انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 6:05am

پاسخ به موضوع  [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 ... 105  بعدی
 انتخاب بین gpx 5000 و Garrett ATX 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

48تا سفارش گرفته اقا!!! یعنی چی براش سود نداره انقد سفارشش زیاده دیگه بیشتراز این نمیتونه جوابگو ملت باشه..

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

دوشنبه 16 دی1392 - 11:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
سورنا جان ..اقای امجد خرده فروش نیستن مگر در بعضی موارد و هرچی که وارد میکنن به بقیه ی شرکت ها میده .بخاطر همینه 48 تا سفارش داشته

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

سه شنبه 16 دی1392 - 12:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اووووگی هالووووو :ymsmug:

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

سه شنبه 16 دی1392 - 12:32am

دوستان به نظرم جوادیان رو سر کارش گرفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خبری ازش نیست؟

سه شنبه 16 دی1392 - 12:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سورنا نوشته است:
48تا سفارش گرفته اقا!!! یعنی چی براش سود نداره انقد سفارشش زیاده دیگه بیشتراز این نمیتونه جوابگو ملت باشه..

داداش مگه شما لیست سفارشاتش رو دیدین :p
نه عزیز من کسی که خودش رو نماینده باصطلاح رسمی یک شرکت میدونه باید همیشه جنسش جور باشه.
حیف که واقعا حس و حال ایمیل بازی ندارم و الا یه 4 تا استعلام از شرکتهایی که ایشون ادعای نمایندگی رسمیشون رو میکنه میگرفتم
البته من قصد خرید از این آقا رو ندارم و نخواهم داشت ولی این ادعاها خیلی خنده داره :))
که مثلا یارو میگه من 48 تا سفارش دارم نمیتونم دیگه بیارم....مگه خودش داره دستگاه رو تولید میکنه؟
یا مثلا کارخونه محدودیت داره؟که در هر دوصورت باید در اون نمایندگی رو گل گرفت
لطفا از کسایی که نمیشناسید دفاع نکنید
اگرم زنگ میزنید تحویلتون میگیره فکر نکنید عاشق چشم و ابوتونه....نه عزیزان من اونم فهمیده قراره همگی ازش خرید کنید داره ....
خودشم 100 درصد اینجا در حال رصد انجمن هستش

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

سه شنبه 16 دی1392 - 1:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bardia نوشته است:
سورنا نوشته است:

داداش مگه شما لیست سفارشاتش رو دیدین :p
نه عزیز من کسی که خودش رو نماینده باصطلاح رسمی یک شرکت میدونه باید همیشه جنسش جور باشه.
حیف که واقعا حس و حال ایمیل بازی ندارم و الا یه 4 تا استعلام از شرکتهایی که ایشون ادعای نمایندگی رسمیشون رو میکنه میگرفتم
البته من قصد خرید از این آقا رو ندارم و نخواهم داشت ولی این ادعاها خیلی خنده داره :))
که مثلا یارو میگه من 48 تا سفارش دارم نمیتونم دیگه بیارم....مگه خودش داره دستگاه رو تولید میکنه؟
یا مثلا کارخونه محدودیت داره؟که در هر دوصورت باید در اون نمایندگی رو گل گرفت
لطفا از کسایی که نمیشناسید دفاع نکنید
اگرم زنگ میزنید تحویلتون میگیره فکر نکنید عاشق چشم و ابوتونه....نه عزیزان من اونم فهمیده قراره همگی ازش خرید کنید داره .... و
خودشم 100 درصد اینجا در حال رصد انجمن هستش[/quo

ببین من نه باهاش حرف زدم نه امار گرفتم! هالو گفت 48تا سفارش گرفته ک اونم نرفته دفتر ثبتشو چک کنه بهش گفتن! متوجهی! درضمن اگ از همه محصولتتشون بخواناا فقط ی دونه توو انبار نگه دارن ک مشتری بیاد اماده بهش بدن سر ب میلیارد میکشه اقا! شما رو گفته هات تمرکز کن بعد بیار رو قلم..منم نمیخوام از این شرکت بگیرم دستگاهیرو، ولی نمیامم چون نمیگیرم شرکتو بزنم

سه شنبه 16 دی1392 - 1:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ایشونم اگ بخواد بیاد اینجا و رصد کنه میتونه بیاد چون حقشه مثل هر 1900 نفری ک عضو این سایت و اجمن هستن.. الانم حتما میگی داره از این اقا طرفداری میکنه، بله طرفداری میکنم نه از اون اقا چون اونو حتی باهاشم حرف نزدم فقط جانب حق رو میگیرم ک همیشه اینطور بودم توو زمدگیم اقای بردیا.. هدف ما پیدا کردن دستگاهیه ک عمق مناسب، حساس نبودن ب املاح و ... رو ک مد نظر دوستان هستش رو پیدا کنیم ک کارشونو راه بندازه پس در نتیجه از همه راهها جهت رفع مشکل استفاده میشه و نه اینکه بیایم بی منطق و دلیل جو رو خراب کنیم.. همین.

سه شنبه 16 دی1392 - 1:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان خواهشا با همدیگه مدارا کنین.....اولا اقا بردیا من نه اهل دوروغم و نه اغراق ولی من هر چی رو که گفتن بهتون میگم و در ثانی این اقا اصلا نیازی به من و تو نداره چون من خیلی باهاش حرف زدم این رو با اطمینان میگم تازه ازم خواستن تا خودم برم و هر دستگاهی رو که داره اونجا اول تست کنم بعد بینشون انتخاب کنم..و اما من تا یه زنگ به ایشون بزنم اونا 10 تا زنگ به من زدن چون من در بعضی جهات بهشون اطلاعات دادم و ایشون هم به من کمک کردن و اما بردیا جان من در مورد یه دستگاه از شرکت گرت بهشون گفتم لطفا عمقش رو برام بیدا کنین که چقد میزنه و ایشون چون اشنا زیاد داشتن اونور اب و قبول کردن و گفتن 1متر و 40 سانت میزنه....و در مورد دستگاهی که مانی عزیز اینجا گذاشتن بازم ازشون خواستم کمک کنن که گفتن این دستگاه مال روسیه نیست و مال بلغارستانه....و دیگه چی میخوای بردیا جان چقد دوس داری برات اطلاعات گیر بیارم از این و اون

نه در آنچه مینگری

سه شنبه 16 دی1392 - 2:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تازه لطف کردن و چندتا ایمیل برام فرستادن که مال شرکت ها و نمایندگی های اونجا هستن اگه دوس داری بهت میدم تا خودتم بهشون ایمیل بزنی و راست و دروغ قضیه رودربیاری

نه در آنچه مینگری

سه شنبه 16 دی1392 - 2:12am

جناب بردیا.تو که نمی خوای بگیری چرا عصبا نی شدی عزیز.من از هر شرکت خارجی مانند okm-notsi-rex-imagelocators-golddetectors-detektors-وسیله خواستم این شرکتی که گرت رو میاره معرفی کردن. پول 48 گرت میدونی چند میشه.من ت یکیشو به زور می تونم تهیه کنم.دیروز به هش زنگ زدم گفت پول ندارم نمی تونم سفارش قبول
کنم. به بقیه هم زنگ ردم همه خواب خرگوشی می دیدن.

سه شنبه 17 دی1392 - 9:26am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 ... 105  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 87 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure