farbod نوشته است:
يک مطلب ديگه اى هم هست که دوستان خيلى عنوان ميکنند اونم کلمه يون طلاست,آقايونى که اين يون را حس کردن يا دستگاه اندازه گيريه يون دارند جواب منو بدن.
آيا يونها از خودشون فرکانس ساطع ميکنند که رديابها اونوسنس مىکنند,لطفا با دليل علمى توضيح بديد که استفاده کنيم.
آيا طلا يونيزه ميشه؟تو چه شرايطى؟منظورم شرايط آزمايشگاهى نيست,فعلا داريم تو شرايط يک طلاى مدفون بحث ميکنيم.
منتظر پاسخ از طرف اساتيد فن هستم.
پيروز باشيد.
با سلام
دوست عزیز ابتدا میخوام در مورد فرکانس و اون چیزی که مد نظر شما هست توضیحاتی بدم امیدوارم کمک کننده باشه
فرکانس در واقع یک ویژگی هست که متعلق به امواج است در ست مثل طول موج پس وقتی میگوییم فرکانس طلا منظور فرکانس موجی است که از طلا در محیط منتشر میشود و فرکانس یا بسامد هم همونطور که میدونید تعداد نوسانهای یک موج در واحد زمان یا همان ثانیه است
در مورد اینکه ایا طلا یا یون طلا فرکانس دارد (موج منتشر میکند) پاسخ شما مثبت است :
تمام مواد از اتم ساخته شده اند و میدانیم اتمها هم از ذرات پروتون و نوترون و الکترون که در کنار هم قرار دارند تشکیل شده اند و باز میدانیم که پروتونها و نوترونها درون هسته قرار دارند و ثابت هستند ولی الکترونها در فضای اطراف هسته در حال گردش اند (از توضیحا ت تخصصی اجتناب میشود) علت این چرخش الکترونها هم نیروهایی است که از طرف هسته به آنها وارد میشود خب این حرکتها باعث ارتعاش در محیط اطراف و نهایتا ایجاد موج میشه که این امواج هم هرکدوم برای عناصر مختلف به علت ویژگیهای خاص اون فلز مانند تعداد پروتون و الکترون و نوترون و ... با هم متفاوت است پس هر اتم فرکانس خاص خود را دارد مانند اثر انگشت انسانها که با هم متفاوت است
در مورد یونهای طلا باید عرض کنم که بله طلا هم یون دارد (منظور از یون ذرات باردار است حال این ذرات میتواند اتم باشد یا مولکول و یا حتی ترکیبات مختلف) در کل علت واکنش طلا هم با اکسیژن و ترکیب اکسید همین یونها هستند البته اکسید طلا مانند اکسید آهن نیست که از ان جدا شود بلکه بصورت یک لایه روی طلا باقی میماند و از لایه های زیری در برابر اکسید شدن جلوگیری میکند همین موضوع هم باعث ماندگاری طلا و عدم تجزیه آن در طول زمانهای دراز است
ولی در کل یونهای پایدار طلا همان اکسیدهای طلای 1 و 3 بار مثبت هستند (البته در شرایط آزمایشگاهی میتوان 6 یون برای طلا ایجاد کرد حتی یونهای منفی) که بصورت لایه محافظ روی طلا را میپوشانند و از تخریب آن جلوگیری میکنند مال همینه که میگن طلا زنگ نمیزند ولی ما میدانیم که میزند ولی جدا نمیشود
در مورد ساختار کریستالی طلا هم باید عرض کنم که طلا ساختار کریستالی مشخصی ندارد درست است که فلزات مس و نقره و سرب دارای ساختار کریستالی یکسانی هستند و از نوع مکعبی ولی طلا با تمام شباهتی که به این ساختار دارد بصورت شبکه منظم است و در این ساختار جای نمیگیرد و منحصر بفرد است
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم
درود