 پیدا میشه که بنده دومی گیرم اومد. پایا الکترونیک هم این آیسی رو داره که میتونین تهیه کنین:
http://www.payaelectronicscomplex.com/P ... P1=&keyP2=
قیمتش هم در حال حاضر 4700 تومن ناقابل هست! =(( :D

یکشنبه 14 دی1392 - 2:21am
مدیر سایت
مدیر سایت

سپاس مهندس ، فقط در مورد صدای بلنگو برای سنس در حداکثر زیاد نمیشه تفکیک رو تشخیص داد ، نظری دارید ؟

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 15 دی1392 - 9:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان امروز میخوام سفارش قعطعات بدم اگه چیزی تعغییر کرده به من بگید چون شهرستان هستم باید سفارش پستی از تهران بدم برام مشکله که دوباره به خاطر یا ای سی دوباره سفارش بدم برای همین من به اخر صفحات که بچه ها به نتیجه مطلوبی میرسند اقدام به ساخت میکنم ببخشید که نمیتونم با شما همراه بشم شرایط مالی زیاد خوب نیست @};-

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 15 دی1392 - 1:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
از استاد حميد براى زحمت هايى كه ميكشن ممنون و متشكريم - مدار بنده هم راه افتاد اما چون دسترسى به سيستم ندارم و باگوشى وارد ميشم درخواستم از دوستان اينه كه تصاوير گذاشته شده رو نميتونم باگوشى ببينم چون پلتفرم گوشيم جاواست و گوشى مالى نيست و تصاوير رو نشون نميده اما اگه به صورت لينك يا آدرس تصاوير گذاشته ميشن با كليك بر روى اون به صورت دانلود در گوشيم ذخيره ميشه و اگه كسى تصاوير رولپها يا مدارهارو به صورت لينك بزاره ممنون ميشم و نكته دوم اين كه زيكسل جان مدار چنس و توباكس و توماس رو تو وبلاگ خودش براي فروش گذاشتن هرچند دستگاههاشون بازحمت همراه بوده و ظاهرقشنگى داره اما از نظرمن كار درستى نيست زحمت كسي رو سرهم كنى و براي فروش بزارى هرچند زيكسل جان در پاگرفتن توباكس نقش داشت اما صميميت انجمن فلزجو با ارزش تر از تجارته

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

یکشنبه 15 دی1392 - 1:54pm
مدیر کل
مدیر کل

مهدی نوشته است:
سپاس مهندس ، فقط در مورد صدای بلنگو برای سنس در حداکثر زیاد نمیشه تفکیک رو تشخیص داد ، نظری دارید ؟

خواهش میکنم مهدی جان.
کلا چه در این مدار چه در تمام مدارات دارای تفکیک ؛ عملا امکان تفکیک همزمان با سنس اولیه فلز در حداکثر برد خودش امکانپذیر نیست! البته من روی این نکته هم دارم کار میکنم شاید اندکی بهبود حاصل بشه و تفکیک زودتر عمل بکنه.

یکشنبه 15 دی1392 - 7:47pm
مدیر کل
مدیر کل

asadof عزیز بنده کارهای جدیدی دارم روی مدار انجام میدم که بنظرم جواب هم داده و در صورت نهایی شدن اعلام خواهم کرد! البته تغییرات زیادی نیاز نیست ولی اگر میخواین دوباره کاری نشه بهتره چند روز صبر کنین.

یکشنبه 15 دی1392 - 7:48pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام اقا حمید خسته نباشی من منتظر تغییرات هستم فعلان دست نگه داشتم تا شما تغییرات نهایی رو بگین

یکشنبه 15 دی1392 - 8:47pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 95 , 96 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , Milad.021 , پارسا۲۰۷۰ و 309 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure