نویسنده |
پیغام |
ارتین
مدیر سایت
|
حمید جان ، مثل همیشه بازم داری گل میکاری خواهشنا اگه واستون در باره لوپ 1*1 هم یه کاری بکنید ، شرمنده این همه بزرگواری جنابعالی هستیم ، قربان شما
|
یکشنبه 15 دی1392 - 9:03pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم مجتبی و ارتین عزیز. البته اون جوابی که خیلی مطلوب خودم باشه به اون شکل حاصل نشده! ولی بهرحال در این موارد ذره ذره میشه پیشرفت کرد! در خصوص لوپ 1 در 1 هم اگر خواستین باید بصورت معمولی درست کنین که در صفحات قبلی عرض کردم. اما بنظر من بهترین لوپ برای کاوش که از هر حیث خوب باشه لوپ 60 سانتی هست که مشخصات دقیقش رو در جواب دوستان عرض کردم.
|
یکشنبه 15 دی1392 - 10:16pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید جان میشه روی این دستگاه پسورد گذاشت تا کسی نتونه ازش استفاده کنه یا اگه سرقت شد قفل باشه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 15 دی1392 - 1:05am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیر متاسفانه نمیشه همچین کاری کرد.
|
دوشنبه 15 دی1392 - 1:50am |
|
|
hassan shojaie
|
با سلام خدمت شما ممنون از زحماتتون
|
دوشنبه 16 دی1392 - 6:11am |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
با سلام به همگی دوستان داداش حمید از تلاش بی وقفه شما برای پیشبرد کار دوستان در انجمن خیلی خیلی متشکرم امیدوارم که در کلیه مراحل زندگی موفق باشید واقعا من تا بحال در هیچ انجمنی شخصی مانند شما ندیدم که بدون داشتن هیچ چشم داشتی به اینصورت برای کمک به دیگران سعی و تلاش کنه .داداش پس بی صبرانه منتظر خبرهای جدید از ویرایش مدار هستیم یا حق
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
دوشنبه 16 دی1392 - 2:13pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
سلام دوستان والا من دیگه دارم به ماهیت فروشگاه بودن این ایران میکرو شک میکنم آخه تورو قرآن دیگه یه سفارش 1 ماه زمان میخواد که آماده بشه؟ فکر کنم اینا اصلا فروشگاه ندارن و بعد اینکه سفارش گرفتن میرن سفارش رو از بیرون تهیه میکنن یه حرفایی میزنن که تو کتاب سلمان رشدی هم پیدا نمیشه هر روز تماس میگیرم هی میگن مولتی مترت تست نشده باید تست بشه؟ آخه یه مولتی متر 1 ماه تست میخواد؟ به مولا دیگه دارم دیوونه میشم هیچ کاری هم از دستم بر نمیاد این رفتار درست نیست درود
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
دوشنبه 16 دی1392 - 2:43pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان koohyar عزیز متاسفانه بیشتر فروشکاهها وضعشون همینه. البته من از جوان الکترونیک قطعات رو سفارش دادم و یک روز بعد از سفارش دریافت کردم. راستی سلف سنج بهنام رو هم ساختم و کار میکنه و کل هزینه اش البته بدون باطری حدود 15 تومان شد. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 16 دی1392 - 3:07pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
bina نوشته است: سلام دوستان koohyar عزیز متاسفانه بیشتر فروشکاهها وضعشون همینه. البته من از جوان الکترونیک قطعات رو سفارش دادم و یک روز بعد از سفارش دریافت کردم. راستی سلف سنج بهنام رو هم ساختم و کار میکنه و کل هزینه اش البته بدون باطری حدود 15 تومان شد. یاحق سلام بینا جان منم قسمتی از خریدم که از جوان داشتم خیلی زود بدستم رسید ولی نمیدونم چرا این ایران میکرو اینجوری میکنه؟ خدا بخیر بگذرونه
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
دوشنبه 16 دی1392 - 3:17pm |
|
|
piuse
کاربر فعال
|
bina نوشته است: سلام دوستان koohyar عزیز متاسفانه بیشتر فروشکاهها وضعشون همینه. البته من از جوان الکترونیک قطعات رو سفارش دادم و یک روز بعد از سفارش دریافت کردم. راستی سلف سنج بهنام رو هم ساختم و کار میکنه و کل هزینه اش البته بدون باطری حدود 15 تومان شد. یاحق سلام دوستان بینا جان من هم سلف سنج مهندس بهنام را ساختم فقط تو پروگرام 2313 موندم اگه با تصویر راهنمایی کنید ممنون میشم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
هیچ وقت به گمان اینکه وقت دارید ننشینید زیرا در عمل خواهید دید که همیشه وقت کم و کوتاه است.
|
دوشنبه 16 دی1392 - 3:52pm |
|
|
|