انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 8:53am

پاسخ به موضوع  [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82 ... 127  بعدی
 sand banks 150 metal detector 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان حساسیتش به طلا پایین هست

جمعه 15 آذر1392 - 8:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
لطفا از ديد من خارج نشو سند بانك

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

چهارشنبه 11 دی1392 - 5:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آقای pouya83 بنده کل 78 صفحه رو خوندم و متوجه شدم که فقط جنابعالی از دستگاه نتیجه گرفتید. متأسفانه دوستی که مدار رو گذاشتن تغییرات رو خیلی نا مرتبط توضیح دادند و بچه ها رو گیج کردند، اگه جنابعالی هم نتیجه ای گرفتید بیشتر به خاطر پشتکار خودتون بود، اگه امکانش باشه اولا مدار اولیه با فایل و عکس هایی که واقعا در کار بهتون کمک کرده رو بذارید و لطف کنید با شکل بگید نسبت به مدار اولی دقیقا چند تا تغییر رو انجام دادید و کدوم قطعات رو به چه شکلی تغییر دادید (آخه ظاهرا بعضی از قطعات رو غیر از تغییر، نحوه ی جایگذاریشم عوض کردید). اگه بزرگواری کنید خیلی ممنون میشم. من که کل انجمن رو مطالعه کردم متأسفانه متوجه شدم چند تا دستگاه که به نتیجه رسیدن، در نهایت رها شدن، به نظرم بهتره جنابعالی بهتر یه تکونی به این بخش بدید، درسته که وقتتون رو می گیره، ولی بهتره همه به فکرمنافع شخصی نباشیم، اگه انجمن تا اینجام جواب داده به خاطر گذشت تعدادی از دوستان بوده، ما منتظر گذشت شما هم هستیم.

یکشنبه 15 دی1392 - 11:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
mohsenlrl نوشته است:
آقای pouya83 بنده کل 78 صفحه رو خوندم و متوجه شدم که فقط جنابعالی از دستگاه نتیجه گرفتید. متأسفانه دوستی که مدار رو گذاشتن تغییرات رو خیلی نا مرتبط توضیح دادند و بچه ها رو گیج کردند، اگه جنابعالی هم نتیجه ای گرفتید بیشتر به خاطر پشتکار خودتون بود، اگه امکانش باشه اولا مدار اولیه با فایل و عکس هایی که واقعا در کار بهتون کمک کرده رو بذارید و لطف کنید با شکل بگید نسبت به مدار اولی دقیقا چند تا تغییر رو انجام دادید و کدوم قطعات رو به چه شکلی تغییر دادید (آخه ظاهرا بعضی از قطعات رو غیر از تغییر، نحوه ی جایگذاریشم عوض کردید). اگه بزرگواری کنید خیلی ممنون میشم. من که کل انجمن رو مطالعه کردم متأسفانه متوجه شدم چند تا دستگاه که به نتیجه رسیدن، در نهایت رها شدن، به نظرم بهتره جنابعالی بهتر یه تکونی به این بخش بدید، درسته که وقتتون رو می گیره، ولی بهتره همه به فکرمنافع شخصی نباشیم، اگه انجمن تا اینجام جواب داده به خاطر گذشت تعدادی از دوستان بوده، ما منتظر گذشت شما هم هستیم.

ممنون دوست عزیز
شما اگه میخواهید این مدار را بسازید ابتدا شروع کنید وفیبر اونو طبق نقشه بزنید. تغییرات عمدتا در لیست مقاومتهاست که در صفحه 11وجود داره.باقی تغییراتو باید درحین مونتاژ انجام بدهیدالبته دو سه مورد بیشتر نیست.
مداری که من مونتاژ کردم. با لوپ 45سانتی یه بشقاب برنجی قدیمی 13*17راازفاصله110سانت سنس میکنه البته در هوا.یه سکه500تومانی را باهمین لوپ از 50سانت بطور ضعیف و در 46سانت قوی سنس میکنه.

دوشنبه 16 دی1392 - 1:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دستتون درد نکنه. من نکات رو کامل جمع کردم، فقط چند عکس آخری که دوست عزیزمون aygon84 از مراحل ساخت توکو و محل نصب قطعات گذاشتن قابل داونلود نیست. میشه لطف کنید دوباره بذارید. من یکی دوهفته دیگه شروع به ساخت می کنم، الان امتحان دارم، اگه جنابعالی کمک کنید میخوام پس از ساخت یه جزوه کامل برای نحوه ساخت برای دوستان تهیه کنم، می تونم تا آخر کار رو کمکتون حساب کنم؟ اگه وقت نداشته باشید ترجیح می دم این کارو شروع نکنم. یه سؤالم داشتم، به نظرتون اینو بسازم یا دلتاپاس رو، میشه یه مقایسه ی کلی برای دوستان بذارید. ممنون میشم از لطفتون.

دوشنبه 16 دی1392 - 2:18pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
pouya83 عزیز امیدوارم بخاطر تلاشهای زیادی که میکشین ان شاا... موفق باشی.
راستی چند سوال »
1- اگه تست توی خاک گرفتین لطفا نتایج رو بگین.
2- ثبات دستگاه چطوره؟
3- آیا تفکیک داره ؟ و به چه صورت هستش؟
4- هزینه ساخت چقدر میشه؟
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 16 دی1392 - 3:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محسن جان سلام - اول اينكه همه دوستان به نحوى براى انتخاب و ساخت مدارات فلزياب دچار سر درگمى و بعضا دچار شك و شبهه هستند كه آيا كارميكنند يا نه بنده به نوبه خودم اينطور ميتونم بگم كه اين مدارات واقعا كارميكنند به نسبت هزينه هاي متفاوت در ساختشون اما اين مهم اينجاست كه چرا اين مدارات در نت قرار داده شدن و به چه منظور خوب از نظرمن بيشتراين مدارات براي اينكه عيبشون مشخص بشه در نت پراكنده شدن و بعضى هاشون از روى خيرخواهى از جمله اين خيرخواهان ميشه به اندى اشاره كرد ولى نكته اينجاست كه شما از مداريكه درصدد ساختش هستيد چى ميخواى 1: سنس فلز درعمق بالا با تفكيك 2: سنس در عمق بالا بدون تفكيك 3: سنس اجسام كوچك در عمق باتفكيك 4: سنس اجسام كوچك در سطح 5: سكه يابى 6: دستگاهى با نفوذ خوب با ثبات عالى - اما پيشنهاد بنده به شما اينه كه از ردياب انجمن استفاده كنى و دركنارش از يكى موارد زير استفاده كنى
1:ردياب انجمن +توباكس ساشو= رديابى با ردياب چه در عمق چه در سطح و استفاده از توباكس براي عمق بالا بدون تفكيك
2:ردياب انجمن + سندبانك= رديابى با ردياب انجمن براى عمق تا يك مترو هفتاد و استفاده از سندبانك براي همين عمق با ثبات خوب و تفكيك آهنى از غير آهنى
3:ردياب انجمن + sx500=رديابى با ردياب انجمن تا عمق 2متر و استفاده از نقطه زن تا همين عمق با لپ يك در يك با تفكيك آهنى و غيرآهنى
4:ردياب انجمن +چنس استادحميد= رديابي با ردياب انجمن حتى تا عمق 6 متر و استفاده از چنس ديجيتال با تفكيك تا يك مترو ده سانت و سنس نهايى 2مترو 10 و شايد بهترين گزينه اين مورد باشه چون ثبات خوب و نفوذ خوب درخاك و تفكيك 60 الى70 تا يك مترو ده ايده ال ترين نقطه زن انجمنه

خداوندا چرا؟؟؟

دوشنبه 16 دی1392 - 3:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محسن جان هرچند بنده تو اين مدت كه از ردياب انجمن كه مال پسرعموم هستش و شفارش حداقل چهار يا پنج مورد از ردياب انجمن رو براي دوستان فراهم كردم و خودم از رياب دوستان استفاده ميكنم به اين صورت كه ابتدا با ردياب رديابى و نقطه كردم و بعد با نقطه زن سندبانك نقطه زدم هرچند عمق نقطه زنى براي ردياب با داشتن نسخه تا 6 مترقابل قبوله اما براي جاهاييكه سندى وجود نداره ديوانگى محضه اگه از عمقه 2مترو هشتاد به بالا حفارى بشه بنابراين احتياجى به نقطه زن قوى مثل چي پي يا غيره نيست به اينصورت كه اگه عمق نشان داده شده توسط ردياب تا سه متر بود ميشه با يك متر حفاري از همين نقطه زن چنس استفاده كرد و با لپ 90يا 60سانتى فهميد كه واقعا چيزى هست يا نه - و يه نصيحت سي و نه ساله به دوستان (37) سالمه - از حفارى مناطق بدون نسخه -بدون علايم دقيقه دفينه تا عمق شيش متر حفارى نكنيد و فقط تا عمق دو مترو هشتاد رو با در نظرگرفتن و تست حفره و مگنت حفارى كنيد اين نتيجه 9سال تجربه خودمه
ياحق

خداوندا چرا؟؟؟

دوشنبه 16 دی1392 - 3:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

واقعا از راهنماییتون ممنونم. البته شاید کسی الان تو انجمن منو نشناسه، من از کاربران قدیمی هستم که از انجمن geotech اخراج شدم (چون پس از خرید توباکس خواستم از روی جزوه مهدی قاسمی به دوستان نحوه ساخت لوپ توباکس رو آموزش بدم) و تازه فهمیدم دوستان تو انجمن جدید دور هم جمع شدن، من در ردیابی تجربم زیاده، حتی تو انجمن قبل یه جزوه آموزشیم قرار دادم. راستش من یه نقطه زن می خوام که تو عمق 2 متر بزنه و تفکیکم برام مهم نیست، هدفم این نیست که با نقطه زن سر به کوه بزنم، طبق گفته جنابعالی می خوام جاهایی که نشانه دارنو با ردیاب بزنم و بعد نقطه دقیق رو با نقطه زن بزنم، با مطالعه کل پست ها به این نتایج رسیدم:
1-تنظیم و ساخت توباکس کار من نیست، من تو انجمن قبل سعی کردم توباکس درست کنم ولی نتونستم لوپارو تنظیم کنم. در اون سطح نبودم.
2-نقطه زن سندبانك می تونه مشکل اکثر دوستان رو حل کنه ولی متأسفانه موضوع این نقطه زن دقیق پیش نرفت، بعد از 79 صفحه آخرش نفهمیدم چی به چی، واقعا 2 صفحه جمع بندی و توضیح نکات توسط دوستان چقدر وقت می گیره، خدا شاهده با وجود مشغله زیاد بنده، تهیه 50 صفحه جزو در زمینه ردیابی برای من هیچ زحمتی نداشت و بی منت دارم تکمیل می کنم، خوب دوستانی که نتیجه گرفتن لیست کامل قطعات جدید و تغییرات رو تو 2 صحفه تایپ کنند و بزارن و چند تا عکسم بذارید، این چه مدل راهنمایی که بعد 79 صفحه نفهمیم چی به چی، مگه می خوایم موشک هوا کنیم آخه، می خوایم در یک فضای دوستانه وعلمی به همدیگه اطلاعات بدیم، واقعا کی می خوایم یاد بگیریم که بزرگ باشیم و بزرگوارانه فکر کنیم، شما برید تایپک ساشو رو نگاه کنید و ببینید آقا حمید چطوری راهنمایی کرده، واقعا سخته راهنمایی دقیق یا دلیل خاصی داره که نمی گید؟
3- از sx500 کسی تا حالا جواب دقیق نگرفتم متأسفانه، چون راهنمایی اونجا دقیقا مثل اینجاست.
4-نقطه زن چنس خیلی عالی ولی درست کردن سندبانك خیلی ساده تره و به نیاز بنده جواب میده، انشاالله بعد از کسب تجربه بیشتر رو اونم کار می کنم. من از آقا حمید انتظار ندارم بیاد رو اینجا و در زمینه سندبانک بچه هارو راهنمایی دقیق کنه، چون ایشون حق دارند که رو کارهای بهتر وقت بذارند و دوستان دیگم که دارند از راهنمایی ایشون استفاده می کنن باید بزرگواری کنند و بیان رو رو کارهای ساده تر مثل سندبانک بچه های دیگه رو راهنمایی کنن، اگه این شرایط حاکم بشه میشه انتظار داشت که این انجمن در آینده به کارش ادامه بده.
نتیجه اینکه مجبورم همون دلتاپالس آقا بهنام رو درست کنم، اینم نشون دهنده ی اینه که کار ایشون فقط به خاطر کمک به دوستان بوده و نفع شخصی نبوده.یعنی کل کار انجمن نمی تونه به اندازه کار یک نفر سازنده باشه، این یک واقعیته، این حرفم می زنم که بعضی از دوستان ناراحت بشن و یکم به حرف های بنده فکر کنند.
با عرض پوزش از بزرگواران.

دوشنبه 16 دی1392 - 7:33pm
مدیر سایت
مدیر سایت

mohsenlrl نوشته است:
واقعا از راهنماییتون ممنونم. البته شاید کسی الان تو انجمن منو نشناسه، من از کاربران قدیمی هستم که از انجمن geotech اخراج شدم (چون پس از خرید توباکس خواستم از روی جزوه مهدی قاسمی به دوستان نحوه ساخت لوپ توباکس رو آموزش بدم) و تازه فهمیدم دوستان تو انجمن جدید دور هم جمع شدن، من در ردیابی تجربم زیاده، حتی تو انجمن قبل یه جزوه آموزشیم قرار دادم. راستش من یه نقطه زن می خوام که تو عمق 2 متر بزنه و تفکیکم برام مهم نیست، هدفم این نیست که با نقطه زن سر به کوه بزنم، طبق گفته جنابعالی می خوام جاهایی که نشانه دارنو با ردیاب بزنم و بعد نقطه دقیق رو با نقطه زن بزنم، با مطالعه کل پست ها به این نتایج رسیدم:
1-تنظیم و ساخت توباکس کار من نیست، من تو انجمن قبل سعی کردم توباکس درست کنم ولی نتونستم لوپارو تنظیم کنم. در اون سطح نبودم.
2-نقطه زن سندبانك می تونه مشکل اکثر دوستان رو حل کنه ولی متأسفانه موضوع این نقطه زن دقیق پیش نرفت، بعد از 79 صفحه آخرش نفهمیدم چی به چی، واقعا 2 صفحه جمع بندی و توضیح نکات توسط دوستان چقدر وقت می گیره، خدا شاهده با وجود مشغله زیاد بنده، تهیه 50 صفحه جزو در زمینه ردیابی برای من هیچ زحمتی نداشت و بی منت دارم تکمیل می کنم، خوب دوستانی که نتیجه گرفتن لیست کامل قطعات جدید و تغییرات رو تو 2 صحفه تایپ کنند و بزارن و چند تا عکسم بذارید، این چه مدل راهنمایی که بعد 79 صفحه نفهمیم چی به چی، مگه می خوایم موشک هوا کنیم آخه، می خوایم در یک فضای دوستانه وعلمی به همدیگه اطلاعات بدیم، واقعا کی می خوایم یاد بگیریم که بزرگ باشیم و بزرگوارانه فکر کنیم، شما برید تایپک ساشو رو نگاه کنید و ببینید آقا حمید چطوری راهنمایی کرده، واقعا سخته راهنمایی دقیق یا دلیل خاصی داره که نمی گید؟
3- از sx500 کسی تا حالا جواب دقیق نگرفتم متأسفانه، چون راهنمایی اونجا دقیقا مثل اینجاست.
4-نقطه زن چنس خیلی عالی ولی درست کردن سندبانك خیلی ساده تره و به نیاز بنده جواب میده، انشاالله بعد از کسب تجربه بیشتر رو اونم کار می کنم. من از آقا حمید انتظار ندارم بیاد رو اینجا و در زمینه سندبانک بچه هارو راهنمایی دقیق کنه، چون ایشون حق دارند که رو کارهای بهتر وقت بذارند و دوستان دیگم که دارند از راهنمایی ایشون استفاده می کنن باید بزرگواری کنند و بیان رو رو کارهای ساده تر مثل سندبانک بچه های دیگه رو راهنمایی کنن، اگه این شرایط حاکم بشه میشه انتظار داشت که این انجمن در آینده به کارش ادامه بده.
نتیجه اینکه مجبورم همون دلتاپالس آقا بهنام رو درست کنم، اینم نشون دهنده ی اینه که کار ایشون فقط به خاطر کمک به دوستان بوده و نفع شخصی نبوده.یعنی کل کار انجمن نمی تونه به اندازه کار یک نفر سازنده باشه، این یک واقعیته، این حرفم می زنم که بعضی از دوستان ناراحت بشن و یکم به حرف های بنده فکر کنند.
با عرض پوزش از بزرگواران.

محسن جان ساخت چنس کار زیاد سختی نیست ، بنظرم شما قطعات شو اماده کن ، بقیه دوستان هم با جون و دل بهت کمک میکنن که مدار رو بسازی ، هر کمکی از بنده هم ساخته ، من در خدمتم ، در ضمن تا حمید جان هست ، غمت نباشه ؛موفق باشی

دوشنبه 16 دی1392 - 8:57pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82 ... 127  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 558 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure