انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 9:58am

پاسخ به موضوع  [ 754 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 ... 76  بعدی
 باستانشناسی آثار یافت شده اعضای سایت 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
Robin hood نوشته است:
ariana2014 نوشته است:
سلام بر رابین هود عزیز

داداش این سکه ها فکر کنم مربوط به مسیحیان باشه تو ایران متاسفانه پولی بابت این سکه ها نمیدن همونطور که همه مطلع هستن حتی سکه طلا مربوط به اوایل حکومت اسلامی با مشخصه محمد رسول الله (ص) را با قیمت طلای امروز یعنی هر یه دونه سکه رو چیزی حول وحوش 500 هزار تومن میخرن حالا خودت حساب این مفرغ رو چقدر میخرن ولی یه پیشنهاد برادرانه میکنم اصفهان زیاد مسیحیی داره بعضیاشونم تو کار فروش عتیقه جات هستن شاید اونجا بتونی بیشتر بفروشی البته این فقط یه نظر بود

تشکر آریانا، جدا از بحث ارزش، قدمتش خیلی برام مهمه و اینکه چرا در منطقه ای پیدا شده که به لحاظ تمدن و قدمت با این سکه همخوانی نداره! (البته از فردی مجرب که توی این منظقه کارکرده و اطلاعات داشت پرسیدم میگفت نظیر این مورد یا اشیایی با این قدمت و مشابه اون تا کنون در اینجا پیدا نشده ) هدف بیشتر اینه که سرنخ رو بگیریم تا ببینیم به کجا میرسه وگرنه به لحاظ جنس مفرغی که داره ارزش آنچنانی نداره ولی با این تفاصیر به نظرم کمتر کسی با اینچنین موردی روبرو بوده.

خوب این چیز عجیبی نیست تو هر منطقه ای در گذشته همیشه محله های یهودی نشین و یا مسیحیان وجود داشته مثلا تو منطقه ما یه قبرستان یهودیان بالای یه تپه صخره ای وجود داره که تو هر قبری هم سکه پیدا شده کلا این یهودیان چون بی خانمان بون و تمدنی از خودشون نداشتن تو اکثر مناطق ردپاشون هست :D

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

دوشنبه 9 دی1392 - 11:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
سلام اریانا حان
این که شما میگی درست
اما تو همین اصفهان هم ارمنیا زمان شاه عباس امدند حالا اگه از قبل یه چیز در مورد اونا پیدا بشه ایا شک برانگیز نیست و ایا خودتون در موردش تحقیق نمی کنید .

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

دوشنبه 9 دی1392 - 12:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
bantama نوشته است:
سلام اریانا حان
این که شما میگی درست
اما تو همین اصفهان هم ارمنیا زمان شاه عباس امدند حالا اگه از قبل یه چیز در مورد اونا پیدا بشه ایا شک برانگیز نیست و ایا خودتون در موردش تحقیق نمی کنید .

بله درسته تحقیق خیلی مهمه ولی کلیت قضیه چیزی مثه این هستش که من گفتم

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

دوشنبه 9 دی1392 - 12:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با تشکر از آریانا، فرمایش شما متین و همه ما هم بنحوی این مواردو میدونیم! اما چیزی که من خواستم پاسخ کارشناسی و دقیق بود. ببین دوست خوبم یک کارشناس موقعی که در محلی شیئی پیدا بشه خیلی چیزا براش معلوم میشه!؟ بعنوان مثال اینکه آیا باز هم از این مورد در محل یا نزدیک اون هست یا اینکه در چه محلهایی معمولا این اشیا پیدا میشن(مسکونی، عبادتگاه، دفینه، مقبره ویا قبرستان). حرف شما هم شاید درست باشه و اگر در اون محل ارمنی یا یهودی و یا مسیحی قبلاسکونت داشتن پس همون سرنخی که من داشتم بهش رسیدم و جای امیدواری بیشتری داره اگر باشه به لحاظ ارزشمند و نفیس بودن اشیاء ی که در این دوره داشتن با دقت بیشتری باید اطراف محل پیداشدن سکه رو باید بررسی کنم (و اگر اینچنین باشه بسیار امیدوارکننده است چون علیرغم کاوشهای زیادی که اونجا صورت گرفته تا کنون اشیاءی که مربوط به این دوره ها پیدا نشده). مگه اینکه یه زمانی گروهی از اونجا عبور کردن و از جیب یکیشون افتاده (شوخی بود) باشه!!!

دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد

دوشنبه 9 دی1392 - 5:40pm

باعرض سلام
دوستان چندسوال داشتم خیلی لطف میکنید اگه جواب بنده روبدید.
1:ازکجابایدفهمیدجنس طلا روچطوربایدتشخیص داد؟
اگه هم میشه درموردتصویرزیری که براتون گذاشتم یک تعین قدمت وقیمتی بکنید.
باتشکر
تصویرسوم یک مجسمه حدودا 10سانت ازیک زن ومرد
تصویر اول ودوم یک سکه که با پشت ورو درضمن نمیدونم جنسش طلا هست یا چیه نمیدونم :(

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 15 دی1392 - 6:31pm

اینم ازیک سری حروف که روسکه هستش.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 15 دی1392 - 6:36pm

:-? :-? :-?

دوشنبه 16 دی1392 - 8:25am

کسی نیست کارشناسی کنه؟

دوشنبه 16 دی1392 - 5:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hope نوشته است:
کسی نیست کارشناسی کنه؟

فکر میکنم تقلبی باشه
این تاپیک رو نگاه کن جالبه:
viewtopic.php?f=8&t=1233

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

دوشنبه 16 دی1392 - 5:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقای آریانا یه عکس گذاشتن دقیقا مشابه مجسمه های شما هستش
من اصلا اطلاعات ندارم
ولی برام جالب بود چون این مجسمه ها رو زیاد به چشمم خوراه و فکر میکنم یک الگو باشه برای افراد....

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

دوشنبه 16 دی1392 - 5:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 754 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 ... 76  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 58 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure