انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 3:54am

پاسخ به موضوع  [ 390 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 ... 39  بعدی
 فلزیاب sx500 اقای کرمی 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
mojtaba gold نوشته است:
خیلی هم روش وقت گذاشتم با پولمو خرجش کردم حتی بیشتر ای سی هاش رو از ترکیه برام دوستم اورد اولش با ای سی های که تو تهران خریده بودم تست کرمش خوب جواب نداد بعد کل قطعات رو از ترکیه برام اوردن همه قطعاتش درجه یک بود ولی بی فایده بود

با سلام

جناب مجتبی عزیز من این فلزیاب و با لوپ19 سانتی با جی پی ایکس4500 مقایسه کردم از نظر عمق و تفکیک بعضی اوقات بهتر نیز جواب میده.حالا دارم روی لوپهای بزرگ کار میکنم که چند روزیه بارندگی تمام برنامه هام و به هم ریخته که تست بگیرم :-w :-w

یکشنبه 15 دی1392 - 7:30pm

با سلام اولا به مديريت سبس به ساير كاربران ودوستان الكترونيك من سروش هستم رشته انساني خوندم اقاي كرمي خبر خوشحال كننده به شما وسبس به دوستان همراه ميخام بدم كه من اين مدارو دو سه سال بيش ساختم با برد ٤متر برد نهايش سكه ٦٠سانت كاسه ١٣٠ سانت فلز ٢٥ در٢٥ در١٩٠سانترو ميزنه٠٠٠٠٠٠٠بس دوستان به كارشون اميدوار باشن واز اقاي كريميم تشكر كنن باور كنييد من همجين مداري رو تو شهرستانها بالاتر از ١٠ميليون ميفروشم البته طراحي مدارات الكترونيك ميكنم براش با ميكرو وال سي دي عمق خان وتفيكيك ونمايشكر باطري كليد لمسي وغيره ....بهش اضافه كردم اكه سواليم داشتيد با كمال ميل ج ميدم به ايميلم ادرس بديد تا بفرستم عكسشم كريمي موافق باشه ميزارمش حتي فيلم تست كوهستان وتفكيك طلا ومس ازساير فلزاتو باموفقيت واهنك متفاوت وبا متن رو ال سي دي نمايش ميده خيلي مختص در موردش حرف زدم فقط بخاطر اينكه قدر امثال كريمي رو بدونيين .؛..؛جدول تفكيكش فلزات بي ارزش اهن فولاد جدن تيتانيم الومينيم روي نقره سرب قلع برنج كاربيت ورق كالوانيزه نيكل كروم و.......اثبات با فيلم ويدئويي فقط طلا مس والياز استيل رو با ارزش ميدونه karinsorena@gmail.com :)]

دوشنبه 15 دی1392 - 12:36am
مدیر سایت
مدیر سایت

Marjan209 نوشته است:
با سلام اولا به مديريت سبس به ساير كاربران ودوستان الكترونيك من سروش هستم رشته انساني خوندم اقاي كرمي خبر خوشحال كننده به شما وسبس به دوستان همراه ميخام بدم كه من اين مدارو دو سه سال بيش ساختم با برد ٤متر برد نهايش سكه ٦٠سانت كاسه ١٣٠ سانت فلز ٢٥ در٢٥ در١٩٠سانترو ميزنه٠٠٠٠٠٠٠بس دوستان به كارشون اميدوار باشن واز اقاي كريميم تشكر كنن باور كنييد من همجين مداري رو تو شهرستانها بالاتر از ١٠ميليون ميفروشم البته طراحي مدارات الكترونيك ميكنم براش با ميكرو وال سي دي عمق خان وتفيكيك ونمايشكر باطري كليد لمسي وغيره ....بهش اضافه كردم اكه سواليم داشتيد با كمال ميل ج ميدم به ايميلم ادرس بديد تا بفرستم عكسشم كريمي موافق باشه ميزارمش حتي فيلم تست كوهستان وتفكيك طلا ومس ازساير فلزاتو باموفقيت واهنك متفاوت وبا متن رو ال سي دي نمايش ميده خيلي مختص در موردش حرف زدم فقط بخاطر اينكه قدر امثال كريمي رو بدونيين .؛..؛جدول تفكيكش فلزات بي ارزش اهن فولاد جدن تيتانيم الومينيم روي نقره سرب قلع برنج كاربيت ورق كالوانيزه نيكل كروم و.......اثبات با فيلم ويدئويي فقط طلا مس والياز استيل رو با ارزش ميدونه karinsorena@gmail.com :)]

دوست عزیز ، ضمن خوش امد گویی به جنابعالی :ymhug: ، میشه لطف کنید فیلم و یا اطلاعاتی از این دستگاه بزارین تو سایت ، اقای کرمی که از دوستان زحمتکش این سایت هستن :ymhug: ، تشکر

دوشنبه 15 دی1392 - 1:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Marjan209 نوشته است:

لورنز باید پیش شما لنگ بندازه :D

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

دوشنبه 16 دی1392 - 9:23am
استادیار
استادیار

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
بنده هم از لطفی که داشتین سپاسگذارم و لازمه که خدمتتون عرض کنم که پیشاپیش از دوستانی که روی این مدار کار کردن و مدار و به هر نحوی ارتقاء دادن و اطلاعات ساخت و به دوستانمون بدن بینهایت تشکر میکنم.مدار این دستگاه بیس خیلی از فلزیابهای موجود در بازار هستش که با اعمال تغییراتی میلیونی دارن به مردم میفروشن :D به هر حال من نمونه قابل ساخت و ساده رو برای دوستان گذاشتم که استفاده کنن امیدوارم موفق باشید :-*

دوشنبه 16 دی1392 - 12:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام اقای کرمی من در مورد چنس داشتم حرف میزدم نه sx500 من که برد sx500 رو تو بیشتر فلزب های که دارن با قیمت های گرون به ملت میدن رو دیدم همین برده فقط یه lcd بهش زدن و دیجیتالش کردن اگه این دوست عزیز ما که تازه وارد سایت شده و خوش امد میگن بهشون بتونه این نقشه دیجیتال کردنشو رو به ما هم بده خیلی لطف بزرگی میکنه من که میدونم مغز های ایرانی میتونن کاری کنن که کل دنیا بمونه تو کارشون

دوشنبه 16 دی1392 - 1:41pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
Marjan209 عزیز به این انجمن خوش اومدی دوست عزیز.
خوشحال میشیم اگه اطلاعات تکمیلی و تجربیات خودتون رو اینجا به اشتراک بزارین.
موفق باشی
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 16 دی1392 - 3:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
مرجان 96 عزيز اولا اينكه به انجمن خوش اومدين و در ادامه بگم من و امثال من از روى ناچارى آواره اين انجمن يا انجمن هاي ديگه شديم چون هزينه خريد نقطه زن نداريم هرچند آواره انجمن فلزجو شدن با داشتن امثالى مثل حميد و مجتبى عزيز لذت بخشه كه بي منت دسته بچه هارو گرفتن شماهم اول برادريت رو ثابت كن تا بعد من منكر مدار ديجيتالت نيستم و قصد توهين هم ندارم اما اگه مردى و مردونگى دارى دست از سر ما بردار يا مردونگى كن و روش ديجيتال كردن اين مدار رو براى دوستان تشريح كن - سرى كه درد نكنه دستمال نميبندن -ياكمك كن يا باعث سر درد نشو
خلاص

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

دوشنبه 16 دی1392 - 4:16pm
استادیار
استادیار

mojtaba gold نوشته است:
سلام اقای کرمی من در مورد چنس داشتم حرف میزدم نه sx500 من که برد sx500 رو تو بیشتر فلزب های که دارن با قیمت های گرون به ملت میدن رو دیدم همین برده فقط یه lcd بهش زدن و دیجیتالش کردن اگه این دوست عزیز ما که تازه وارد سایت شده و خوش امد میگن بهشون بتونه این نقشه دیجیتال کردنشو رو به ما هم بده خیلی لطف بزرگی میکنه من که میدونم مغز های ایرانی میتونن کاری کنن که کل دنیا بمونه تو کارشون

مجتبی جان منم در مورد چنس خدمتتون عرض کردم که اگه شرایط جوی اجازه بده لوپ بزرگ و براش تست میکنیم.مهندس حمید هم نکات جدید و توضیح دادن که راه و برای آزمایش و هموار کردن...(و اما sx500 من قبلا توضیح دادم که دیجیتال کردنش منوط به داشتن تغییرات فرکانسی دیجیتال و حذف تمام ولومها و تغییرات اساسی در قسمت سمپل گیر .......باید باشه که بتوان بصورت کاربردی از این امتیاز استفاده کرد وگرنه نمایش نمودارهای رنگوارنگ درد کسی رو دوا نمیکنه.)

دوشنبه 16 دی1392 - 4:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون اقای کرمی ولی باز sx500 باید یه چیز دیگه باشه من فردا ای سی 331 با ترانزیستور و ولوم ده دور دستم میرسه و تستش میکنم دستگاه رو با 18ولت ببینم چه نتیجه ای میده

دوشنبه 16 دی1392 - 6:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 390 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 ... 39  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Milad.021 و 304 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure