نویسنده |
پیغام |
SALAR
استادیار
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 1:55am پست: 227 محل اقامت: آذربایجان دیاری
|
بنا بر احکام نجوم هر سالی بر پایه یک حرف از 28 حرف قرار می گیرد و احکام آن سال بر پایه آن حرف قرارمی گیرد همانطور که طالع سال 91 بر روی حرف "ن" بود و یک مثال مختصری از ان گران شدن نان در کل ایران بود. طالع امسال یا سال 92 هجری شمسی بر روی حرف "س" قرار دارد و مشتمل است بر اتفاقاتی که بطور مختصر توضیح می دهم: 1- سرزنش بعضی از مردان و رجال 2-در این سال سیل ها و زمین لرزه های زیادی رخ دهد و سرانجام ایران معلوم شود. 3-گران شدن ارز بویژه سکه ها و از سبزیجات و بالا آمدن بیش از حد آبهای زمین و خطر گرفتگی معابر 4-مرگ یا آسیب دیدن یکی از سران کشورها و مقامات بالا بویژه سوریه و اسراییل 5-تغییر شگرف در صنعت موسیقی و علوم دیگر 6- اتحاد و یکپارچگی بیش از خد مسلمانان جهان و ایران وگرویدن ادیان دیگر به ایین اسلام و مسلمانی 7-در بعضی از شهرهای ایران اتفاقات ویژ ه و بدی رخ دهد مثل سیستان و بلوچستان و....8-زمستان امسال از لحاظ سوز و سرما نسبت به سالهای دیکر بیشتر باشد 9-زیاد شدن و به خطر افتادن سلامتی جامعه سلامت روانی و جسمانی وبهداشتی و افزایش فسق و فساد وفجور امیدواریم که خداوند متعال در این سال برای تمامی ملت ها و بویژه ملت ایران بهترین مقدرات خودش و بهترین خیرو برکات به بهترین ملت قرار دهد.
الم یعلم بان الله یری
|
جمعه 19 اردیبهشت1392 - 1:14am |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
شما از یه طرف میگید طالع واقعیت نداره بعد هم طالع بینی میکنی شما برچه اساسی این حرف ها رو نوشتید یاباید ازروی یه کتاب نوشته یاشید یا باید غیب گو باشید البته اکثر این اتفاق ها بحث روز همه است نیازی به گفتن نداره والبته منبع شما چیست ؟
|
جمعه 20 اردیبهشت1392 - 11:50am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان اوشین عزیز لطفا به جای کنایه و گلایه یه کم شما هم فعالیت مفید بکنین و هر تجربه مفیدی که دارین به اشتراک بزارین% موفق باشین --- غقیائیل
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
جمعه 20 اردیبهشت1392 - 11:58am |
|
|
SALAR
استادیار
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 1:55am پست: 227 محل اقامت: آذربایجان دیاری
|
درود ما بر اساس طالع اشخاص درسته میگوییم ثابت نبوده و نیست. لکن طالع موالید یا طاله برجی که شما در آن متولد شده اید در روز نجومی و کوکب و ساعت ان کوکب هر سال برایتان مشخص می شود البته از لحاظ علم نجوم لکن نباید منکر این حقیقت شد که هر آنچه نوشته شده است وحی بوده و قابل تغییر نیست نه این مطلب هم صحیح نبوده زیرا خداوند هرلحظه بر بندگانش تسلط دارد و بر آنها ناظر است و رحمتهای بیکرانش شامل حال ما می شود. این سخنان نجوم بلاد بودکه جهت اطلاع دوستان ذکر شده است و بنده آن را رد یا تایید نمکنم صرفا جهت اطلاع بوده وقصد دیگری نیست.
الم یعلم بان الله یری
|
جمعه 20 اردیبهشت1392 - 12:06pm |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
سلام عزیزان من نه اینو رد می کنم نه تایید اما اگه طالع خوب باشه یه امید مضاعف به ادم میده و اگر بد باشه ادم به خودش میاد و بیشتر فکر می کنه در کل نباید زیاد به این چیزا دلخوش باشه زندگی در جریانه چه با طالع چه بدونه طالع مارتین لوتر میگه اگه فردا پایان عمر جهان باشه من امروز یک درخت سیب خواهم کاشت با تشکر
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
جمعه 20 اردیبهشت1392 - 12:26pm |
|
|
SALAR
استادیار
|
لیله القدر خیر من الف شهر****تنزل الملائکه و الروح فیها باذن ربهم من کل امر زندگی جاریست مثل خون در رگ.......حس بیداری است زندگی جاریست
الم یعلم بان الله یری
|
جمعه 20 اردیبهشت1392 - 12:34pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان بارها عرض کردم جهل به علوم موجب نشه که منکر علوم بشیم و یا بخوایم با کنایه و ... همدیگرو آزرده خاطر کرده باشیم. لطفا به جای اینها دست به دست هم بدیم و راهی روشن پیش روی هم بگشائیم. ضمنا بحث غیب گویی و طالع بینی و ... روشهای مختلفی داره که هرکسی براحتی با کمی هزینه و وقت صرف کردن میتونه بهش برسه ولیکن مطلق نیست و شاید ایراداتی درش باشه . مثل همین رمالها یا فالگیرها یا کولی ها و فال قهوه و ورق و ... که فقط یک اشاره کوچیک میکنم همشون با انرژی سروکار دارن و ریشه علمی% یاعلی مدد --- غقیائیل
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
جمعه 20 اردیبهشت1392 - 2:39pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان بهتره زیاد از چیزی که هدف انجمن بوده خارج نشید . سپاسگذارم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 22 اردیبهشت1392 - 9:07am |
|
|
amingh3753379
تاریخ عضویت: پنج شنبه 26 اردیبهشت1392 - 5:45pm پست: 8 محل اقامت: شیراز
|
بله دوستان چون از علمی اطلاع ندارید یه طرفه به قاضی نرید و دست در دست استادان و دیگر کاربران یار علمی خود را بالا ببریم
یا حق
|
جمعه 27 اردیبهشت1392 - 4:30pm |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
همه چي آرومه من چقدر خوشبختم......!
|
یکشنبه 5 خرداد1392 - 7:38pm |